تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/10/17 - 08:33
کد خبر: 526866

تغییر رویکرد ایران به بازی‌های پارالمپیک زمستانی و ابهام در اعزام کاروان به ایتالیا

تغییر رویکرد ایران به بازی‌های پارالمپیک زمستانی و ابهام در اعزام کاروان به ایتالیا

در فاصله یک سال مانده تا بازی‌های ۲۰۲۶ پارالمپیک زمستانی، رویکرد کمیته ملی پارالمپیک در مورد این بازی‌ها دستخوش تغییراتی شده و به همین دلیل اعزام کاروان به این بازی‌ها هنوز قطعی نشده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ هفته گذشته مدیران کمیته ملی پارالمپیک طی نشستی با نمایندگان فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی، به بررسی شرایط و برنامه های حضور در دوره آینده بازی های پارالمپیک زمستانی پرداختند که به میزبانی ایتالیا و در میلانو برگزار خواهد شد اما این نشست و حتی پیشینه حضور ایران در این بازی ها، دلیل قطعی بر اعزام کاروان به ایتالیا نیست!

آغاز بازی های پارالمپیک زمستانی به سال ۱۹۷۶ بازمی گردد که اولین دوره این بازی ها در اورنسکلدسویک سوئد برگزار شد. تاکنون ۱۳ دوره این بازی ها به میزبانی ۱۱ کشور مختلف برگزار شده است و ایران هم در ۷ دوره نماینده اعزامی داشته است.

این اعزام ها با هدف صرف حضور و برافراشته شدن پرچم ایران در میان کشورهای شرکت کننده انجام شده است اما به گفته سعید سلگی معاون ورزش قهرمانی کمیته ملی پارالمپیک، برای دوره جدید بازی های پارالمپیک زمستانی و ادوار بعد از آن، باید رویکردی متفاوت در اعزام ایجاد شود و همین مسئله باعث ابهام در اعزام کاروان ایران به ایتالیا شده است.

سعید سلگی معاون ورزش قهرمانی کمیته ملی پارالمپیک در گفتگو با خبرنگار مهر در این زمینه با بیان اینکه «شاید» برای بازی های میلانو کاروان اعزامی داشته باشیم، گفت: فاصله ایران با کشورهای صاحب سبک در رشته های زمستانی خیلی زیاد است. به همین دلیل در ادوار گذشته، صرف حضور برای کاروان ایران مطرح بود. اینکه با حداقل ورزشکار و به منظور اهتزاز پرچم ایران، در بازی ها شرکت داشته باشیم بدون اینکه به دستاورد خاصی برسیم.

وی ادامه داد: از این پس اما رویکرد کمیته ملی پارالمپیک نسبت به بازی های پارالمپیک زمستانی و چگونگی حضور در آن متفاوت است. این موضوعی بود که در نشست با نمایندگان فدراسیون اسکی هم به آن اشاره و تاکید شد. اینکه برای بازی های زمستانی برنامه مدون راهبری با رویکرد ۴ و ۸ ساله ارائه شود و بر مبنای آن کارها پیش برود به این منظور که از نظر کیفی حضور بهتری در بازی ها داشته باشیم.

معاون ورزش قهرمانی کمیته ملی پارالمپیک در پاسخ به این پرسش که «با توجه به این رویکرد اعزام کاروانی از ایران به بازی های ۲۰۲۶ پارالمپیک زمستانی در برنامه است؟»، تصریح کرد: فعلا قطعی نیست. در نشست اخیر اینگونه مطرح شد که اردوها آغاز شود و رسیدگی لازم به وضعیت ورزشکاران و رشته ها هم انجام شود اما هنوز اعزام قطعی نیست.

سلگی با تاکید بر اینکه فدراسیون اسکی تنها فدراسیون درگیر برای بازی های پارالمپیک زمستانی است، گفت: پارااسنوبرد، پاراآلپاین و پاراصحرانوردی رشته هایی هستند که ورزشکاران مان در آنها فعالیت دارند. در نشست های آتی با بررسی تکمیلی شرایط این رشته ها و ورزشکاران شان، در مورد اعزام تصمیم گیری قطعی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، چهاردهمین دوره بازی های پارالمپیک زمستانی ۱۵ تا ۲۴ اسفند در میلانو ایتالیا برگزار می شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top