تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/10/17 - 21:43
کد خبر: 526949

تاج: پرداخت حق پخش عملی می‌شود

تاج: پرداخت حق پخش عملی می‌شود

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: در برنامه هفتم توسعه موضوع حق پخش لحاظ شده و در ماه‌های آینده با جلساتی که با صدا و سیما، مجلس و سازمان برنامه و بودجه، برگزار می‌کنیم به یک رقم مشخص برای پرداخت حق پخش توسط صداو سیما خواهیم رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، مهدی تاج امروز در حاشیه مجمع انتخاباتی هیئت فوتبال استان کرمانشاه اظهار کرد: نمایندگان AFC در روزهای آینده برای تأیید 16 ورزشگاهی که درخواست بازدید دادیم به کشورمان سفر می‌کنند و ما 16 ورزشگاه را کاملاً بروزرسانی و به استانداردهای لازم مجهز کردیم.

وی افزود: ورزشگاه استادیوم آزادی که مربوط به قبل از انقلاب است کاملاً مورد بازسازی قرار گرفته و اگر این اتفاق رخ نمی‌داد این ورزشگاه به هیچ وجه مورد تأیید AFC نبود که با همکاری تمامی بخش‌ها این ورزشگاه بازسازی شد.

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: در گام بعدی باید به سمتی برویم که ورزشگاه‌هایی که مجهز شدند را به باشگاه‌ها واگذار کنیم تا هم محل درآمدی برای آن‌ها باشد هم اینکه هزینه نگهداری هم برای بخش‌های دولتی دشوار نباشد.

تاج افزود: در فوتبال روز دنیا درآمدها در پنج بخش روز مسابقه، درآمد روی پیراهن، درآمد تبلیغات زمین، حق پخش و ترانسفر بازیکن اداره می‌شود که ما نیز باید به این سمت برویم.

پرداخت حق پخش تلویزیونی عملی می‌شود

وی عنوان کرد: در برنامه هفتم توسعه موضوع حق پخش لحاظ شده و در ماه‌های آینده با جلساتی که با صدا و سیما، مجلس و سازمان برنامه و بودجه، برگزار می‌کنیم به یک رقم مشخص برای پرداخت حق پخش توسط صداو سیما خواهیم رسید. 

رئیس فدراسیون فوتبال در مورد شرایط فوتبال کرمانشاه گفت: کرمانشاه شاید همچون شهرهای صنعتی و بزرگ کشور کارخانجات بزرگ و قوی نداشته باشد اما دارای پتروشیمی و پالایشگاه است که این‌ها نیز باید مسئولیت اجتماعی خود را در حمایت از فوتبال و ورزش به جا بیاروند تا تیم‌هایی همچون بعثت و سایر تیم‌ها به سمت انحلال همچون شیرین فراز و راهیان نروند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عصائب اهل الحق: سلاح را تحویل نمی دهیم و از مقاومت عقب نشینی نمی کنیم
انفجار شدید در شرق سوریه؛ البوکمال لرزید
جنگ روانی اسرائیل، تجربه شکست خورده
سدهای کشور چقدر آب دارند؟
تلویزیون اینترنتی جهاد دانشگاهی برای دانشجویان کلید می‌خورد
۲ تا ۵ بار در هفته از ته دل بخندید
رویترز: الشرع زندان‌ها را نبست، پُر کرد!
رییس جمهوری آمریکا برای توجیه الحاق گرینلند به کشورش مدعی شد که آمریکا برای امنیت ملی کشورش به این منطقه نیاز دارد.
دندان‌ها باید حفظ و ترمیم شوند، نه کشیده!
رئیس مجلس ونزوئلا: با سناریوی دزدی دریاییِ دوران استعمار روبه رو هستیم
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top