تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/10/18 - 18:12
کد خبر: 527016

معاون فرهنگی وزارت بهداشت:

باید با خلاقیت، ضریب نفوذ فعالیت‌ها را در سطح دانشگاه‌ها افزایش دهیم

باید با خلاقیت، ضریب نفوذ فعالیت‌ها را در سطح دانشگاه‌ها افزایش دهیم

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه فعالیت‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها کمرنگ شده است، گفت: ما باید با خلاقیت، ضریب نفوذ فعالیت‌ها را در سطح دانشگاه‌ها افزایش دهیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مسعود حبیبی در نشست تعدادی از دبیران انجمن های اسلامی دانشگاه‌های علوم پزشکی با کارگروه توسعه مشارکت دانشجویان اظهار کرد: نگاهمان در حوزه فرهنگی این است که فعالیت ها با محوریت دانشجو باشد؛ چرا که دانشجویان بهتر از همه نیازهای خود را در سطح دانشگاه‌ها می دانند و ما باید ظرفیتی ایجاد کنیم تا هم در حوزه تصمیم گیری و هم اجرا دانشجویان نقش کلیدی ایفا کنند. البته در این مسیر نباید از تعامل و کمک اساتید دانشگاه و مدیران فرهنگی و مسوولان دانشگاه‌ها غفلت کنیم؛ چرا که اساتید دانشگاه‌ها و مسوولان ستون‌های دانشگاه به شمار می روند.

وی به شعار معنویت، عقلانیت و خلاقیت در بدنه معاونت فرهنگی و دانشجویی اشاره کرد و گفت: ما باید با خلاقیت، ضریب نفوذ فعالیت‌ها را در سطح دانشگاه‌ها افزایش دهیم و کاری کنیم که مبنای کارهای ما عقلانی باشد و عنصر معنویت را نیز در فعالیت‌های خودمان به عنوان یک رکن قرار دهیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در ادامه افزود: فعالیت‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها کمرنگ شده و این اتفاق صرفا محصول سه سال مدیریت گذشته نیست؛ بلکه کرونا هم آسیب جدی به فعالیت‌های دانشجویی زد و یک انقطاع نسلی ایجاد کرد و باعث شد فعالیت‌های تشکل‌های ما کمرنگ شود. ما امروز باید بتوانیم از این فرصت استفاده کرده و فضای امید، نشاط و پویایی و حرکت را در جامعه دانشجویی افزایش دهیم.

حبیبی خطاب به دبیران انجمن های اسلامی گفت: شما دبیران انجمن های اسلامی نمایندگان دانشجویان هستید که در مسیر کنشگری و مطالبه‌گری پیشتاز هستید و علاوه بر تحصیل در فضای اجتماعی و سیاسی دغدغه دارید و این برای ما ارزشمند است که از وقت، تحصیل و هزینه خود گذشتید تا به مطالبات دانشجویان رسیدگی کنید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مهاجرت نخبگان و دانشجویان اشاره کرد و گفت: شما عزیزان باید در این نشست ها نظرات و راهکارهای لازم را برای کاهش این پدیده ها به ما ارائه بدهید. قطعا شما فراتر از دانشکده و دانشگاه خود می توانید اثرگذار باشید و آرمانگرایی شما برای ما ارزشمند است؛ چرا که شما می توانید برای ملت‌تان چراغ هدایت هم باشید؛ چرا که آگاهانه این فعالیت و مسیر را در دانشگاه انتخاب کرده‌اید.

معاون وزیر بهداشت بر لزوم استمرار این جلسات تاکید کرد و گفت: دنبال مکانیزمی هستیم که بتوانیم ساختاری ایجاد کنیم که وزیر بهداشت نیز از نظرات شما به صورت ساختارمند استفاده کند. در تلاش هستیم از همه طیف‌های دانشجویی و تشکلها نمایندگانی انتخاب و در قالب یک مجلس دانشجویی یا پارلمان دانشجویی از نظرات شما در سطح دانشگاه‌ها استفاده کنیم. حتما از نظرات و تجارب شما در شورای فرهنگی استفاه خواهیم کرد و قطعا نمایندگانی از جمع شما عزیزان در آینده نزدیک خواهیم داشت تا با مدیران ارشد وزارت بهداشت در حوزه های مختلف جلساتی داشته باشید و پیگیر مطالبات صنفی، رفاهی و آموزشی خود و دیگر دانشجویان باشید.

حبیبی در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه منابعی که برای حوزه دانشجویی در نظر گرفته شده ضعیف است، حتی ما بودجه نشانداری در حوزه فرهنگی نداریم؛ اما با تلاش‌های صورت گرفته بین ۱۰۰ تا ۱۴۰ درصد به منابع حوزه دانشجویی افزوده شده با همه این اوصاف، دانشگاه‌ها ۹۷ همت بدهکار هستند و اکثر دانشگاه‌ها مشکل تغذیه دارند که باید در مسیر رفع این مشکلات اقدام کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خضریان: ۱۰۷ میلیون دلار از ضمانت‌های صادراتی در چنگ دو بانک خصوصی
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top