تاریخ انتشار: جمعه 1403/10/21 - 12:33
کد خبر: 527241

رو دست نوجوان ایرانی به رونالدو +فیلم

رو دست نوجوان ایرانی به رونالدو +فیلم

نایب قهرمان المپیک ۲۰۲۴ پاریس با هدیه روز پدر، جامعه ورزش ایران را غافلگیر کرد!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ چند سال پیش مادر کریستیانو رونالدو با انتشار عکسی در کنار یک ماشین لوکس اعلام کرد که پسرش به مناسبت روز مادر یک کادوی گران‌بها برای او خریداری کرده است. اقدامی که با تحسین ورزشکاران و بزرگان جهان روبه‌رو شد. رونالدو با این کار از سال‌ها زحمت مادرش برای رساندن او به قله پیشرفت تجلیل به عمل آورد. هدیه رونالدو به مادرش یک مرسدس بنز بود که بازتاب زیادی در رسانه‌های جهان داشت.

سال‌ها بعد از انتشار آن عکس یکی از شیر دختران آذری زبان ایران با یک هدیه غافلگیرکننده توانست رو دست سختی به فوق ستاره فوتبال جهان بزند. زهرا رحیمی دارنده نشان نقره المپیک ۲۰۲۴ پاریس در سن ۱۶ سالگی و بعد از دریافت پاداش مدال خود از دست رئیس جمهور، یک تریلی به ارزش بیش از ۹ میلیارد تومان (در حدود ۱۱۵ هزار دلار) برای پدرش خریداری کرد. رحیمی قهرمان پاراتکواندوی کشور در بازی‌های پارالمپیک پاریس که تابستان سال جاری برگزار شد، با کسب نشان نقره در جمع زنان تاریخ‌ساز ایران قرار گرفت. رحیمی این کادوی گران‌قیمت رحیمی را در آستانه ولادیت امیرالمومنین (ع) و روز مرد خریداری و به پدرش اهدا کرد.

نوجوان مرندی ورزش ایران که در ۱۵ سالگی بر سکوی دوم پارالمپیک قرار گرفت، با قدرت‌نمایی در پاریس نشان داد که می‌تواند راه قهرمانانی مانند زهرا نعمتی و ساره جوانمردی را طی کند. او در کنار اقتدار ورزشی قلب بزرگ و بخشنده‌ای هم دارد و نمونه یک دختر قهرمان است که فراتر از دورنمای زندگی ورزشی خود، قدردانی از زحمات والدین را بر هر برنامه‌ریزی اولویت می‌دهد. رحیمی با این اقدام نشان داد که گام اول هر موفقیتی از خانواده شروع خواهد شد و والدین نخستین مربیانی هستند که مشوق قهرمانی یک فرد به شمار می‌روند.

او اهل فوتبال و طرفدار تراکتورسازی است. از آذری‌های متعصبی به شمار می‌رود که محدودیت برای او معنایی ندارد و با ابزار ورزش از موانع تحمیلی ناشی از مصدومیت عبور کرد. رحیمی با این هدیه، این پیام را به جامعه مخابره کرد که هیچ محدودیتی نمی‌تواند به سرعت‌گیر اراده او تبدیل شود و در نهایت او با تریلی اراده از روی تمام مشکلات و موانع ناشی از معلولیت گذشت.

ستاره آذری طرفدار رونالدو است و بازی‌های این فوق ستاره را دنبال می‌کند اما مشخص نیست که نایب قهرمان پارالمپیک به تقلید از رونالدو این کار را انجام داده است یا نه اما آنچه زهرا رحیمی در آستانه روز پدر به نمایش گذاشت، بسیار ارزشمندتر از مرسدس بنز رونالدوی نامدار بود. رونالدو اگر این ماشین را در اوج و با قراردادهای میلیاردی فوتبال به مادرش هدیه داد، زهرای ایران با نخستین پاداش خود و در ۱۵ سالگی پدر و مادرش را شاد کرد. او اکنون به آینده‌ای روشن می‌اندیشد.

بی‌تردید او چهار سال دیگر راهی ینکه دنیا خواهد شد و در تلاش است تا در قلب آمریکا بار دیگر بر قله پارالمپیک قرار گیرد. زهرا در ابتدای راه است و می‌توان انتظار داشت که چندین مدال دیگر را برای ایران‌زمین کسب کند.


download

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شهادت دو مدافع وطن مازندرانی در حمله مسلحانه سیستان و بلوچستان
استارلینک تهدیدی جدی علیه کشورهای مستقل است
حضور ۸۹ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی دانشگاه های جهان تایمز ۲۰۲۷
ریاض رانی؛ جوان ۱۹ ساله که جنبش دانش آموزی فرانسه را تاسیس کرد
واکنش فضائلی به نام‌گذاری اماکن دارای شهرت به نام رهبر شهید انقلاب
دولت فعلاً برنامه‌ای برای افزایش مجدد حقوق کارمندان و بازنشستگان ندارد
کاهش قیمت طلا در بازارهای جهانی هم‌زمان با تقویت شاخص دلار
چگونه به مرکز رسانه‌ای انقلاب تبدیل شد؟
موفق شدیم پایانه‌های استارلینک را از کار بیندازیم
ایران وارد دوره خشکی طولانی‌مدت شد
حقوق بشر؛ شعاری که در خیابان‌های فرانسه به آزمون کشیده می‌شود
۷۷ خروجی رسانه‌ای در میانه جنگ/ یک تجربه رسانه‌ای از دل دانشگاه
مردم را عصبانی نکنیم؛ پرهیز از ایجاد دوقطبی
آتش هر جنگ جدیدی علیه ایران دامن همه را خواهد گرفت
ابهام در سرنوشت استیضاح میدری
هشدار مسکو به واشنگتن؛ جنگ با ایران، جهان را به آستانه یک مسابقه هسته‌ای می‌برد
با حکم رئیس‌جمهور حمید بورد سرپرست وزارت نفت شد
رئیس قوه قضاییه قهرمانی تیم ملی نجوم و اخترفیزیک ایران را تبریک گفت
بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان به یمن
ارزیابی عملکرد مأموران با QR کد
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی باب المندب
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top