تاریخ انتشار: جمعه 1403/10/21 - 12:33
کد خبر: 527241

رو دست نوجوان ایرانی به رونالدو +فیلم

رو دست نوجوان ایرانی به رونالدو +فیلم

نایب قهرمان المپیک ۲۰۲۴ پاریس با هدیه روز پدر، جامعه ورزش ایران را غافلگیر کرد!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ چند سال پیش مادر کریستیانو رونالدو با انتشار عکسی در کنار یک ماشین لوکس اعلام کرد که پسرش به مناسبت روز مادر یک کادوی گران‌بها برای او خریداری کرده است. اقدامی که با تحسین ورزشکاران و بزرگان جهان روبه‌رو شد. رونالدو با این کار از سال‌ها زحمت مادرش برای رساندن او به قله پیشرفت تجلیل به عمل آورد. هدیه رونالدو به مادرش یک مرسدس بنز بود که بازتاب زیادی در رسانه‌های جهان داشت.

سال‌ها بعد از انتشار آن عکس یکی از شیر دختران آذری زبان ایران با یک هدیه غافلگیرکننده توانست رو دست سختی به فوق ستاره فوتبال جهان بزند. زهرا رحیمی دارنده نشان نقره المپیک ۲۰۲۴ پاریس در سن ۱۶ سالگی و بعد از دریافت پاداش مدال خود از دست رئیس جمهور، یک تریلی به ارزش بیش از ۹ میلیارد تومان (در حدود ۱۱۵ هزار دلار) برای پدرش خریداری کرد. رحیمی قهرمان پاراتکواندوی کشور در بازی‌های پارالمپیک پاریس که تابستان سال جاری برگزار شد، با کسب نشان نقره در جمع زنان تاریخ‌ساز ایران قرار گرفت. رحیمی این کادوی گران‌قیمت رحیمی را در آستانه ولادیت امیرالمومنین (ع) و روز مرد خریداری و به پدرش اهدا کرد.

نوجوان مرندی ورزش ایران که در ۱۵ سالگی بر سکوی دوم پارالمپیک قرار گرفت، با قدرت‌نمایی در پاریس نشان داد که می‌تواند راه قهرمانانی مانند زهرا نعمتی و ساره جوانمردی را طی کند. او در کنار اقتدار ورزشی قلب بزرگ و بخشنده‌ای هم دارد و نمونه یک دختر قهرمان است که فراتر از دورنمای زندگی ورزشی خود، قدردانی از زحمات والدین را بر هر برنامه‌ریزی اولویت می‌دهد. رحیمی با این اقدام نشان داد که گام اول هر موفقیتی از خانواده شروع خواهد شد و والدین نخستین مربیانی هستند که مشوق قهرمانی یک فرد به شمار می‌روند.

او اهل فوتبال و طرفدار تراکتورسازی است. از آذری‌های متعصبی به شمار می‌رود که محدودیت برای او معنایی ندارد و با ابزار ورزش از موانع تحمیلی ناشی از مصدومیت عبور کرد. رحیمی با این هدیه، این پیام را به جامعه مخابره کرد که هیچ محدودیتی نمی‌تواند به سرعت‌گیر اراده او تبدیل شود و در نهایت او با تریلی اراده از روی تمام مشکلات و موانع ناشی از معلولیت گذشت.

ستاره آذری طرفدار رونالدو است و بازی‌های این فوق ستاره را دنبال می‌کند اما مشخص نیست که نایب قهرمان پارالمپیک به تقلید از رونالدو این کار را انجام داده است یا نه اما آنچه زهرا رحیمی در آستانه روز پدر به نمایش گذاشت، بسیار ارزشمندتر از مرسدس بنز رونالدوی نامدار بود. رونالدو اگر این ماشین را در اوج و با قراردادهای میلیاردی فوتبال به مادرش هدیه داد، زهرای ایران با نخستین پاداش خود و در ۱۵ سالگی پدر و مادرش را شاد کرد. او اکنون به آینده‌ای روشن می‌اندیشد.

بی‌تردید او چهار سال دیگر راهی ینکه دنیا خواهد شد و در تلاش است تا در قلب آمریکا بار دیگر بر قله پارالمپیک قرار گیرد. زهرا در ابتدای راه است و می‌توان انتظار داشت که چندین مدال دیگر را برای ایران‌زمین کسب کند.


download

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
نامه ۱۳۸ نماینده به سران قوا در خصوص ضرورت برخورد انتظامی با بانک آینده
هری جادوگر/ بله، پنالتی‌زدن هم هنر می‌خواهد
آخرین وضعیت خرید مردم با کالابرگ/ «خواربار» بیشترین انتخاب مردم برای خرید
میوه شب عید چند؟/ سود عجیب دلالان در واردات موز!
کلاس های آموزشی دانشگاه تهران هفته آخر اسفند مجازی شد
ارتش لبنان نظامی ربوده شده خود را تحویل گرفت
طلای جهانی تغییر مسیر داد
واکنش مصر به اظهارات ترامپ درباره عدم اخراج ساکنان غزه
آغاز طرح سفرهای نوروزی از امروز/ بلیت اتوبوس برای همه مسیرها موجود است
اظهاری عجیب/ پزشکیان: نمی‌دانم برای این گرانی‌ها باید یقه چه کسی را بگیرم!
تعطیلی پروژه برج‌سازی دانشگاه تهران/ سازمان هواشناسی وظیفه خود را دنبال کند!
جهش در عرصه تبلیغ استعدادهای برتر حوزوی در ۱۴۰۴
هت‌تریک ناامیدی/ سقوط آزاد بازیکن پرسپولیس!
شرایط عمومی و اختصاصی شرکت در نوبت دوم کنکور سال ۱۴۰۴
اطلاعیه دانشگاه آزاد درباره تعطیلی واحدها در نوروز
عراقچی: ایده‌ جدیدی برای حل مسائل هسته‌ای مطرح شده است/ شرط مذاکره مستقیم با آمریکا
اولین شماره نشریه دانشجویی «نور» منتشر شد +دانلود
پنجمین شماره نشریه سیاسی-فرهنگی «خراسان‌داد» منتشر شد +دانلود
راهنمای چاپ متالایز و چاپ مجله در بزرگترین چاپخانه تهران
تجربیات دانشجویانی که وکیل موفق شدند
قیمت خودرو امروز ۲۳ اسفند ۱۴۰۳/ این ماشین ۹۵ میلیون تومان ارزان شد
کلاس های آموزشی دانشگاه تهران هفته آخر اسفند مجازی شد
جهش در عرصه تبلیغ استعدادهای برتر حوزوی در ۱۴۰۴
شرایط عمومی و اختصاصی شرکت در نوبت دوم کنکور سال ۱۴۰۴
اطلاعیه دانشگاه آزاد درباره تعطیلی واحدها در نوروز
گروه‌های انحصاری در دانشکده‌های خاص مخالف اعطای زمین به مردم و تسهیلات برای ساخت هستند
سه عضو هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در فهرست برترین‌های همکاری با صنعت
ثبت‌نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ آغاز شد
تلاش دانشگاه پیام نور برای حل مشکل متقاضیان افغانستانی
سرپرست یکی از دانشکده‌های دانشگاه تربیت مدرس منصوب شد
سامانه تیکت دانشگاه آزاد از ۲۹ اسفند تعطیل می‌شود
اخذ مجوز و راه‌اندازی ۲۱ رشته و گرایش جدید در دانشگاه خوارزمی
اطلاعیه مهم دانشگاه شهیدبهشتی برای دانشجویان خوابگاهی
تاثیر معدل در قبولی کنکور دانشگاه فرهنگیان ۵۰ درصد است
ساخت نخستین خوابگاه دانشجویی سبز کشور در دانشگاه تهران
اعلام جزئیات و ضوابط ثبت نام در آزمون سراسری سال ۱۴۰۴
دانشجویان فردا با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند
غذای دانشجویی از منابع صندوق توسعه ملی تامین اعتبار شد
ثبت نام در دکتری بدون آزمون دانشگاه خواجه نصیر آغاز شد
ثبت نام دکتری بدون آزمون دانشگاه خواجه نصیر آغاز شد
آغاز ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری‌ سال‌ ۱۴۰۴ از فردا
افزایش دوبرابری تعداد دانشجویان خارجی/ راه‌اندازی سامانه ثبت‌نام برای این دانشجویان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top