تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/10/23 - 19:38
کد خبر: 527484

مالکی: توهین به امام جمعه اردبیل زیبنده رئیس جمهور یک کشور نیست

مالکی: توهین به امام جمعه اردبیل زیبنده رئیس جمهور یک کشور نیست

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: توهین‌های رئیس‌جمهور آذربایجان به امام جمعه اردبیل اصلا زیبنده رئیس جمهور یک کشور نیست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، بعد از اینکه یک مداح در اردبیل اظهارات توهین‌آمیز و نسبت‌های ناروایی به خانواده‌های مقامات جمهوری آذربایجان مطرح کرد، آیت‌الله حسن عاملی امام جمعه اردبیل ضمن بیان توضیحاتی تاکید کرد که ادبیات نامناسب که در یکی از مجالس توسط یک فرد عادی و غیررسمی به کار گرفته شد نمی تواند ادبیات رسمی، دینی و اعتقادی ما و موضع رسمی جمهوری اسلامی باشد و چنین نسبتی در عالم دیپلماسی کاملاً غیرمتعارف و سوال برانگیز است. همه می دانند اظهارات شخصی اشخاص به هیچ وجه موضع رسمی هیچ حکومتی در دنیا نیست.

بعد از آن، رئیس جمهور آذربایجان در اظهاراتی خواستار برکناری آیت‌الله عاملی امام جمعه اردبیل شد که در واکنش رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم این اقدام را به شدت محکوم کرد.

علی نیکزاد نایب رئیس مجلس در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آذربایجان در مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «آیت‌الله عاملی سرباز رهبر معظم انقلاب و چراغی نورانی در هدایت جوانان هستند و محدود به اردبیل نیستند. واکنش‌های گسترده مردم بویژه جوانان حاکی از این جایگاه بی‌بدیل و ارتباط وثیق مردم با روحانیت انقلابی است.»

فداحسین مالکی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز در همین رابطه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: چندی قبل در اردبیل یکی از مداحان که طبق بررسی‌ها مداح هم نبوده، مطالب توهین‌آمیزی مطرح می‌کند که با موضع‌گیری برادران مسلمان ما در جمهوری آذربایجان مواجه شد.

وی افزود: البته همان زمان که این فرد هتاک چنین توهین‌هایی را بیان  می‌کند، سریعا آیت‌الله عاملی نماینده ولی فقیه و امام جمعه اردبیل تذکر می‌دهد و حتی در نماز جمعه نیز شدیدا برخورد می‌کند اما متاسفانه آقای عل‌اف رئیس جمهور آذربایجان موضع گیری بدی علیه آیت‌الله عاملی داشت.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: رئیس جمهور آذربایجان در موضع‌گیری خود علیه آیت‌الله عاملی غفلت و سادگی کرد چراکه موضع‌گیری آقای عاملی دقیقا برخورد با آن فرد بود اما آقای علی‌اف طور دیگری برداشت کرد لذا توهین‌های ایشان به امام جمعه اردبیل زیبنده یک رئیس جمهور یک کشور نیست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ
افزایش بی‌سابقه‌ خشونت جنسی در وسایل نقلیه عمومی فرانسه
آمار تکان‌ دهنده پلیس از تصادفات نوروزی؛ فوت ۶۴۰ نفر در ۱۶ روز
پکن: همکاری با روسیه علیه هیچ طرف ثالثی نیست
مخالفت مسکو با اعزام نیروی حافظ صلح به اوکراین
اردوغان: خدا اسرائیل را نابود کند
رهبر انقلاب: سرعت حوادث اقتضا می‌کند کسانی که در آن دخیل هستند، جایگاه خود را مشخص کنند
رهبر انقلاب: مواضع ما همانی هست که بود +فیلم
رهبر انقلاب: اگر دنبال ایجاد فتنه در داخل کشور باشند، خود ملت جوابشان را خواهند داد
رهبر انقلاب: اگر از طرف آمریکایی‌ها شرارتی انجام بگیرد قطعاً ضربه متقابل محکم خواهند خورد
تبریک نوروز و روز جمهوری اسلامی ایران توسط رهبر انقلاب +فیلم
رهبر انقلاب: ماه رمضان حقا و انصافا یکی از بزرگترین نعمت های الهی است +فیلم
طنین حیدر حیدر تهرانی‌ها در مصلی تهران +فیلم
عربستان، مقصد اولین سفر خارجی رئیس‌جمهور آمریکا
ورود رهبر انقلاب به مصلی تهران و اقامه نماز عید فطر
کیفیت هوای تهران قابل قبول و در مرز پاکی است
فضیلت و اعمال روز عید فطر
نماز عید فطر به امامت مقام معظم رهبری اقامه شد
تحریم‌های علمی و تحقیقاتی ایران: چالش‌ها و پیامدها
تعیین تکلیف با درگیری نظامی یا توافق!؟
مذاکرات غیرشرافتمندانه از رگ گردن به ما نزدیکتر است!
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top