به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» ، سیدحمید مهدیون امروز ۲ بهمن ماه در اختتامیه هفتمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد در جمع اصحاب رسانه، اظهار کرد: در اختتامیه از ۷۵ اثر برتر، پنج معاون فرهنگی و دانشجویی، واحدهای دانشگاهی موفق و ۵ کارشناس برتر حوزه نشریات تقدیر خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت جریانسازی تفکر و نوشتن در دانشگاهها از شرط جدید شرکت در جشنواره خبر داد و گفت: یکی از شروط شرکت در جشنواره، انتشار حداقل تعداد مشخصی از نشریات در سال گذشته است که این شرط باعث افزایش کیفیت آثار میشود.
او با اظهار رضایت از کیفیت آثار ارسالی و پویایی و رشد جشنواره، گفت: واحد شیراز میزبان هشتمین دوره جشنواره خواهد بود. همچنین هیئت داوران جشنواره نیز به عنوان یکی از عوامل مهم اعتبار جشنواره مورد ستایش قرار میگیرند. هدف از این جشنواره، الگوسازی و انتقال تجربیات موفق به دانشجویان است.
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در نهایت به اهمیت نشریات در تقویت مهارتهای نوشتاری، تفکری و علمی دانشجویان اشاره کرد و برگزاری کارگاههای آموزشی برای منتخبین را از دیگر فعالیتهای جانبی جشنواره دانست.
جشنوارهای از جنس نور و قلم به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
سپس محسن بنیهاشمی، رییس هیات داوران هفتمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد گفت: جشنوارهای از جنس نور و قلم به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و صاحبان کمال و آثار دانشجویان نیکاندیش برپا شده است.
وی با بیان اینکه این این جشنواره با هدف متعالی کردن کیفیت اندیشهگری و اندیشهورزی دانشجویان برگزار شده است، ادامه داد: آنچه شوق و شور قلبی ما معلمان را افزون میکند، درخشش شما دانشگاهیان است و در این جشنواره باز هم خوش درخشیدند. در این رویداد ملی به همت دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویان صاحب معرفت در چهار بخش شامل آثار، نشریات، فضای مجازی و بخش ویژه، در مجموع ۱۶ اثر به دبیرخانه جشنواره قلم رساندند که با توکل الهی کار هیئت داوران و انتخاب آثار برگزیده آغاز شد.
بنیهاشمی با بیان اینکه آمایش سرزمینی برای ایرانیان در تمام طول تاریخ از نان شب واجبتر بوده است، گفت: برخی واحدها و استانها آثاری به این جشنواره ارسال کردند که تحسین هیات داوران را برانگیخت، اما جای برخی از فرزندان خانواده بزرگ دانشگاه آزاد در این جشنها خالی بوده است و هست.
وی بیان کرد: همتی شد و در این روز دیجیتالی، سایتی ماندگار در زیر خیمه دبیرخانه دائمی برای جشنواره ساخته شد و بساط بارگذاری مستمر آثار و ارتباط مکرر با اساتید و داوران را برای دانشجویان فراهم شد تا فرضیه تعلیم در خیمه گاه جشنواره قلم جاودانه گردد.
بنیهاشمی گفت: قلم زنی، مقدس است و قرآن بدان سوگند میخورد. در این آشفته بازار تولید محتوا اندیشههای فرزندان ایران زمین در دانشگاه آزاد اسلامی چه قلمی و چه صوتی و چه تصویری حقیقت خواهد آفرید. داوران همچنین اعلام کردند برخی رشته های تخصصی مانند خبرنویسی، تولید محتوا صوتی و تصویری کم بنیهتر به میدان آمدند.
وی گفت: سرانجام صاحبان جشنواره شما دانشجویان هستید که هرچه است در دستان شماست. امروز و فردا به شما تعلق دارد و میدانم که هر دو را بهتر از همیشه خواهیم ساخت. امروز ایران و فردای ایران جشنواره قلم برای بزرگتر شدن و تمرینی برای درخشش نور در سرزمینی اصیل و کهن است.