تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/11/04 - 12:28
کد خبر: 528394

نصب سپر محافظ در برابر زباله‌های فضایی روی ایستگاه فضایی چین

 نصب سپر محافظ در برابر زباله‌های فضایی روی ایستگاه فضایی چین

فضانوردان چینی در طول یک پیاده‌روی فضایی ۸.۵ ساعته، سپرهای محافظ در برابر زباله‌های فضایی را بر روی ایستگاه فضایی تیانگونگ نصب کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دو فضانورد چینی دومین پیاده‌روی فضایی ماموریت شش ماهه خود را در مدار زمین به پایان رساندند.

به نقل از اسپیس، کای ژوژه (Cai Xuzhe) و  سونگ لینگ‌دانگ (Song Lingdong)، بخشی از ماموریت سه نفره شنژو ۱۹ چین، یک پیاده‌روی ۸.۵ ساعته خارج از ایستگاه فضایی را در ساعت ۱۲:۱۲ به وقت منطقه زمانی شرقی (۲۰:۴۲  به وقت ایران) به پایان رساندند.

به گفته آژانس پروازهای فضایی سرنشین‌دار چین، فرمانده ماموریت، کای و همکارش سونگ، چندین کار را قبل از بازگشت به هوابند ماژول ونتیان انجام دادند که از جمله آنها می‌توان به نصب دستگاه‌های حفاظت در برابر زباله‌های فضایی و بازرسی بیرونی ایستگاه فضایی اشاره کرد.

این دومین باری بود که این دو نفر یک پیاده‌روی فضایی انجام می‌دادند. سری قبلی آنها در ماه دسامبر سال ۲۰۲۴ رکورد جدیدی را برای مدت زمان اجرای پیاده‌روی فضایی ثبت کردند.

فضانوردان چینی در طول مجموعه‌ای از ماموریت‌های شنژو به  تیانگونگ، پیاده‌روی‌های فضایی متعددی انجام داده‌اند که بسیاری از آنها بر روی نصب سیستم‌های حفاظت در برابر زباله‌های فضایی متمرکز بوده‌اند.

لی ژیهای، مهندس شرکت علوم و فناوری هوافضای چین می‌گوید: وظیفه اصلی، نصب وسایل حفاظت در برابر زباله در خارج از ماژول برای محافظت از کابل‌های خارجی آن در برابر ضربه است. با توجه به خطر فزاینده برخورد زباله‌های فضایی در محیط مداری، ما مواد مناسب را با دقت انتخاب کرده و به صورت تخصصی ساخته‌ایم.

اولین راهپیمایی فضایی کای و سانگ بر نصب محافظ برای تیان‌هه (Tianhe) که ماژول اصلی تیانگونگ است، متمرکز بود، در حالی که در پیاده‌روی روز ۲۰ ژانویه برای تقویت  ونتیان، یکی از دو ماژول آزمایشی ایستگاه کار شد.

خدمه شنژو ۱۹ اواخر ماه اکتبر سال ۲۰۲۴ به  تیانگونگ رسیدند و اکنون نزدیک به نیمه راه ماموریت شش ماهه خود هستند. خدمه سه نفره شنژو ۲۰ طی ماه‌های آینده در مدار به آنها ملحق خواهند شد و کنترل ایستگاه فضایی را قبل از بازگشت گروه فعلی، به زمین تحویل خواهند گرفت.

چین قصد دارد در سال ۲۰۲۵ ماموریت‌های سرنشین‌دار شنژو ۲۰ و ۲۱ را به همراه ماموریت تامین مجدد محموله  تیانژو ۹ پرتاب کند. ایستگاه فضایی سه ماژوله تیانگونگ در اواخر سال ۲۰۲۲ تکمیل شد و چین قصد دارد این پایگاه مداری را که تقریبا ۲۰ درصد اندازه‌ی ایستگاه فضایی بین‌المللی را دارد برای دستکم ۱۰ سال به طور دائم فعال نگه دارد. این کشور همچنین در حال بررسی توسعه ایستگاه فضایی با ماژول‌های بیشتر است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
آیا هوش مصنوعی ذهن انسان را تسخیر می‌کند؟
خیال خام اسرائیل برای پیداکردن یک شریک شکست
گُل یا بلای جان/ زنگ خطر سقوط دانش‌آموزان
نجات گربه، اثر کوتاه از محمدصادق باقری آماده نمایش شد
فوری| درویش با ماتزاری پیشنویس قرارداد امضا کرد
گسترش روابط تجاری و اقتصادی ایران و عمان در کنار ارتباطات سیاسی
نرخ طلا چهارم بهمن ۱۴۰۳؛ سکه امامی در کانال ۶۰ میلیون تومان
وزیر نیرو: تمام صنایع خوزستان در بازچرخانی آب مشارکت کنند
درخواست حاشیه‌ساز بازیکنان استقلال/ دیگر نگذارید موسیمانه بازیکن بخرد!
مکزیک رسما از ایران تشکر کرد
۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور/ بیمه کدام خدمات را پوشش می‌دهد؟
آشنایی با مراحل مصاحبه روانشناسی قضاوت
بازار اسباب‌بازی به سمت محصولات چینی گرایش دارد
ویژگی کتاب‌های نردبام خیلی سبز (معرفی و بررسی کامل)
بهترین محصولات برای صادرات به عراق
فراخوان فروشگاه‌ها، محصولات و خدمات دختران
نظرخواهی فرهنگستان زبان فارسی برای معادل bio/ پیشنهادهای خود فرهنگستان چیست؟
آتش زدن اثر تاریخی ۱۵۰۰ ساله در گیلان +عکس/ عامل آتش‌سوزی یک بلاگر بود؟
خرید ایمن و فوری انواع گیفت کارت ها
نصب سپر محافظ در برابر زباله‌های فضایی روی ایستگاه فضایی چین
صادرکنندگان تا سقف ۱۰۰۰۰ یورو از شمول تعهدات ارزی معاف شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top