تاریخ انتشار: شنبه 1403/11/06 - 17:49
کد خبر: 528493

پرسپولیس تراکتور؛ رقبا در انتظار لغزش

پرسپولیس تراکتور؛ رقبا در انتظار لغزش

دیدار تیم‌های تراکتور و پرسپولیس در حالی برگزار خواهد شد که نتیجه این دیدار، جایگاه تیم‌های صدر جدول را با تغییر همراه خواهد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، تیم‌های تراکتور و پرسپولیس در چارچوب دیدارهای هفته هفدهم لیگ برتر از ساعت 15 فردا به میزبانی پرسپولیس به مصاف هم خواهند رفت.

این دیدار که از حساسیت‌های خاصی برای هواداران دو تیم برخوردار است، تاثیر قابل توجهی در تعیین قهرمان لیگ و سرنوشت سایر تیم‌ها نیز خواهد داشت. در ادامه به بررسی بخشی از نکات این دیدار مهم می‌پردازیم.

رقبا در انتظار لغزش تراکتور و پرسپولیس

تیم فوتبال تراکتور که نیم‌فصل را با صدرنشینی به پایان برده بود، توانست با برد پر گل و خانگی در هفته 16 لیگ برتر مقابل مس رفسنجان، با 35 امتیاز صدر جدول رده‌بندی لیگ را حفظ کند اما پرسپولیس با تساوی در دیدار با ذوب‌آهن تنها یک امتیاز از دیدار نخست دور برگشت لیگ کسب و با 30 امتیاز، یک رده سقوط کرده و در جایگاه چهارم قرار گرفت.

با توجه به رقابت تنگاتنگ تراکتور و سپاهان برای صدرنشینی، شاگردان دراگان اسکوچیچ در دیدار با پرسپولیس محکوم به برد و کسب 3 امتیاز هستند تا بتوانند جایگاه فعلی خود را حفظ کند. در صورتی که تراکتور در دیدار فردا امتیازی است از دست بدهد، سپاهان می‌تواند با استفاده از این فرصت به صدر برسد.

در آن سوی میدان نیز پرسپولیس در صورت برد مقابل تراکتور 33 امتیازی شده و در بهترین حالت و با لغزش فولاد مقابل مس رفسنجان، می‌تواند با 33 امتیاز به رده سوم جدول صعود کند. با تساوی یا شکست این تیم مقابل تراکتور، تیم فولاد که با 31 امتیاز در رده سوم جدول قرار دارد می‌تواند فاصله خود را با پرسپولیس افزایش دهد. همچنین گل‌گهر رده پنجمی این فرصت را خواهد داشت تا در هفته‌های آتی و شرایطی خاص جایگاه پرسپولیس را در جدول رده‌بندی تصاحب کند.

بردهای پرگل در دیدارهای اخیر تراکتور و پرسپولیس

تراکتور در 5 بازی اخیر خود در فصل جاری لیگ برتر، 3 برد، یک تساوی و یک شکست تجربه کرده است. نکته مهم عملکرد تراکتور در بازی‌های اخیر به بازی هفته شانزدهم این تیم مقابل مس رفسنجان در تبریز برمی‌گردد جایی که شاگردان دارگان اسکوچیچ با نتیجه 5 بر یک مس رفسنجان را شکست دادند.

پرسپولیس نیز در 5 بازی اخیر خود در لیگ موفق به کسب 2 برد و یک تساوی شده و 2 دیدار نیز با شکست این تیم به پایان رسیده است.

بر این اساس تراکتور در 5 بازی اخیر خود 10 و پرسپولیس 7 امتیاز کسب کرده‌اند. نکته قابل توجه دیگر، بردهای دو تیم با 5 گل مقابل حریفان است. پرسپولیس در هفته 15 لیگ موفق به پیروزی 5 بر صفر مقابل هوادار شده و با برد پر گل به استقبال نیم‌فصل رفت اما تراکتور در دور برگشت و بازی نخست موفق شد با نتیجه 5 بر یک مقابل مس رفسنجان به پیروزی برسد.

برتری تراکتور مقابل میزبان روی کاغذ

تراکتور در فصل جاری لیگ برتر از مجموع 16 بازی خود موفق به کسب 11 پیروزی و 2 تساوی شده و میانگین 2.19 امتیاز برای هر بازی را به ثبت رسانده است. پرسپولیس نیز میانگین 1.88 امتیاز برای هر بازی را ثبت کرده و 9 برد به همراه 3 تساوی در 16 بازی کسب کرده است.

در حالی که تراکتور در 7 بازی خارج از خانه به پیروزی رسیده و یک تساوی هم در کارنامه دارد، با 22 امتیاز از 8 بازی صدرنشین دیدارهای خارج از خانه است. این تیم در دیدارهایی که مهمان بوده، 16 گل زده و تنها 2 گل دریافت کرده است.

پرسپولیس نیز 8 بار به عنوان میزبان به میدان رفته و 5 برد، یک تساوی و 2 شکست تجربه کرده است. این تیم از 24 امتیاز ممکن در دیدارهای خانگی تنها 16 امتیاز کسب کرده و در رده دوم جدول بازی‌های خانگی قرار دارد. این تیم در خانه 11 گل زده و 6 گل دریافت کرده است.

بدین ترتیب تراکتور با میانگین 2.75 امتیاز در هر بازی خارج از خانه به استقبال دیدار با پرسپولیس می‌رود. پرسپولیس نیز با میانگین 2 امتیاز در هر دیدار خانگی، در دیدار فردا میزبان تراکتور خواهد بود.

هواداران در انتظار دیداری پر گل

دیدار تراکتور و پرسپولیس در چارچوب دیدارهای هفته هفدهم لیگ برتر در حالی برگزار خواهد شد که این دیدار می‌تواند یکی از پرگل‌ترین دیدارهای فصل جاری لیگ برتر باشد، چرا که هم تراکتور و هم پرسپولیس در فاز هجومی عملکرد قابل توجهی داشته‌اند. تراکتور در دیدارهای گذشته خود 29 گل و پرسپولیس 22 گل وارد دروازه حریفان کرده‌اند.

تراکتور تنها در دیدار هفته چهارم مقابل ذوب‌آهن و دیدار هفته سیزدهم مقابل شمس‌آذر قزوین موفق به گلزنی نشده و در سایر دیدارها حداقل یک گل وارد دروازه حریفان کرده است.

پرسپولیس نیز در دیدار هفته دهم مقابل استقلال خوزستان، دیدار هفته یازدهم مقابل نساجی و دیدار هفته شانزدهم مقابل ذوب‌آهن موفق به گلزنی نشده است.

بدین ترتیب هم تراکتور و هم پرسپولیس تلاش کرده‌اند بازی هجومی از خود به نمایش بگذارند که ماحصل آن حضور علی علیپور از پرسپولیس و تومیسلاو اشترکال از تراکتور  با 7 گل زده در صدر جدول گلزنان است. هر چند تراکتور نمایندگان بیشتری در جمع 10 گلزن برتر لیگ دارد و امیرحسین حسین‌زاده و مهدی هاشم‌نژاد، هر کدام 6 بار برای تراکتور گلزنی کرده‌اند.

در لیست برترین پاسورها نیز امیرحسین حسین‌زاده و مهدی ترابی به ترتیب با 6 و 5 پاس گل در صدر جدول قرار دارند. همچنین ریکاردو آلوز از تراکتور به همراه سروش رفیعی و سعید صادقی از پرسپولیس 3 پاس گل برای هم‌تیمی‌های خود ساخته و پرداخته کرده‌اند.

ذکر این نکته ضروری است که دیدار دو تیم در دور رفت فصل جاری با تساوی یک بر یک در تبریز به پایان رسید. در این دیدار شجاع خلیل زاده در دقیقه 60 با پاس ریکاردو آلوز برای تراکتور گلزنی کرد و ایوب العملود در دقیقه 89 ارسال سعید صادقی از کرنر را به گل تبدیل کرد تا پرسپولیس در دقایق پایانی از شکست خارج از خانه فرار کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سنگر خیابان را باشکوه‌تر از قبل حفظ می‌کنیم
رئیس‌جمهور به دنبال توافقی مرده است
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
روابط ایران و عراق در بهترین وضع خود قرار دارد
چیزی به ایران نمی‌رسد
جنبش حماس از پایبندی به توافقات مرحله دوم آتش‌بس خبر داد
ادعای استعفای رئیس‌جمهور واهی و کذب محض است
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
حسام؛ سامانه جدید بانک مرکزی برای ساماندهی حساب‌های بانکی
توصیه مهم برای بازگشت زائران اربعین؛ مرز خروجی را تغییر ندهید
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
رایزنی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه پاکستان و عمان
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
سوئیس: با ایران و آمریکا درباره مذاکره احتمالی در تماسیم
اعمال شب و روز اربعین را اینگونه به جا آورید
تغییر مسیر ۶ نفتکش عربستانی در پی تهدیدهای انصارالله یمن
عراقچی: وحدت مردم و دولت ایران و عراق به نقطه اوج رسیده است
سریال محمدحسین مهدویان به تلویزیون رسید
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top