تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/11/08 - 00:53
کد خبر: 528620

چگونه می‌توان از عنایت خاص اهل‌بیت(ع) بهره‌مند شد

چگونه می‌توان از عنایت خاص اهل‌بیت(ع) بهره‌مند شد

سخنران حرم بانوی کرامت با بیان اینکه اهل بیت(ع) به برخی از شیعیان عنایت خاص و ویژه‌ای دارند، گفت: هر کس بخواهد در دایره خاص رحمت الهی قرار بگیرد و از عنایات ویژه اهل‌بیت (ع) بهره‌مند شود باید هر روز اهل محاسبه نفس باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، آیت‌الله سید محمدمهدی میرباقری امروز ۷ بهمن‌ماه طی سخنانی به مناسبت شهادت امام کاظم(ع) در حرم مطهر بانوی کرامت اظهار کرد: امام کاظم(ع) در روایتی می‌فرمایند هر کس می‌خواهد با ما باشد باید اهل محاسبه نفس باشد.

وی افزود: خروجی محاسبه نفس می‌تواند دو اثر مهم داشته باشد چرا که اگر اعمال انسان حسنه باشد باعث قرب به درگاه الهی می‌شود و اگر اعمال انسان مذموم باشد باید انسان برای مغفرت تلاش کند.

میرباقری با بیان اینکه خاندان عصمت و طهارت تنها پناه شیعیان هستند، تصریح کرد: حضرات معصومین به‌تمامی محبان و شیعیان خود توجه ویژه دارند و همانند پدری مهربان و همنشینی دلسوز هستند؛ اما نسبت به عده‌ای عنایت بسیار ویژه دارند و اگر کسی بخواهد جز این دسته خاص باشد باید شرایط خاصی را برای خود ایجاد کند.

استاد حوزه علمیه تأکید کرد: هر کس بخواهد در این دایره خاص قرار گیرد و از عنایات ویژه اهل‌بیت(ع) بهره‌مند شود باید هر روز اهل محاسبه نفس باشد.  غفلت و عجب در عبادت بسیار آسیب‌زا است و باعث می‌شود انسان خدا را فراموش کند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری در ادامه گفت: در دعای مکارم اخلاق امام سجاد(ع) از خداوند طلب بندگی می‌کند و خواستار دوری از عجب در راه عبادت و بندگی است چرا که عجب در عبادت موجب آسیب و آفت می‌شود.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت افزود: وقتی انسان در مسیر عبادت درست عمل کند فضل خداوند را با تمام وجود مشاهده خواهد کرد و از خداوند طلب زیادت در اعمال عبادی را خواهد داشت.

 وی بیان کرد: محاسبه نفس باید به‌گونه‌ای باشد که انسان متوجه بدی‌های خود شود و برای اصلاح معایب خود تلاش و عهده‌دار معاصی و خطاهای خود شود که در این صورت فرصت جبران و رحمت الهی را مشاهده خواهد کرد.

میرباقری تأکید کرد: طبق فرموده حضرت علی(ع)، شخصیت‌هایی که روحیه الهی دارند هیچ‌گاه از ذکر خداوند غافل نمی‌شوند و هیچ‌چیزی در این دنیا نمی‌تواند آن‌ها را از ذکر الهی دور کند و در حقیقت این افراد پرچم‌های هدایت هستند.

سخنران حرم بانوی کرامت یادآور شد: گاهی ممکن است یک خطای کوچک انسان را از درگاه الهی دور کند به همین خاطر انسان‌های اهل ذکر باید محاسبه تمامی اعمال خود را داشته باشد.

میرباقری اظهار کرد: برای رسیدن به مقام محمود باید در همه احوالات اهل محاسبه نفس باشیم و به توصیه امام کاظم علیه‌السلام عمل کنیم. انسان مؤمن هر شب قبل از خواب تمام اعمال خود را محاسبه کرده و با استغفار به خواب شب می‌رود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top