تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/11/11 - 13:48
کد خبر: 528857

استقرار ۱۰ تیپ در مرزهای کشور برای تأمین امنیت پایدار

استقرار ۱۰ تیپ در مرزهای کشور برای تأمین امنیت پایدار

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه ما یک شعار محوری داریم که در رکاب ولایت ارتش فدای ملت است، گفت: در هر عرصه‌ای فدایی بودن در رکاب ولایت را انجام داده از دفاع مقدس تا امروز ۱۰ تیپ نیروی زمینی در مرزها جهت امنیت پایدار مستقر هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امیر سرتیپ کیومرث حیدری صبح پنجشنبه در آئین افتتاحیه مسجد و مصلای آیت الله بهجت فومنی (ره) ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان و تبریک فرار رسیدن دهه مبارک فجر اظهار کرد: امروز خدا را شاکریم که در این منطقه حضور پیدا کردیم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه ما یک شعار محوری داریم که در رکاب ولایت ارتش فدای ملت است، گفت: در هر عرصه‌ای فدایی بودن در رکاب ولایت را انجام داده از دفاع مقدس تا امروز ۱۰ تیپ نیروی زمینی در مرزها جهت امنیت پایدار مستقر هستند.

حیدری با تاکید بر اینکه ارتش در همه عرصه‌ها از محرومیت زدایی ها گرفته تا خدمات رسانی در کرونا و خودکفایی کردن تمام عرصه‌های نظامی حضوری فعال داشته است، گفت نیروی زمینی اکنون نیازمند هیچ بیگانه ای نیست.

وی با بیان اینکه ارتش فدای ملت یک شعار عملی است، افزود: در پیروی از ولایت ارتش فدای ملت است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه امنیت پایدار محور کار نیروهای مسلح است، گفت: نیروهای مسلح در حفظ تمامیت ارضی از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنند و خط قرمزشان حفظ امنیت در کشور است.

حیدری با اشاره به وقوع بلایای طبیعی و غیر طبیعی در کشور اضافه کرد: ارتش ایران اسلامی در تمام بحران‌ها در کنار مردم است.

وی با تاکید بر لزوم توجه به محرومیت‌زدایی افزود: ارتش جمهوری اسلامی در محرومیت‌زدایی و خدمت به محرومان پیش‌قراول است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به تلاش‌های جهادگرانه ارتش در ایام کرونا اضافه کرد: خدمات جهادگرانه ارتش در حوزه سلامت در ایام کرونا هیچ وقت فراموش نمی‌شود.

حیدری از ساخت ۸ بیمارستان در دوران کرونا توسط ارتش خبر دادو بیان کرد: ارتش در ایام کرونا بازوی توانمند جبهه سلامت بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چرا دانش آموزان مدرسه را دوست ندارند؟
تفاوت مذهبی در زندگی مشترک؛ چالش یا فرصت؟
هر آنچه که برای تمیز و سالم نگه داشتن فرش خود باید بدانید
طلاق در دوران عقد چگونه است؟ شرایط مهریه و حقوق زن
سرمایه گذاری هوشمندانه در بخش کشاورزی
فرش ها را با قالیشویی برای فصل آلرژی آماده کنید
پارچه سیلک برای شلوار مناسب است؟ بررسی ایستایی، ضخامت و قیمت
برای باشگاه چه لباسی بپوشیم؟
بازار بازی و اپلیکیشن موبایل ایران در آستانه یک تغییر جدی؛ چه اتفاقی در حال رخ‌دادن است؟
مسکن ملی به کجا رسید؟
انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان توسط سپاه
امیر دریادار سیاری: جنگ امروز، جنگ اراده‌هاست
پرواز پهپاد اسرائیلی بر فراز ضاحیه؛ ۳۶ شهید و زخمی در حملات به لبنان
دستاورد مدیریت جهادی رهبر شهید انقلاب، بعثت مردم در میدان است
قیمت طلا، سکه و اونس امروز ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد
بورس در مدار صعود؛ شاخص کل ۹۷ هزار واحد رشد کرد
بررسی همکاری دانشگاه شریف و دانشگاه الزهراء عراق در حوزه هوش مصنوعی
برخورداری دانشجویان شاهد و ایثارگر از خدمات رفاهی در «سنوات اضافی»
ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علوم قضائی ۱۸ شهریور انجام می‌شود
فردا کالابرگ گروه اول ایرانیان ساکن در کشور شارژ می‌شود
فردا کالابرگ گروه اول ایرانیان ساکن در کشور شارژ می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top