تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/11/11 - 20:14
کد خبر: 528875

پیشنهاد همکاری به عراق برای توسعه هوش مصنوعی

پیشنهاد همکاری به عراق برای توسعه هوش مصنوعی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره برنامه‌ریزی جدی در ایران برای توسعه فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی در ایران گفت: در این عرصه نیز می‌توانیم با کشور عراق همکاری داشته باشیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سیدستار هاشمی، در دیدار نصیر عبدالمحسن عبدالله الخراوی، سفیر عراق در تهران با وی به اشتراکات فرهنگی و مذهبی دو کشور اشاره کرد و گفت: تهران و بغداد از سال‌های گذشته در حوزه پهنای باند برای برگزاری مطلوب مراسم اربعین همکاری داشته‌اند که در نتیجه آن، وضعیت زیرساخت‌های ارتباطی در این مراسم از کیفیت خوبی برخوردار شده است.

وی در این خصوص، افزایش سطح همکاری‌های دو کشور در حوزه تامین شبکه ارتباطی با کیفیت برای زوار اربعین را اقدامی ضروری در ارتقای کیفیت ارتباطات میان زائران اربعین و خانواده ها و در نتیجه رضایت بیشتر آنها توصیف کرد که بایستی در دستور کار دو طرف قرار گیرد.

لزوم انتقال تجربه‌های جمهوری اسلامی در دولت هوشمند به عراق

وزیر ارتباطات به همکاری‌های پیشین دو کشور در حوزه دولت هوشمند و امنیت سایبری اشاره کرد و انتقال تجربه ها در این خصوص را از دیگر زمینه همکاری با کشور عراق عنوان کرد.

وی به برنامه‌های وزارت ارتباطات کشورمان برای توسعه فناوری‌های نوین به ویژه هوش مصنوعی اشاره کرد و افزود: در این زمینه، برنامه‌ریزی جدی در ایران انجام شده تا بتوانیم از ظرفیت‌ این فناوری‌ها استفاده کنیم و در این عرصه نیز می‌توانیم با کشور عراق همکاری داشته باشیم.

هاشمی همچنین تصریح کرد: سرمایه‌گذاری مشترک در زمینه ترانزیت بین‌الملل، فیبرهای دریایی و ایجاد دیتاسنترهای بزرگ در ایران، زمینه‌های مناسبی برای همکاری بین دو کشور محسوب‌ می‌شود.

تبادلات بین ایران و عراق باید به ۲۰ میلیارد دلار در سال برسد

نصیرعبدالمحسن عبدالله الخراوی نیز در این دیدار با اشاره روابط مستحکم و گسترده‌ای که بین دو کشور وجود دارد، اظهارداشت: مقامات بلند پایه دو کشور تاکید کردند که تبادلات بین ایران و عراق باید به ۲۰ میلیارد دلار در سال برسد و بخشی از این تبادلات مربوط به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌شود که تلاش می‌کنیم محقق شود.

وی افزود: هوش مصنوعی، امنیت سایبری و زیرساخت‌های ارتباطی در عراق از جمله حوزه‌هایی است که نیاز به همکاری مشترک با جمهوری اسلامی ایران احساس می‌شود.

سفیر عراق در ایران به سفر ۸ تا ۱۰ میلیون زوار ایرانی به عراق و ۳ تا ۴ میلیون زائر عراقی به ایران اشاره کرد و گفت: این حجم تبادل نیاز به همکاری مشترک ویژه‌ای دارد که باید بین دو کشور انجام شود.

در این دیدار، حمید فتاحی قائم مقام وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و بهزاد اکبری، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت نیز حضور داشتند و هر کدام در حوزه های کاری خود، زمینه‌های همکاری مشترک بین دو کشور را تشریح کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
برادرم؛ عزیزم؛ مایه فخرم
اسیدپاشی هولناک به دختر دانشجو/ زن‌داداش او را به قربانگاه کشاند
بازگشت پروازهای لوفت‌هانزا و آسترین به ایران؛ اولین پرواز چه زمانی انجام می شود؟
آقایان سپاهانی؛ کارشناسی غیرعجولانه یعنی چی؟
چگونه به‌طور مؤثر بارهای تجاری خود را حمل کنیم؟
دومین همایش ملی توسعه و آینده نگری در صنعت پتروشیمی
آزادسازی یک منطقه دیگر در «لوهانسک» توسط روسیه
احزاب پیشتاز در انتخابات پارلمانی فردا در آلمان
وعده جدید خانم وزیر این‌بار برای مستأجران
روسیه: اوکراین همچنان در حال دریافت تسلیحات غربی است
لحظاتی دیده نشده از دیدار محرمانه مرحوم آیت الله مصباح یزدی با شهید سیدحسن نصرالله +فیلم
معرفی چند کتاب با موضوع شهید سیدحسن نصرالله
تهدید مذاکره، تهدید تحریم
تأکید بر گسترش همکاری‌ها در دیدار سفیر پاکستان با ظریف
آزادی شهروند ایرانی از هلند
پخش زنده آیین تشییع و گرامیداشت «سیدحسن نصرالله» در بیروت و تهران
سفر قریب‌الوقوع اردوغان به سوریه
امکان رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق فراهم شد
راز لبخند نوزاد در خواب چیست؟ آیا باید نگران شد
دادگاه رسیدگی به اتهامات آمریکا در ترور شهید سلیمانی برگزار می‌شود
وضعیت پدر مقدس بحرانی است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top