تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/11/14 - 01:00
کد خبر: 528984

وزیر نفت عنوان کرد،

دانشگاه صنعت نفت برای وزارت نفت باقی خواهد ماند

دانشگاه صنعت نفت برای وزارت نفت باقی خواهد ماند

وزیر نفت اعلام کرد: براساس توافق صورت گرفته، دانشگاه صنعت نفت زیرمجموعه وزارت نفت باقی خواهد ماند و ساختار سازمانی و آموزشی آن با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص متناسب با نیاز صنعت نفت و ارتقاء بهره‌وری، باز طراحی و تقویت می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  «محسن پاک‌نژاد» خاطرنشان کرد: سازمان اداری و استخدامی کشور آخر تیر ماه امسال نامه‌ای به وزارت نفت ارسال و با استناد به ماده ۱۰۵ قانون برنامه هفتم پیشرفت، فعالیت دانشگاه صنعت نفت را موازی با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد و خواستار ساماندهی آن شد که این موضوع نگرانی‌هایی برای اساتید و دانشجویان عزیز این دانشگاه و خانواده بزرگ صنعت نفت ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه به دنبال تأکید معاون اول رئیس‌جمهور مبنی بر حفظ و تقویت دانشگاه صنعت نفت در نشستی که به‌تازگی در شورای معاونان وزارت نفت برگزار شد، رایزنی‌هایی با سازمان امور اداری و استخدامی صورت گرفت که به نتایج مطلوبی رسید، گفت: خوشحالم اعلام کنم بر اساس توافق صورت گرفته، دانشگاه صنعت نفت در زیرمجموعه وزارت نفت ابقاء و ساختار سازمانی و آموزشی آن با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص متناسب با نیاز صنعت نفت و ارتقاء بهره‌وری، باز طراحی و تقویت می‌شود.

وزیر نفت خاطرنشان کرد: از همکاری و همراهی همکاران سازمان اداری و استخدامی کشور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران ذی‌ربط صنعت نفت که در این مسیر کمک و مشارکت مؤثری داشتند، تشکر می‌کنم و امیدوارم دانشگاه صنعت نفت با تلاش بیشتری، نسبت به انجام مأموریت‌های محوله در چارچوب خدمت به صنعت نفت و مردم شریف ایران گام بردارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top