تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/11/17 - 09:08
کد خبر: 529214

قائم پناه: باید با شایسته‌گزینی از سرمایه نیروی انسانی متخصص کشور صیانت کنیم

قائم پناه: باید با شایسته‌گزینی از سرمایه نیروی انسانی متخصص کشور صیانت کنیم

معاون اجرایی رئیس‌جمهور و مسئول اداره امور گزینش کشور در نشست هیات عالی گزینش گفت: باید با شایسته‌گزینی از سرمایه نیروی انسانی متخصص کشور صیانت کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نشست هیئت عالی گزینش به ریاست دکتر قائم‌پناه و با حضور اعضا در ساختمان کوثر نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

قائم پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور و مسئول اداره امور گزینش کشور در نشست هیأت عالی گزینش گفت: نباید با معرفی چند برابری ظرفیت استخدام، نارضایتی ایجاد کرد و عملکرد هیئت‌های گزینش باید مبتنی بر قانون و بدون اعمال سلیقه‌های شخصی باشد.

مسئول اداره امور گزینش کشور افزود: اولویت جذب نیروی انسانی در آزمون‌های استخدامی به خصوص آموزش و پرورش باید نمره‌های بخش تخصصی آزمون باشد. به این شکل که دقیقاً براساس ظرفیت استخدامی، با نمره تخصصی به علاوه تعدادی به عنوان ذخیره معرفی شوند و در صورتی که فردی واجد ضوابط گزینش نبود، از افراد ذخیره به عنوان جایگزین استفاده گردد، بنابراین نباید با معرفی چند برابری ظرفیت، نارضایتی ایجاد کرد.

وی با اشاره به اینکه توسعه کشور مبتنی بر دو امر سرمایه مادی و سرمایه انسانی است، اضافه کرد: باید با شایسته‌گزینی از سرمایه نیروی انسانی متخصص کشور صیانت کنیم.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: شفاف‌سازی روند جذب و گزینش، می‌تواند ذهنیت‌بخشی از داوطلبان را مبنی بر اینکه در برخی آزمون‌ها بر اساس اصل شایسته‌گزینی عمل نشده است، اصلاح کند.

وی ادامه داد: برأی ۹۰ هزار ظرفیت استخدامی در وزارت آموزش و پرورش، ۲۵۰ هزار نفر به گزینش معرفی شدند که این حجم انبوه بررسی‌های گزینشی، منجر به نارضایتی‌هایی شده است.

همچنین مقرر شد ارزیابی مهارت‌های داوطلبان همچون توانمندی‌های تدریس، معیارهای روانشناختی و مهارت‌های کار با رایانه یا هرگونه مهارت اختصاصی شغلی از طریق دستگاه‌ها انجام شود و مستلزم پرداخت هیچ هزینه‌ای از سوی داوطلبان نباشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
بانک مرکزی: بانک‌های اخلالگر در بازار ارز و طلا جریمه شدند
زمان امتحانات ترم تابستان ۱۵ دانشگاه سراسری اعلام شد
برگزاری آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی باحضور ۵ هزار نفر
نتایج مرحله اول سی‌ویکمین المپیاد علمی دانشجویی کشور اعلام شد
امشب آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون ارشد ۱۴۰۵؛ فرصت تمدید نمی‌شود
«اگر صلح نشود تهدید شدیدتر خواهد شد» تسلیم‌ طلبی و گرای ضعف به دشمن است
آقاتهرانی: جلسات مجازی مجلس تشریفاتی است
۱۲۰ سال توطئه و خرابکاری انگلیس در ایران / از تضعیف مداوم تا چشم‌طمع به تنگه هرمز
از استاد بی‌حاشیه تا وزیرِ سازش
«مجمع نمایندگان ملت مبعوث» پیگیرفرمان علی‌الاصول رهبر معظم انقلاب
نیویورک تایمز: بمبی که مراسم عروسی سیریک را هدف قرار داد، آمریکایی بود
جدیدترین ادعاهای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
رایزنی حماس و جنبش مجاهدین درباره تحولات فلسطین
ترامپ: ایران ۲ هفته با دستیابی به سلاح هسته‌ای فاصله داشت!
روبیو: هر که به ایران کمک کند را تحریم می‌کنیم
افزایش شمار شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۵۴ نفر
جدیدترین موضع‌گیری سازمان بدر عراق درباره تحویل سلاح
سازمان ملل حملات آمریکا به ایران را محکوم کرد
حزب‌الله ارتباط با هسته امنیتی در لبنان و سوریه را رد کرد
ترامپ بار دیگر ادعاهای نخ نمای خود علیه ایران را تکرار کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top