تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/11/21 - 08:39
کد خبر: 529439

رسانه عبری: سنوار همه ما را فریب داد

رسانه‌های عبری همچنان در حال بررسی دلایل شکست در عملیات طوفان الاقصی و به ویژه نحول عملکرد یحیی السنوار در این جنگ بود، مردی که سال‌ها قبل‌تر به افسران اطلاعاتی اسرائیل وعده انجام این کار را داده بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دارون باروش، تحلیل‌گر اسرائیلی در مقاله‌ای که در روزنامه معاریو منتشر کرد، به سلسله برنامه‌هایی اشاره نمود که اخیرا از شبکه تلویزیون سراسری رژیم صهیونیستی (کان) پخش شده و به زندگی یحیی السنوار پرداخته بود.

باروش در مقاله خود آورده است، چگونه این مرد ما را مجبور به گریه کردن، کرد؟

در قسمت مربوط به السنوار مشخص شد که اسرائیل چقدر کور و احمق بود و زمینه را برای کشتار ما برایش فراهم کرد.

این تحلیل‌گر اسرائیلی در رابطه با این قسمت معتقد است، در آن بیش از هر چیز دیگری برای ما مشخص کرد که اسرائیل چقدر کور و احمق بود.

در این برنامه تلویزیونی هم تاکید شده است، السنوار مردی خاص بود، او از وقتی که در زندان بعد از محکوم شدن به 5 حبس ابد به دست آورده بوده کمال استفاده را برد و زبان عبری را به شکل صحیحی فرا گرفته و توانست به شکل غیر حضوری در دانشگاه هم ثبت نام کند، از آن مهم‌تر با فرهنگ اسرائیلی آشنا شد، این کار به درک بیشترش از اسرائیل کمک کرد و توانست برگ برنده او در روز شکست اسرائیل محسوب شد، روزی که می‌خواست بعد از آن فلسطین را بر ویرانه‌های اسرائیل بنا کند.

او روزگاری به افسران عالی‌رتبه اسرائیل در حین بازجویی گفته بود، روزی فرا خواهد رسید که بار دیگر در مورد من گرد هم خواهید آمد، در آن روز من مالک زمین بوده و شما اسرائیلی‌ها اسیران من خواهید بود که از شما بازجویی خواهد شد، در آن زمان بازجویان این سخنان را نوعی سخنان اغراق آمیز توصیف کرده بودند.

در بخش دیگری از این مقاله آمده است، با مشاهده قسمت مربوط به السنوار بیننده متعجب و در عین حال عصبانی می‌شود، بسیار تعجب آور و شگفت انگیز است که السنوار غزه را در مقابل چشمان اسرائیل و در چارچوب یک طرح چند مرحله‌ای کاملا منظم، ساخت، هزاران نفر را برای حمله و انجام عملیات و اسارت دسته جمعی آموزش داد، در حالی که هیچ اطلاعاتی در این رابطه به آن سوی مرز و به اسرائیل نرسید، این اقدامات در حالی انجام می‌شدند که نظامیان اسرائیلی در فاصله چند صد متری قرار داشتند.

عصبانیت هم از این امر که السنوار همه ما را دور یک انگشتش چرخاند، چگونه کار ما به اینجا کشیده شد، چرا کسانی که باید در آماده باش حداکثری می‌بودند، دچار کوری کامل شدند؟

چطور شد که رهبران و فرماندهان و ژنرال ها، رؤسای ستاد و نخست وزیران مختلف همه کسانی که باید بر روی انگشتان پای خود می‌ایستادند و هر ثانیه خود را برای دفاع از اسرائیل آماده می‌کردند، بی فایده و بی مصرف شدند؟ چقدر این حماقت و تنبلی آنها برای ما هزینه به همراه خود آورد، حالا مرگ سنوار به چه درد ما خورد؟

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هشدار یمن: باب‌المندب به روی کشتی‌های سعودی بسته می‌شود
مراسم تشییع آقای شهید ایران
فیلم | حضور پرشور مردم در تشییع پیکر مطهر آقای شهید ایران
فیلم | لحظاتی از متوقف شدن خودروی حامل پیکر آقای شهید ایران در سیل انبوه مردم عزادار
فیلم | تصاویر هوایی از حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر امام شهید
فیلم | مردم در تشییع آقای شهید ایران به شیطان بزرگ سنگ زدند و عکسش را پاره کردند
فیلم | تابوت کوچک در آغوش عزاداران بی‌شمار
فیلم | گلباران پیکر رهبر شهید انقلاب توسط دانشجویان دانشگاه شریف
خداحافظی رسمی کی‌روش از تیم ملی غنا
رایزنی وزرای خارجه قطر و فرانسه درباره تفاهم‌نامه ایران آمریکا
قالیباف: در قبال امنیت و سرنوشت تمامی اضلاع جبهه مقاومت مسئولیت داریم
چند ساعت پس از جدایی تارتار؛ رحمتی سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر شد!
قالیباف: شرط مذاکره قوی، آمادگی کامل برای جنگ است
علت خشم محافل صهیونیستی از سرمربی تیم ملی فوتبال مصر چه بود؟
آغاز مراسم تشییع آقای شهید از ساعت ۶
عارف: فردا جهان شاهد حماسه‌ای از جنس عقلانیت انقلابی خواهد بود
برگزاری تشییع رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) به صورت زمینی
پاسخ باشگاه استقلال به سازمان لیگ در مورد سقف بودجه و بازیکن خارجی
دریادار ایرانی: دشمن خود را برای نبرد با رزمندگان مسلمان آماده کند
تیم کشتی آزاد جوانان ایران نایب‌ قهرمان آسیا شد
بازیکن ۲۹ ساله اولین خرید تارتار شد
بازدید دکتر حبیبی از روند آماده‌سازی دانشگاه‌های علوم پزشکی برای میزبانی از زائران دانشجو
تعطیلی سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در روز چهارشنبه
پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی آماده خدمت‌رسانی به عزاداران رهبر شهید
روایتی از ۴ دهه ارتباط دانشگاه صنعتی شریف با رهبر قائد انقلاب
بسیج همه‌جانبه دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت زائران امام شهید
سه شرط معافیت دانشجویان داروسازی از آزمون پایان دوره اعلام شد
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top