تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/11/23 - 00:04
کد خبر: 529568

پیام مادر شهید ۸۶ ساله به ترامپ

پیام مادر شهید ۸۶ ساله به ترامپ

هرچه به ایستگاه‌های منتهی به میدان آزادی نزدیک می‌شویم هیجان و حرارت بیشتر می‌شود. صدای شعاردادن‌ها از همین جا به گوش می‌رسد مباحث سیاسی مترو نشان از این دارد که مقصد مردم راهپیمایی ۲۲بهمن است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ راهپیمایی گویا از همان مترو شروع شده است، پا درون واگن که می‌گذارم چهره‌ها و حال و هوای برخی پرچم و عکس در دست همچنین پچ و پچ‌ها و بعضاً مباحث سیاسی نشان از این دارد که بیشتر مسافران مقصدشان راهپیمایی ۲۲ بهمن است.
هرچه به ایستگاه‌های منتهی به میدان آزادی نزدیک می‌شویم این هیجان و حرارت بیشتر می‌شود و صدای شعاردادن‌ها به گوش می‌رسد. 
امیرمهدی و محمد که در صورتشان پرچم زیبای ایران و یک قلب نقاشی شده و پرچم کوچک ایران در دست دارند با مادر و مادربزرگ خود به راهپیمایی آمده و در واگن مترو درمورد این روز بزرگ و انقلاب سؤالاتی را ردوبدل می‌کنند.
خیلی‌ها مثل من ایستگاه میدان انقلاب اسلامی را برای شروع راهپیمایی خود انتخاب کرده‌اند و پس از پیاده‌شدن در این ایستگاه مملو از جمعیت شروع به سردادن شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» می‌کنند.
از همان ابتدای صبح، خیابان‌های منتهی به میدان انقلاب و آزادی مملو از جمعیتی است که با شور و اشتیاق در راهپیمایی چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شرکت کرده بودند. پرچم‌های سه‌رنگ ایران در دستان پیر و جوان می‌رقصید و شعارهای انقلابی در هوا طنین‌انداز بود. 
با لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل و آمریکا گام در خیابان آزادی می‌گذارم.
پیام مادر شهید ۸۶ ساله به آمریکا
در میان جمعیت، مادر شهیدی۸۶ساله روی ویلچر همراه با دخترش با چهره‌ای آرام حضور دارد. به دلیل تردد با ویلچر مسیر خلوت‌تری را برای راهپیمایی انتخاب کرده‌اند. چشمان این مادر دلیر از خاطرات سال‌های دفاع مقدس می‌گفت، اما لبخندی بر لب داشت؛ گویی آمدنش ادای دینی بود به فرزند شهیدش غلام رضا خان آبادی که سال ۱۳۶۰ درگیلان‌غرب به شهادت رسید. 
زهرا یساولی می‌گوید «آمده‌ام دهان آمریکا را ببندم و پدرش را در بیاورم؛ دین اسلام پایدار است و آنها نابود خواهند شد.» 
این مادر شهید ادامه می‌دهد «باید حافظ این کشور و انقلاب باشیم و بعضی حرف‌ها از روی نادانی است و خدا کمک کند همه ما به راه راست هدایت شویم.» 
بخش‌های در نظر گرفته شده برای فرزندان، سرگرمی و تفریح نیزحال و هوای خاص خود را دارد. غرفه‌های بازی و ورزشی برپا شده است و کودکان و نوجوانان با شادی و نشاط در حال بازی هستند.
سردار حاجی‌زاده در میان مردم
سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده هوافضای سپاه نیز در میان راهپیمایی حضور دارد. مردم با او خوش‌وبش می‌کنند و برخی برای گرفتن عکس یادگاری نزدیکش می‌شوند. از مشکلات، تهدید دشمن و نگرانی‌های خود بابت به میان آمدن حرف مذاکره سخن می‌گویند و سردار هم خیال همه را با این جمله راحت می‌کند:« ترامپ جرئت حمله به ایران را ندارد. ایران و مردم قدرتمند ما زیر بار حرف زور نمی‌روند. نگران بیرون نباشید ما باید مشکل داخل را حل کنیم.»
خلوت معنوی در شلوغی جمعیت
کمی آن‌طرف‌تر، کنار جدول پیاده‌رو، دو خانم در فرصت به دست آمده برای کمی استراحت با آرامش نشسته‌اند و قرآن و دعا می‌خوانند. گویی در میان این دریای خروشان جمعیت، آن‌ها با خدا خلوت کرده‌اند و برای سربلندی بیش از پیش این انقلاب و نظام و نابودی دشمنان دست به دعا برداشته‌اند. 
مجری یکی از غرفه‌هایی که در طول مسیر از ارگان‌ها و نهادهای مختلف برای مردم اجرای برنامه دارند با صدایی بلند از لب خندان امروز مردم سخن می‌گوید و از آنها بابت این روحیه قدردانی می‌کند. 
همین لحظه یادم افتاد مردم ما این روزها درگیر مسائل و موضوعات مختلفی هستند و هر کسی دغدغه و مشکلات خاص خود را دارد که اگر خانواده و دوروبر خود را مدیریت کند شاهکار کرده است اما در چنین روزهایی مثل ۲۲ بهمن فارغ از هر چیزی در کنار هم همدل و همراه می‌ایستند و یک صدا و یک هدف را فریاد می‌زنند.
آموزش عشق به انقلاب از کودکی
در گوشه‌ای دیگر، دو برادر همراه با خانواده‌هایشان دسته جمعی آمده‌اند؛ یکی سه فرزند دارد و دیگری یک فرزند. هشت نفری کنار هم حرکت می‌کنند و بچه‌ها با شور خاصی پرچم‌های کوچکشان را تکان می‌دهند. 
از مصاحبه و عکس فراری هستند و به زحمت با یکی دونفر از آنها حرف می‌زنم و یک عکس یادگاری هم می‌گیرم.
بچه‌ها را همیشه از بدو تولد، راهپیمایی آورده بودند و می‌گفتند می‌خواهند حب و علاقه به انقلاب و اسلام در دل فرزندانشان ریشه کند تا به یاری و فضل خداوند سرباز امام عصر(عج) شوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راهبرد «حفظ خیابان»؛ از میدان جنگ تا میدان اقتصاد
نشست وزیر امورخارجه با سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی و بین‌المللی
نقش کودکان شهید میناب با لباس تیم ملی بر دیوارنگاره میدان راه‌آهن
وزیر نیرو: تأمین برق صنایع در اولویت است
وصیت حاج‌قاسم روی دیوارنگاره انقلاب نقش بست
برافراشته شدن پرچم عزا در حرم علوی +عکس
بازیکنان تیم ملی دیگر حق اشتباه ندارند
فراخوان دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ارزیابی اختراعات
آیا مهدی طارمی هم به سرنوشت مهدی ترابی گرفتار شده است؟
مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد
دانشگاه شهید بهشتی ترم تابستان ۱۴۰۵ را برگزار نمی‌کند
ونس: رویکردمان را در قبال ایران تغییر خواهیم داد
ترامپ: متن توافق با ایران در یک جلسه رسمی منتشر می‌شود
کامالا هریس: جنگ ترامپ علیه ایران یک جنگ انتخابی بود
دانشمندان هسته‌ای با وجود محدودیت و ترور به بالاترین سطوح علمی رسیدند
وزیر اقتصاد: رقم کالابرگ دهک‌های پایین افزایش می‌یابد
اطلاعیه شماره ۴ ستاد تشییع امام شهید حضرت آیت‌الله خامنه‌ای
دوران پساجنگ نیازمند حکمرانی جدی‌تر در حوزه زنان و خانواده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
 «باید برخاست»، شعار محوری و «مشت گره‌کرده»، نشان رسمی مراسم «بدرقه آقای شهید ایران»
خودروی سردار آزمون در کرمان توقیف شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top