تاریخ انتشار: جمعه 1403/11/26 - 11:08
کد خبر: 529823

حوادث مرگبار ترافیکی تهران در هفته‌ای که گذشت

حوادث مرگبار ترافیکی تهران در هفته‌ای که گذشت

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۴ فقره تصادف فوتی در چهارمین هفته بهمن ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سرهنگ رابعه جوانبخت رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص تصادفات هفته‌ای که گذشت گفت: تصادف اول در روز شنبه ۲۰ بهمن ماه حوالی ساعت ۰۶:۳۰ صبح در بزرگراه شهید چمران مسیر شمال به جنوب قبل از پل شهید همت رخ داد که در آن یک دستگاه وانت نیسان با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیر مجاز از این معبر را داشته برخورد کرده که در اثر شدت صدمات وارده عابر پیاده جان خود را از دست داد.

وی در ادامه گفت: متأسفانه در روز چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه شاهد دو فقره تصادف فوتی بوده‌ایم بدین ترتیب که حوالی ساعت ۰۰:۵۹ بامداد در بزرگراه آزادگان مسیر غرب به شرق لاین کندرو دو دستگاه موتور سیکلت که یکی از آنها به صورت خلاف جهت در حرکت بوده به صورت رخ در رخ با هم برخورد کرده که در پی این حادثه و شدت ضربه و جراحات وارده هر دو راکب جوان آنکه در رده سنی ۳۲ و ۱۷ ساله بودند در دم فوت شدند و دو سرنشین دیگر آن مصدوم و توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

سرهنگ جوانبخت بیان گفت: تصادف منجر به فوت دیگر چهارشنبه حوالی ساعت ۰۱:۳۰ در بزرگراه شهید همت مسیر شرق به غرب بعد از شیخ بهایی رخ داد که در آن یک دستگاه اتوبوس شرکت واحد با عابر پیاده ۵۰ ساله‌ای که قصد تردد غیر مجاز از این معبر را داشته برخورد کرده که در پی این حادثه عابر پیاده جان خود را از دست داد.

وی افزود: و اما تصادف آخر حوالی ساعت ۰۲:۲۰ بامداد پنج شنبه ۲۵ بهمن ماه در بزرگراه شهید باکری مسیر شمال به جنوب بعد از پل شهید همت اتفاق افتاد که در آن یک دستگاه خودرو سواری پژو ۴۰۵ با یک دستگاه موتور سیکلت که در حاشیه بزرگراه توقف کرده بود برخورد کرده که در پی این حادثه راکب موتور در اثر شدت ضربه و حراجات وارده جان خود را از دست داد.

سرهنگ جوانبخت در پایان افزود: از تمامی رانندگان عزیز تقاضا داریم اگر به هر دلیلی موتورسیکلت را برای تردد در سطح معابر شهری انتخاب می‌کنند باید احتیاط لازم را انجام دهند و حتماً برای حفظ جان خود و دیگر سرنشینان از کلاه ایمنی استفاده کنند، بخاطر داشته باشید رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی ضامن سلامتی کاربران ترافیکی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top