تاریخ انتشار: شنبه 1403/11/27 - 13:21
کد خبر: 529879

حمزه دستیار؛

FATF در تضاد با راهبرد کلان حاکمیت

FATF در تضاد با راهبرد کلان حاکمیت

ایران و پروژه حسن نیت تا کی ادامه دارد؟

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یادداشت از حمزه دستیار///* مسئله اصلی من با FATF ذیل یک راهبرد کلان جهانی تعریف می شود، معتقدم اصولاً باید  اصالت را به راهبرد داد و نه به تاکتیک، خب این اصالت راهبرد یعنی چه؟

به هر طریق سیاستگذاری کلان حاکمیت کشور گذار از غرب به شرق است، همزمان با تحولات جهان و انتقال قدرت از غرب به شرق جهان، به همین دلیل در مقابل گروه G7، بریکس ایجاد شده و ایران هم به عضویت این گروه درآمده است، پس اگر با جدیت چنین راهبرد کلانی را انتخاب کردیم باید در عمل نیز نشان دهیم.

FATF و لوایح دیگر بخشی از سیاستگذاری گروه G7 است، اگر بریکس و ما در تقابل با G7 هستیم، در همه زمینه ها باید اصول و استانداردهای خود را تعریف کنیم و از بازی در زمین رقیب خودداری کنیم، این حداقلیات عقلانیت در تقابل سیاسی اقتصادی در بالاترین سطح ممکن است.

طرفداران FATF عموما نگاه تاکتیک وار به مسئله دارند، می گویند عضو شویم تا از بهانه های تحریم مصون باشیم( که در عمل قطعاً چنین نیست) درحالیکه ما سالهاست ادعای یک راهبرد کلان به نام گذار از غرب و تک ابرقدرتی ایالت متحده را داریم.

لذا راهبرد بر تاکتیک، ارجحیت دارد، هیچ دلیلی ندارد کشوری که عضو بریکس شده تا آقایی غرب را بشکند رفتار خودش را *ذیل استانداردهای غرب* تعریف کند، شاید عده ای بگویند بقیه اعضای بریکس هم عضو FATF هستند، اولاً هیچکدام از آن ها درگیر جنگ موجودیتی ایدئولوژیک با غرب نیستند، دوماً هیچکدام ذیل تحریم های فلج کننده نیستند، سوما هیچکدام تجربه ما در اعتماد به سازوکارهای بین المللی و ضربه خوردن از همان سوراخ را ندارند.(روسیه چند سالیست درگیر جنگ و تحریم است که صد البته با ایران در هیچ مقیاسی قابل مقایسه نیست)
مثلاً: اعتماد ما در ارسال اسناد سازمان های هسته ای به آژانس بین المللی انرژی اتمی جهت اعلام حسن نیت همانا و ارسال اطلاعات ما توسط سازمان های جهانی به رژیم صهیونسیتی، ترور دانشمندان و پروژه خرابکاری در تأسیسات ایران همانا.

*فعال سابق دانشویی

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
مجتبی جباری جانشین محمد نوازی می‌شود
رد ادعاهای بی‌اساس گروه ۷ درباره ایران
دستور حمله به یمن را صادر کردم
دوره ما می‌تواند دوره «سعدی و حافظ و نظامی آفرین» باشد
افزایش ۴۵ درصدی حداقل دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴
دیدار جمعی از شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی با رهبر انقلاب
گسل‌های تهران در چه وضعیتی ؟
اختصاص ۷ همت برای تامین غذای دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی دولتی
عارف مصوبه معافیت کارفرمایان با حداکثر پنج کارگر را ابلاغ کرد
توسعه همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی
منطقه ویژه مرزی مشترک ایران و ترکیه راه‌اندازی می‌شود
اجرای طرح HOV در بزرگراه همت در نوروز
ویژه‌برنامه شب‌های قدر در مسجد دانشگاه تهران
آغاز به کار کمیسیون ویژه نخبگان هنری بنیاد ملی نخبگان
اعلام کنداکتور نوروز ۱۴۰۴ شبکه تماشا
هم‌عهدی زنان ایرانی و لبنانی با محوریت آیات قرآن
تأکید وزیر بهداشت بر کاهش هزینه‌های درمان مردم به ۳۰ درصد
ابلاغ قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا
ورود ۳۰۰۰ اتوبوس برقی به شهر تهران در سال آینده
افشای اطلاعات جدید درباره احمد ایوبی‌ متهم به فعالیت‌های ضد امنیتی
معروف ترین برند طراحی طلا در ایران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top