تاریخ انتشار: شنبه 1403/11/27 - 23:09
کد خبر: 529949

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور هشدار داد:

خانواده در معرض خطری بزرگ قرار گرفته است

خانواده در معرض خطری بزرگ قرار گرفته است

ب‌های ناشی از عمل‌نکردن به فرامین رهبر انقلاب در زمینه آسیب‌های اجتماعی، گفت: همه‌جای دنیا، نظامات سیاسی و اجتماعی به دلایل مختلف درگیر این مسئله‌اند که خانواده به‌عنوان رکن رکین اجتماعی در معرض خطری بزرگ قرار گرفته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سیدمحمد بطحایی روز شنبه، ۲۷ بهمن، در جلسه شورای اجتماعی آذربایجان‌شرقی که در استانداری برگزار شد، به اهمیت موضوع آسیب‌های اجتماعی از منظر رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در سال‌های گذشته هفت جلسه بررسی موضوع آسیب‌های اجتماعی را شخصاً راهبری و هدایت کرده‌اند.

وی با تأکید بر اجرای فرامین رهبر انقلاب در حوزه آسیب‌های اجتماعی، ادامه داد: مسئولانی که در زمینه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند باید به فرامین مقام معظم رهبری دقت و توجه ویژه‌ای داشته باشند؛ اگر در طی این سال‌ها به آن‌ها عمل می‌شد، الان وضعیت بهتری در این زمینه داشتیم.

بطحایی بنیان خانواده را در معرض خطری بزرگ دانست و افزود: همه‌جای دنیا، نظامات سیاسی و اجتماعی به دلایل مختلف درگیر این مسئله‌اند که خانواده به‌عنوان رکن رکین اجتماعی در معرض خطری بزرگ قرار گرفته است.

وی دوستی با جنس مخالف را تهدید دانست و گفت: این پدیده در کشورهای پیشرفته و غیرمذهبی نیز وجود داشته که تأثیر بسیار مخربی بر جوانان دارد و متأسفانه شاهد رابطه‌های نامناسب در فضای مجازی بین جنس‌های مخالف هستیم.

بطحایی با بیان این‌که حجب و حیا در جامعه تخریب شده‌ است، ادامه داد: کشورمان که دارای تمدن اسلامی و ایرانی است همچون تمام دنیا با بحران‌های اجتماعی مواجه شده‌ است. ما شماری برنامه‌ی اجتماعی و فرهنگی را در سال‌های گذشته طراحی کرده‌ایم که متأسفانه چندان به آن عمل نکرده‌ایم و طبق فرمایش مقام معظم رهبری، نباید این کارها به‌عنوان روال کار عادی در نظر گرفته شوند.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور به هدف‌گذاری دو شاخص در استان آذربایجان‌شرقی تأکید کرد و گفت: ما باید دو الی سه موضوع را در آذربایجان‌شرقی مشخص کنیم که برای سال آینده به‌صورت پروژه‌محور و نتیجه‌محور به آنها عمل شود.

وی ادامه داد: متأسفانه مصرف الکل در کشور سیر صعودی عجیبی دارد که در این راستا نیز متاسفانه فوت ناشی از الکل در سال‌های گذشته ۹ برابر شده است.

بطحایی به تهیه و تنظیم برنامه فوق‌العاده اجتماعی در استان تأکید کرد و گفت: ما باید از ظرفیت بالای مردم بهره‌مند شویم و در این راستا نیز آذربایجان‌شرقی یکی از استان‌های پیشرو در حمایت و استفاده از ظرفیت‌های مردمی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تغییرات بزرگ در مراسم آغاز بازی‌های جام جهانی با حضور تمام بازیکنان
دبیرکل اوپک: تقاضای نفت همچنان بالا خواهد بود
امت مبعوث غدیر در شب ۹۶ هم ایران را تنها نگذاشتند
شارژ کالابرگ سرپرستان خانوار آغاز شد
«سی.ان.ان.» از حجم تخریب ناو جرالد فورد در میانه جنگ ایران پرده برداشت
لاوروف: توافق احتمالی واشنگتن-تهران باید منافع ایران را در نظر بگیرد
سردار حسن زاده: آمریکایی‌ها از روز دهم جنگ رمضان شکست خوردند
مهمونی کیلومتری غدیر+ عکس
هر اقدامی که موجب سرخوردگی مردم شود، کمک به دشمن است
اقتصادهایی که کوچک می‌شود؛ از رژیم صهیونیستی تا اروپا
مرغ و روغن،در صدر گرانی‌ها
آغاز آیین سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید
سخنگوی سپاه: خطای پاتریوت‌های آمریکا عامل تخریب ترمینال مسافربری فرودگاه کویت است
نیروی دریایی ارتش یک ناوشکن آمریکایی را هدف قرار داد
توصیه گوترش به آمریکا و ایران به ادامه روند دیپلماسی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
امیر قطر و ترامپ تلفنی گفت‌وگو کردند
طارمی در گفت‌وگو با الجزیره: میزبان جام جهانی باید قوانین را رعایت کند
ادعای ترامپ: مذاکرات خیلی خوب پیش می‌رود!
تقابل تیم ملی با حریف ۱۰۰ هزار دلاری
تاریخ امتحانات دانشگاه تهران تغییر کرد
تفاوت پذیرش مشروط و پذیرش قطعی دانشگاه ها چیست؟
افزایش حقوق اعضای هیأت علمی یک ضرورت ملی است
برنامه ریزی دانشگاه امیرکبیر برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها
تکمیل فرایند اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top