تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/11/28 - 16:54
کد خبر: 530023

رویداد آموزشی و رقابتی هوش مصنوعی استان بوشهر برگزار شد

رویداد آموزشی و رقابتی هوش مصنوعی استان بوشهر برگزار شد

رویداد آموزشی-رقابتی هوش مصنوعی استان بوشهر به همت سازمان فضای مجازی سراج مرکز بوشهر برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  عبدالرحیم افروغ مسئول مرکز بوشهر سازمان فضای مجازی سراج با اشاره به برگزاری رویداد آموزشی-رقابتی هوش مصنوعی اظهار داشت: هوش مصنوعی به عنوان یکی از فناوری‌های پیشرو در جهان، نقش مهمی در تحولات آینده خواهد داشت.

وی برگزاری رویداد هوش مصنوعی در استان بوشهر را نشان‌دهنده توجه به توسعه این فناوری و آماده‌سازی نیروی انسانی متخصص در این حوزه دانست و تاکید کرد هدف اصلی این رویداد، ایجاد بستری برای آموزش، نوآوری و رقابت در حوزه هوش مصنوعی بود.

افروغ با اشاره به استقبال چشمگیر از رویداد بوشهر بیان داشت برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های بعدی با گستردگی بیشتر و مشارکت فعال‌تر جامعه علمی و صنعتی در دستور کار قرار دارد.
وی تاکید کرد در دوره‌های آینده، تمرکز بیشتری بر روی بررسی چارچوب‌های قانونی و اخلاقی برای استفاده از این فناوری خواهد شد؛ چراکه این موضوع به ویژه با توجه به رشد سریع فناوری‌های هوش مصنوعی و نیاز به تنظیم مقررات برای جلوگیری از سوءاستفاده، از اهمیت بالایی برخوردار است.

مسئول مرکز بوشهر سازمان فضای مجازی سراج در پایان بیان داشت: رویداد بوشهر با موفقیت به کار خود پایان داد و گامی مهم در جهت توسعه دانش و مهارت‌های مرتبط با هوش مصنوعی در استان بوشهر برداشت. این رویداد نه تنها به افزایش آگاهی و توانمندی شرکت‌کنندگان کمک کرد بلکه بستری برای شبکه‌سازی و همکاری بین متخصصان و علاقه‌مندان فراهم آورد.

همچنین در پایان رویداد حضرت آیت‌الله صفایی بوشهری با حضور گرانقدر خود در جمع هنرجویان فرمودند: هوش مصنوعی محصول ایده است، دارای یک نظام هوشمند، هدفمند و روشمند است که مدیریت آن به دست کاربر صورت می‌گیرد. مهم‌ترین بخش هوش مصنوعی، داده‌های انسانی است که به سیستم‌های الکترونیک وارد می‌شود و هوش مصنوعی بر اساس سوژه و ایده آن را پردازش می‌کند.

ایشان با اشاره به نقش جوانان در پیشرفت کشور، خطاب به شرکت‌کنندگان جوان رویداد افزودند: شما جوانان بوشهری مایه افتخار و عزت این سرزمین هستید. با حجاب، دانش و نگاه انقلابی‌تان، تاریخی را زنده می‌کنید که رئیس‌علی دلواری‌ها و علامه بلادی‌ها در جنگ سخت آغاز کردند. امروز شما همان قهرمانان هستید، اما در میدان جنگ نرم و با سلاح دانش و فناوری.

آیت‌الله صفایی بوشهری در پایان بیانات خود با تاکید بر نقش جوانان در مقابله با استکبار جهانی بیان داشتند: ان‌شاءالله همان‌طور که رئیس‌علی دلواری در برابر استعمار انگلیس ایستاد و پیروز شد، شما نیز با دانش و توانمندی‌های خود، نه تنها در برابر استکبار، بلکه در برابر تمامی چالش‌های جهانی، پیروز و سربلند خواهید بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top