تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/12/01 - 22:16
کد خبر: 530352

هشدار لغو قرارداد پزشکان با تامین اجتماعی

هشدار لغو قرارداد پزشکان با تامین اجتماعی

شورای عالی نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران با انتشار بیانیه‌ای، هشدار و اعتراض شدید خود را از تأخیر بیش از ۱۰ ماهه سازمان تأمین اجتماعی در پرداخت مطالبات پزشکان و مراکز درمانی اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، شورای عالی نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران با انتشار بیانیه‌ای، هشدار  و اعتراض شدید خود را از تأخیر بیش از 10 ماهه سازمان تأمین اجتماعی در پرداخت مطالبات پزشکان و مراکز درمانی اعلام کرد.

در این بیانیه آمده است که جامعه پزشکی کشور، باوجود تعهد حرفه‌ای و اخلاقی خود در قبال سلامت بیمه‌شدگان و ارائه خدمات درمانی باکیفیت، همواره با بی‌توجهی، خلف وعده و سوءمدیریت سازمان تأمین اجتماعی در پرداخت مطالبات قانونی خود مواجه بوده است. این تأخیر طولانی، همراه با عدم پاسخگویی این سازمان علی‌رغم پیگیری‌های مکرر، موجب مشکلات جدی و نارضایتی گسترده‌ای در میان پزشکان و مراکز درمانی شده است. این وضعیت نه‌تنها انگیزه پزشکان را برای ادامه خدمت کاهش داده، بلکه باعث افزایش موج مهاجرت کادر درمانی، افت کیفیت خدمات سلامت و در نهایت نارضایتی مردم شده است.

در بخش دیگری از این بیانیه، به ماده 38 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت اشاره شده است. طبق این ماده قانونی، سازمان تأمین اجتماعی موظف است 60 درصد مطالبات پزشکان و مراکز درمانی را ظرف دو هفته و مابقی را طی سه ماه پرداخت کند، اما تاکنون از انجام این تعهد قانونی سر باز زده است.

شورای عالی نظام پزشکی در این بیانیه همچنین بر لزوم شفاف‌سازی هزینه‌کرد سهم درمانی حق بیمه‌های دریافتی تأمین اجتماعی طبق ماده 29 قانون تأمین اجتماعی تأکید کرده و از رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی خواسته است تا همچنان پیگیری‌های فوری و مؤثر را در راستای اجرای مصوبات این شورا انجام دهد.

در پایان این بیانیه، شورای عالی نظام پزشکی هشدار داده است که در صورت تداوم این بدعهدی و عدم اقدام فوری سازمان تأمین اجتماعی برای پرداخت مطالبات پزشکان، جامعه پزشکی ناگزیر خواهد بود اقدامات قاطع و هماهنگی از جمله لغو یک‌طرفه قراردادها در سطح کشور و پیگیری‌های قانونی از طریق مراجع ذی‌صلاح را در دستور کار قرار دهد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جولان خودروهای ۴۰ میلیاردی در روزگار تنگنای ارزی
تنگه هرمز، کابوس تازه اروپا
عقب‌نشینی ترامپ زیر فشار بحران انرژی
نشست شورای عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور
دیدار و گفتگوی سرپرست وزارت نفت ایران و وزیر انرژی قطر
نخست‌ وزیر چین: آماده تقویت همکاری با ایران هستیم
عراقچی: روابط ایران و روسیه راهبردی است؛مسائل منطقه راه‌حل نظامی ندارد
العربی الجدید ادعا کرد؛ گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا
باشگاه تراکتور: شعار هوادارانمان قومیتی و تحریک‌آمیز نبود
مسکو: گسترش همکاری تجاری و اقتصادی با ایران را در اولویت قرار می‌دهیم
روایت وزارت خارجه روسیه از دیدار لاوروف با پزشکیان
سه مدال طلا و ۵ نقره و برنز برای روز نخست بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا
پزشکیان: هیچی کشوری نمی‌تواند به زور خواسته‌هایش را بر ما تحمیل کند
رئیس کمیته کنگره ملی چین: از پیشرفت روابط با ایران استقبال می‌کنیم
یحیی سریع: با ۶ موشک بالستیک تجمع مزدوران را هدف قرار دادیم
پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم
والیبال ایران در کنار ۳۲ تیم جام جهانی
لزوم بازآرایی و بازیابی توان دفاعی و تقویت بازدارندگی
یمن: ریاض ناامن است؛ تاسیسات نفتی در تیررس موشک‌های ما هستند
سیدمهدی رحمتی: نمی‌دانم چرا روی فیفادی‌ها اصرار دارند!
دیدار وزیر امور خارجه روسیه با رئیس جمهور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top