تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/12/07 - 11:53
کد خبر: 530884

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با راه اندازی «تالار صنعت»

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با راه اندازی «تالار صنعت»

مدیر اداری و پشتیبانی دانشکده مهندسی برق دانشگاه امیرکبیر با اشاره به طرح تالار صنعت گفت: در این طرح، صنعت در دانشگاه مستقر می‌شود و دانشگاهیان نباید اجازه دهند تا این مسیر یک طرفه شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مهندس حسین یوسفی‌خواه در آیین افتتاح تالار صنعت دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به برنامه های جدید این دانشکده، افزود: با توجه به تحولات اخیر، این دانشکده تغییراتی در روند فعالیت های خود داد چرا که اعتقاد بر این است که با ادامه روند فعلی افق روشنی نخواهیم داشت.

وی با اشاره به سرعت بالای توسعه فناوری، اظهار کرد: از این رو روش های قدیمی برای تربیت دانشجو ناکارآمد است چرا که دانشجویان مطالب آکادمیک را فرا می‌گرفتند و بعد شروع به تجربه اندوزی در صنایع می کردند و دوره این روند امروزه به پایان رسیده است و دانشجویان همپای فراگیری آموزش های آکادمیک، روش های پیاده‌سازی آموخته های خود را باید در اختیار داشته باشند و این رویکرد به معنای باز تعریف ارتباط صنعت با دانشگاه است.

مدیر اداری و پشتیبانی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه روش های سنتی ارتباط صنعت و دانشگاه دیگر پاسخگوی نیازهای دانشگاه نیست اضافه کرد: صحبت های زیادی پیرامون این موضوع شد و به تدریج ایده تالار صنعت شکل گرفت و بر اساس این رویکرد، صنعت به داخل دانشگاه راه می یابد از این رو فضایی در طبقه چهارم این دانشکده به این موضوع اختصاص یافت و با این اقدام صنعت به دانشگاه‌ مراجعه کرد و به دنبال این بود تا مسئولیت اجتماعی خود را در دانشگاه اجرایی کند.

یوسفی‌خواه گفت: ما برای راه اندازی این رویکرد چالش های زیادی را پشت سر گذاشتیم و مهمترین چالش پیش روی ما این است که حضور ارزشمند صنعت در دانشگاه باید استمرار یابد در غیر این صورت همانند بسیاری از طرح ها، این طرح نیز یک‌بار اجرا و بعد به فراموشی سپرده می شود.

وی گفت: برای این استمرار همگی مسئول هستیم و باید برای آن تلاش کنیم و باید زمینه را برای حضور در دانشگاه تسهیل کنیم تا رفت و آمد دانشگاه به صنعت و بالعکس پایدار باشد ضمن آنکه دانشگاهیان باید از این فرصت استفاده کنند و اجازه ندهند این ارتباط یک‌طرفه شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top