تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/12/08 - 23:04
کد خبر: 531073

کارتال: هدف اصلی ما برای فصل بعد است

کارتال: هدف اصلی ما برای فصل بعد است

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس که بارها گفته بود در این فصل در پی قهرمانی هستند، در آستانه برگزاری دربی گفت که هدف سرخپوشان فصل آینده است!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، اسماعیل کارتال در نشست خبری پیش از دربی پایتخت اظهار داشت: بزرگ‌ترین دربی ایران را پیش رو داریم. من به دربی‌ها عادت کرده‌ام. برای بازی فردا اول آرزو می‌کنم بازیکنانم آسیب نبینند و طرفداران هم فوتبال خوبی ببینند. ما برای بازی فردا آماده شدیم و امیدوارم طرفداران ما هم بیایند و از ما حمایت کنند. مطمئنم بازیکنان هم هر چه از دست‌شان بر بیاید انجام می‌دهند. امروز آخرین تمرین ما برگزار شد و بچه‌ها به لحاظ روحی و روانی خیلی خوب بودند.

وی ادامه داد: بعضی از بازیکنانی که آسیب‌دیده بودند و اخراجی بودند، برگشتند و خوشحال‌مان کردند. ما می‌خواهیم فردا یک دربی خوب را برگزار کنیم، البته سه امتیاز را هم بگیریم و طرفداران‌مان را خوشحال به خانه بفرستیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس افزود: هر زمان که یک مربی جدید برای یک تیم می‌آید، یک هوای تازه و مثبت به تیم می‌دهد. تیم ما هم یک تیم خوب است و به لحاظ روحی و روانی در شرایط خوبی است و می‌خواهیم با یک بازی خوب طرفداران‌مان را خوشحال کنیم.

کارتال در واکنش به این موضوع که در مدت حضورش در پرسپولیس، بازی‌های سختی پیش رو داشته و فوتبال روی خوشش را به او نشان نداده است، تصریح کرد: اینها را ما می‌دانستیم و آمدیم و دنبال بهانه هم نیستم. من یک آدم رُک و راست هستم، با بازیکنانی هم که در اختیار دارم، بهترین‌ها را بازی می‌دهم. هدف اصلی ما برای سال بعد است، زمان و وقت هم داریم تا با تیم کار کنیم. البته که آن موقع مثل الان نمی‌شود و آن موقع می‌توانم به شما راحت‌تر با آن تیم جواب بدهم.

وی راجع به اینکه هواداران پرسپولیس برد دربی را می‌خواهند، خاطر نشان کرد: ما از دست‌مان هرچه بر بیاید انجام می‌دهیم. البته برای بردن به زمین می‌رویم، فوتبال چیزی نیست که در یک روز شروع و تمام شود. با برنامه‌ریزی‌ درست راه‌مان را ادامه می‌دهیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، در واکنش به این موضوع که بیشتر گل‌های دریافتی سرخپوشان در این فصل روی ضربات کرنر و ایستگاهی بوده است، آیا برای بازی فردا برنامه‌ای برای این موضوع دارد، تصریح کرد: قبل از اینکه به ایران بیایم، برنامه‌ریزی کردم و فیلم‌ بازی‌های تیم را دیدم که از روی کاشته‌ها و کرنر گل می‌خورد. از روزی که آمدم در بازی گذشته اولین بار بود که از روی کرنر گل خوردیم. این شرایط نرمال نیست و چیزی هم نیست که خیلی زود درست کنیم. ما هر چهار پنج روز بازی داریم و وقت نیست.

کارتال در پاسخ به این سؤال که در بازی فردا، تیمش فوتبال هجومی ارائه می‌کند یا برای گرفتن یک امتیاز بازی خواهد کرد، گفت: نمی‌توانم الان بگویم که هجومی بازی می‌کنیم یا دفاعی و درست نیست. فردا که به زمین رفتیم همه شما می‌بینید که با چه روشی بازی می‌کنیم. در دربی مشخص نمی‌کند و هر تیمی که خونسرد باشد می‌تواند به برتری برسد.

وی در واکنش به این موضوع که درباره بازی فردا به موضوع داوری هم فکر می‌کند یا نه، چون تیم داوری دربی، همان کادر قضاوت بازی سپاهان در جام حذفی هستند که فقط جای برادران حیدری تغییر کرده است، خاطر نشان کرد: اگر می‌خواهید فوتبال ایران پیشرفت کند، داور نباید زیاد سوت بزند و باید اجازه دهد تا بازی ادامه پیدا کند. اینکه بازیکن را اخراج کنید درست نیست، باید بازیکن را در زمین حفظ کرد، مهم این است که توپ زیاد در بازی به گردش در بیاید. آن وقت فوتبال به جلو می‌رود و بهتر می‌شود. من به داوران نصیحت می‌کنم که بازیکنان را به راحتی اخراج نکنند و بگذارند تیم‌ها فوتبال بازی کنند. مطمئنم که فردا همه چیز خوب پیش می‌رود.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به صحبت‌های مربی استقلال درباره سرخپوشان و اینکه تیم تحت هدایت او قابل احترام است، در پاسخ به این پرسش که «شما نظری درباره باشگاه استقلال دارید؟ شاید نظر شما به کاهش تنش‌ها روی سکوها کمک کند.»، تأکید کرد: در یک شهر دو تیم بزرگ وجود دارد. اولین حرف من این بود که دو تیم بازی خوبی انجام دهند و هواداران خوشحال شوند و آسیب‌دیدگی هم برای بازیکنان پیش نیاید. استقلال در آسیا حضور دارد و نماینده ایران است، البته که حریف احترام ما را حفظ کند، ما هم احترام آنها را حفظ خواهیم کرد.

کارتال درباره بازگشت بازیکنان مصدوم و همین‌طور میانگین سنگین بالای پرسپولیس اظهار داشت: چند بازیکن ما به ترکیب برگشتند، بعضی از آنها می‌توانند بازی کنند و بعضی هم روی نیمکت می‌نشینند. نمی‌توانیم به بازیکنی که به تازگی از مصدومیت برگشته است بازی دهیم، باید در تمرین شرکت و عادت کند و اگر صد درصد آماده شد، به او بازی می‌دهیم. بعضی از بازیکنان که الان سن‌شان بالاست خیلی به پرسپولیس خدمت کردند و در تیم ملی هم بودند و به هم عادت دارند. این بازیکنان، بازیکن ما هستند و تا آخرش با آنها دست در دست هم می‌گذاریم و با هم ادامه می‌دهیم.

کارتال در پایان در پاسخ به این سؤال که «ارونوف به دربی می‌رسد؟»، گفت: نه، خیلی مانده تا ارونوف برسد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تله جدید کلاهبرداران برای کنکوری‌ها
تمام نخبگان جذب‌شده به دانشگاه‌ها، استخدام شدند
برنامه دولت برای تقویت اعتبار کالابرگ در شرایط جدید اقتصادی
رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین تهدید علیه امنیت منطقه است
دور جدید مذاکرات با اسرائیل ماه آینده برگزار نمی‌شود
معلمان بازنشسته در استفاده از امکانات رفاهی با شاغلان تفاوتی ندارند
اذعان وزیر جنگ پیشین آمریکا به کمبود مهمات در برابر ایران
دو مشکل جدی ترامپ از نگاه سی‌ان‌ان
سال تحصیلی جدید حضوری آغاز می‌شود
لژیونر ایرانی تیتر رسانه «سان» انگلیس شد
۸ راه برای اینکه فرش شما عالی به نظر برسد
عطر مناسب افراد پرتعریق | ۵ عطر با بوی تمیزی و حمام
چگونه یک شرکت طراحی سایت خوب در شیراز انتخاب کنیم؟ ۷ معیار مهم قبل از سفارش سایت
ذوالقدر، پزشکیان و محسن رضایی؛ آزمون وحدت و اعتماد
نقش ولتاژ باتری خودرو: آنچه برای عملکرد بهینه باید بدانید
حمکرانی در حصار ذهنِ وارونه
زنجیره فشارهای یمن بر ریاض؛ از پالایشگاه جیزان تا اختلال در مسیر باب المندب
تبدیل بخشی از خیابان لاله‌زار به پیاده‌رو از اوایل ماه آینده
از سرگیری مجدد حملات یمن به مواضع مزدوران سعودی
وال‌استریت‌ژرونال: جنگ با ایران ضعف‌های ارتش آمریکا را رو کرد
افزایش قیمت نفت و افت شاخص‌های بورس آمریکا
آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
محتوای دروس معارف با محوریت حماسه سه جنگ تحمیلی تغییر می‌کند
شروط جدید تاسیس موسسه آموزش عالی و صدور مجوز رشته اعلام شد
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد/ اعلام جزئیات ثبت نام
راه اندازی مرکز ملی آموزش مجازی در دانشگاه پیام نور
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top