تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/12/08 - 23:04
کد خبر: 531073

کارتال: هدف اصلی ما برای فصل بعد است

کارتال: هدف اصلی ما برای فصل بعد است

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس که بارها گفته بود در این فصل در پی قهرمانی هستند، در آستانه برگزاری دربی گفت که هدف سرخپوشان فصل آینده است!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، اسماعیل کارتال در نشست خبری پیش از دربی پایتخت اظهار داشت: بزرگ‌ترین دربی ایران را پیش رو داریم. من به دربی‌ها عادت کرده‌ام. برای بازی فردا اول آرزو می‌کنم بازیکنانم آسیب نبینند و طرفداران هم فوتبال خوبی ببینند. ما برای بازی فردا آماده شدیم و امیدوارم طرفداران ما هم بیایند و از ما حمایت کنند. مطمئنم بازیکنان هم هر چه از دست‌شان بر بیاید انجام می‌دهند. امروز آخرین تمرین ما برگزار شد و بچه‌ها به لحاظ روحی و روانی خیلی خوب بودند.

وی ادامه داد: بعضی از بازیکنانی که آسیب‌دیده بودند و اخراجی بودند، برگشتند و خوشحال‌مان کردند. ما می‌خواهیم فردا یک دربی خوب را برگزار کنیم، البته سه امتیاز را هم بگیریم و طرفداران‌مان را خوشحال به خانه بفرستیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس افزود: هر زمان که یک مربی جدید برای یک تیم می‌آید، یک هوای تازه و مثبت به تیم می‌دهد. تیم ما هم یک تیم خوب است و به لحاظ روحی و روانی در شرایط خوبی است و می‌خواهیم با یک بازی خوب طرفداران‌مان را خوشحال کنیم.

کارتال در واکنش به این موضوع که در مدت حضورش در پرسپولیس، بازی‌های سختی پیش رو داشته و فوتبال روی خوشش را به او نشان نداده است، تصریح کرد: اینها را ما می‌دانستیم و آمدیم و دنبال بهانه هم نیستم. من یک آدم رُک و راست هستم، با بازیکنانی هم که در اختیار دارم، بهترین‌ها را بازی می‌دهم. هدف اصلی ما برای سال بعد است، زمان و وقت هم داریم تا با تیم کار کنیم. البته که آن موقع مثل الان نمی‌شود و آن موقع می‌توانم به شما راحت‌تر با آن تیم جواب بدهم.

وی راجع به اینکه هواداران پرسپولیس برد دربی را می‌خواهند، خاطر نشان کرد: ما از دست‌مان هرچه بر بیاید انجام می‌دهیم. البته برای بردن به زمین می‌رویم، فوتبال چیزی نیست که در یک روز شروع و تمام شود. با برنامه‌ریزی‌ درست راه‌مان را ادامه می‌دهیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، در واکنش به این موضوع که بیشتر گل‌های دریافتی سرخپوشان در این فصل روی ضربات کرنر و ایستگاهی بوده است، آیا برای بازی فردا برنامه‌ای برای این موضوع دارد، تصریح کرد: قبل از اینکه به ایران بیایم، برنامه‌ریزی کردم و فیلم‌ بازی‌های تیم را دیدم که از روی کاشته‌ها و کرنر گل می‌خورد. از روزی که آمدم در بازی گذشته اولین بار بود که از روی کرنر گل خوردیم. این شرایط نرمال نیست و چیزی هم نیست که خیلی زود درست کنیم. ما هر چهار پنج روز بازی داریم و وقت نیست.

کارتال در پاسخ به این سؤال که در بازی فردا، تیمش فوتبال هجومی ارائه می‌کند یا برای گرفتن یک امتیاز بازی خواهد کرد، گفت: نمی‌توانم الان بگویم که هجومی بازی می‌کنیم یا دفاعی و درست نیست. فردا که به زمین رفتیم همه شما می‌بینید که با چه روشی بازی می‌کنیم. در دربی مشخص نمی‌کند و هر تیمی که خونسرد باشد می‌تواند به برتری برسد.

وی در واکنش به این موضوع که درباره بازی فردا به موضوع داوری هم فکر می‌کند یا نه، چون تیم داوری دربی، همان کادر قضاوت بازی سپاهان در جام حذفی هستند که فقط جای برادران حیدری تغییر کرده است، خاطر نشان کرد: اگر می‌خواهید فوتبال ایران پیشرفت کند، داور نباید زیاد سوت بزند و باید اجازه دهد تا بازی ادامه پیدا کند. اینکه بازیکن را اخراج کنید درست نیست، باید بازیکن را در زمین حفظ کرد، مهم این است که توپ زیاد در بازی به گردش در بیاید. آن وقت فوتبال به جلو می‌رود و بهتر می‌شود. من به داوران نصیحت می‌کنم که بازیکنان را به راحتی اخراج نکنند و بگذارند تیم‌ها فوتبال بازی کنند. مطمئنم که فردا همه چیز خوب پیش می‌رود.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به صحبت‌های مربی استقلال درباره سرخپوشان و اینکه تیم تحت هدایت او قابل احترام است، در پاسخ به این پرسش که «شما نظری درباره باشگاه استقلال دارید؟ شاید نظر شما به کاهش تنش‌ها روی سکوها کمک کند.»، تأکید کرد: در یک شهر دو تیم بزرگ وجود دارد. اولین حرف من این بود که دو تیم بازی خوبی انجام دهند و هواداران خوشحال شوند و آسیب‌دیدگی هم برای بازیکنان پیش نیاید. استقلال در آسیا حضور دارد و نماینده ایران است، البته که حریف احترام ما را حفظ کند، ما هم احترام آنها را حفظ خواهیم کرد.

کارتال درباره بازگشت بازیکنان مصدوم و همین‌طور میانگین سنگین بالای پرسپولیس اظهار داشت: چند بازیکن ما به ترکیب برگشتند، بعضی از آنها می‌توانند بازی کنند و بعضی هم روی نیمکت می‌نشینند. نمی‌توانیم به بازیکنی که به تازگی از مصدومیت برگشته است بازی دهیم، باید در تمرین شرکت و عادت کند و اگر صد درصد آماده شد، به او بازی می‌دهیم. بعضی از بازیکنان که الان سن‌شان بالاست خیلی به پرسپولیس خدمت کردند و در تیم ملی هم بودند و به هم عادت دارند. این بازیکنان، بازیکن ما هستند و تا آخرش با آنها دست در دست هم می‌گذاریم و با هم ادامه می‌دهیم.

کارتال در پایان در پاسخ به این سؤال که «ارونوف به دربی می‌رسد؟»، گفت: نه، خیلی مانده تا ارونوف برسد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزیر آموزش و پرورش: تلاش بر بازگشایی مدارس به شکل حضوری و با کمترین دغدغه است
رئیس جمهور: تنها با کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی می‌توان بدون چالش از زمستان عبور کرد
اقدام آمریکا در حمله یا تهدید زیرساخت‌های غیرنظامی ایران، ضربه‌ای بی‌سابقه به حقوق بشر است
واکنش هیأت رئیسه مجلس به اظهارات اخیر باهنر
جزئیات طرح جدید بنزینی از زبان سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس
سخنگوی قرارگاه خاتم: هیچ کشتی بدون مجوز و نظارت ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز را ندارد
مخبر: پایدارترین‌ راه نظم جدید منطقه، اجرای سازکار اقتصادی-امنیتی هرمز مستقل از آمریکاست
قوه قضاییه: ادعای معاندین در مورد ارتکاب جنایت علیه یک نیروی حافظ امنیت صحت ندارد
جزییات ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دستیاری فوق‌تخصصی اعلام شد/آغاز آموزش از اول مهر
بررسی هزینه‌های اقتصادی مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا در کشور
استاد ضد اسرائیلی دانشگاه بریستول در آستانه بازگشت به کار
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top