تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/12/13 - 19:38
کد خبر: 531425

بررسی مجوزهای استخدامی سال ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش

بررسی مجوزهای استخدامی سال ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش

مدل‌های تصمیم‌گیری برای تخصیص مجوزهای استخدامی نظام آموزشی کشور در سازمان اداری و استخدامی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، ۱۳ اسفندماه در نشستی مشترک با حضور علاءالدین رفیع‌زاده رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور وعلیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش، مدل‌های تصمیم‌گیری برای تخصیص مجوزهای استخدامی در نظام آموزشی کشور مورد بررسی قرار گرفت.

رفیع‌زاده در این نشست با اشاره به تأکیدات رئیس‌جمهور در خصوص مسئله آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش به‌عنوان یکی از ارکان اساسی در توسعه پایدار یک جامعه است و همواره باید برای تخصیص منابع انسانی باکیفیت و کارآمد، در اولویت قرار گیرد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: تقویت دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی و ورود نیروهای وزارت آموزش و پرورش از طریق این دو دانشگاه، از اولویت‌های اصلی ما در سازمان اداری و استخدامی کشور است.

وی با اشاره به اهمیت وزارت آموزش و پرورش در آینده کشور، تصریح کرد: ساختار کنونی آموزش و پرورش با چالش‌ها و نواقص جدی مواجه است که با توجه به تأکیدات برنامه هفتم پیشرفت، نیازمند اصلاحات اساسی است و از این رو باید سند جامع برنامه نیروی انسانی آموزش و پرورش با رویکردی تحولی تدوین شود.

معاون رئیس‌جمهور یکی از جنبه‌های مهم در اصلاح ساختار آموزش و پرورش را توجه به آموزش معلمان دانست و گفت: معلمان به‌عنوان اصلی‌ترین عامل در کیفیت آموزش، نیازمند آموزش‌های مداوم و به‌روز هستند تا بتوانند به‌خوبی نیازهای آموزشی دانش‌آموزان را پاسخ دهند. لذا لازم است، مرکز آموزش مدیریت دولتی در تعامل با وزارت آموزش و پرورش، فعال‌تر شود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، متناسب‌سازی میان نیازهای آموزشی با تعداد و کیفیت نیروی انسانی موجود را یکی از اهداف مهم در تدوین سند جامع نیروی انسانی آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در برخی نقاط کشور، شاهد توزیع ناعادلانه منابع انسانی در حوزه آموزش و پرورش هستیم که به عدم دسترسی برابر به آموزش باکیفیت منجر می‌شود.

کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش نیز ضمن قدردانی از رویکرد سازمان اداری و استخدامی کشور مبنی بر حل مسائل آموزش و پرورش، همکاری این سازمان با وزارت آموزش و پرورش در دولت چهاردهم را متفاوت از دولت‌های قبلی دانست و بر تأمین نیازهای این وزارتخانه در حوزه معلمان، مدیران، خدمتگزاران، مدرسان فنی و حرفه‌ای و دیگر مشاغل موردنیاز تاکید کرد.

بر اساس اعلام سازمان اداری و استخدامی، در این نشست، ضمن ارائه گزارش‌های تخصصی، مدل‌های مدیریت منابع انسانی برای جذب و استخدام به مطلوب‌ترین شکل در آموزش و پرورش، فرایند برنامه‌ریزی برای برگزاری آزمون‌های استخدامی مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان نیز مقرر شد، مدیران سازمان اداری و استخدامی کشور، وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه کشور، برای رفع نیازهای نظام آموزشی کشور و جلوگیری از هر گونه اخلالی در آموزش دانش‌آموزان، بررسی‌های تخصصی لازم را داشته باشند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشست مهم چارچوب هماهنگی عراق درباره ایران
خسروپناه: باید الگوی حکمرانی دفاعی شهید موسوی تهیه و تدوین شود
ریحانه کریمی: مدالم تقدیم به آقا امام رضا(ع)/ خدا را شکر شرمنده نشدم
چای استخوان زنان را قوی‌تر می‌کند
حردانی: از شکست مقابل ازبکستان درس می‌گیریم
با همسر لجبازم چگونه برخورد کنم؟
جشنواره ملی سرباز ایرانی +عکس
رئیس دانشگاه تهران: در جنگ اخیر ۲ استاد و ۵ دانشجو را از دست دادیم
سقف حمایتی طرح‌های بنیاد نخبگان افزایش یافت
مراسم روز پرچم در دانشگاه تهران +عکس
پس از تحقیق درباره تروریستی بودن حادثه «فرفورد» اعلام نظر می‌شود
قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکایی‌ها است
شهید موسوی الگوی نسل امروز و آینده نیروهای مسلح است
نخستین جشنواره ملی سرباز ایرانی برگزار شد
خشم رسانه صهیونیستی از فعالیت‌های دیپلماتیک ایران در نیویورک
تیم ملی واترپلو مقابل چین باخت
کاظمی: معلمی فقط انتقال علم نیست/ شخصیت معلم دانش‌آموز را می‌سازد
نعمتی: بازی با ازبکستان غافلگیر شدیم/ با آرامش آماده جام ملت‌ها می شویم
انصارالله: خون شهید نصرالله مسیر پیروزی را تقویت می‌کند
جدیدترین موضع‌گیری وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top