تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/12/14 - 10:18
کد خبر: 531476

سازمان هواپیمایی:مجوز ایرلاین‌های گرانفروش محدود می‌شود

 سازمان هواپیمایی:مجوز ایرلاین‌های گرانفروش محدود می‌شود

درحالی وزیر راه و شهرسازی دستور ابطال مجور ایرلاین‌های گرانفروش را صادر کرده که سازمان هواپیمایی اعلام کرد:در صورت عدم اصلاح نرخ‌ها، مجوزهای پروازی ایرلاین‌ها محدود می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فرزانه صادق شنبه گذشته در نشست با رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با انتقاد از افزایش قیمت بلیت هواپیما گفت: شرکت‌های هواپیمایی هر زمان که بخواهند، قیمت بلیت را افزایش می‌دهند.

وی در واکنش به اظهارات رئیس سازمان هواپیمایی مبنی بر اینکه «هر ساعت صندلی پروازی 40 دلار مصوبه دارد و دست ما نیست» گفت: در این صورت، باید سوخت ایرلاین‌ها را نیز دلاری به آن‌ها ارائه دهیم.

وی افزود: دولت اجازه نداد قیمت سوخت هواپیما افزایش یابد تا بلیت هواپیما در شب عید گران نشود، اما ایرلاین‌ها باز هم نرخ بلیت را بالا بردند.

وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: طبق مصوبه اخیر ستاد تعزیرات، باید بر نرخ بلیت هواپیما نظارت شود. مجوز ایرلاین‌هایی که از این دستور تبعیت نکنند، تعلیق خواهد شد.

صادق یادآور شد: مجوز یکی دو ایرلاین متخلف باید باطل شود تا سایر شرکت‌ها ملزم به رعایت نرخ مصوب شوند. مردم باید ببینند که نظارت ما صرفاً در حد بخشنامه و هشدار نیست.

تشدید نظارت‌های سازمان هواپیمایی

دو روز پس از اظهارات وزیر، مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها و شرکت‌های هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری از تشدید نظارت‌ها در آستانه سفرهای نوروزی خبر داد.

رضا صدیق‌نیا اظهار داشت: نظارت دقیق بر حقوق مسافران یکی از اولویت‌های سازمان هواپیمایی است. در همین راستا، مرکز مدیریت و کنترل پروازها و خدمات مسافران نوروزی برای کاهش تأخیرها، پایش فرودگاه‌ها و بهبود خدمات هوایی به‌صورت مجازی راه‌اندازی می‌شود.

وی ادامه داد: در این مرکز، فعالیت فرودگاه‌ها و ترمینال‌های مسافری به‌صورت لحظه‌ای رصد و تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد تا مسافران سفرهای راحت و ایمنی را تجربه کنند.

صدیق‌نیا با اشاره به تعیین نرخ بلیت پروازهای داخلی بر اساس رأی دیوان عدالت اداری، افزود: سازمان هواپیمایی کشوری دستورالعمل اجرایی نظارت بر نرخ بلیت را اجرا کرده و ایرلاین‌ها موظف به بارگذاری نرخ‌های مصوب در سایت‌های خود و ارائه آن به نمایندگان فروش هستند.

وی تصریح کرد: کارشناسان سازمان هواپیمایی روزانه نرخ بلیت‌ها را پایش می‌کنند و در صورت اثبات گران‌فروشی، اقدامات قانونی انجام خواهد شد. همچنین، گشت‌های مشترک با سازمان تعزیرات و حمایت از مصرف‌کنندگان تشدید می‌شود و متخلفان به مراجع قانونی معرفی خواهند شد.

مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها تأکید کرد: در مرحله اول، مجوز پروازهای فوق‌العاده ایرلاین‌های متخلف لغو شده و در صورت ادامه تخلفات، مجوز پروازهای برنامه‌ای آن‌ها نیز محدود خواهد شد.

وی همچنین اعلام کرد که تاکنون مجوز 33 شرکت خدمات مسافرت هوایی به دلیل فروش بلیت با نرخ بالاتر از قیمت مصوب تعلیق شده و بیش از 100 سایت فروش بلیت غیرمجاز با هماهنگی دادستانی مسدود شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
گوگل در خدمت اقدامات جاسوسی اسرائیل
گزارش‌ها از حمله موشکی یمنی‌ها به عربستان
دور جدید حملات سعودی به مناطق مسکونی در استان صعده یمن
تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
ادعای جدید ترامپ: از ایده دیدار با پزشکیان استقبال می‌کنم
مسابقه دو همگانی دانشگاهیان خراسان رضوی در مشهد برگزار می‌شود
جدیدترین ادعای سخنگوی تروریست‌های سنتکام علیه ایران
دوحه مدعی شد: آمریکا به دنبال دستیابی به توافق با ایران است!
اتخاذ تدابیر ویژه به منظور مقابله با تحریم هوایی ایران
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور باید برای تولید و اشتغال به میدان بیاید
هشدار هواشناسی برای ۴ استان
کُرخوانی بیرانوند با مهاجمان در تمرین دیروز تیم ملی
بن‌گویر خطاب به صهیونیست‌ها: سلاح را در کمد نگه ندارید
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به شهروندان خود در عربستان
انزجار جهاد اسلامی از سکوت عربی اسلامی درباره هتاکی نتانیاهو
انهدام یک فروند پهپاد شناسایی دشمن بر فراز تنگه هرمز
دیدار سفیر جدید ایران در قزاقستان با وزیر امور خارجه
دیدار سرکنسول جدید ایران در کربلا با وزیر امور خارجه
یحیی سریع: عربستان تاکنون ۷۶۰ حمله هوایی به یمن انجام داده است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top