تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/12/14 - 10:30
کد خبر: 531482

مجموعه «نام‌آوران ایران» منتشر شد

مجموعه «نام‌آوران ایران» منتشر شد

مجموعه چهارجلدی «نام‌آوران ایران» به روایت فرید مرادی از سوی انتشارات قدیانی منتشر شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مجموعه‌کتابی با عنوان «نام‌آوران ایران» در چهار جلد با عناوین «علی‌اکبر دهخدا»، «ناصر حجازی»، «پروین اعتصامی» و «ابوعلی سینا» به روایت فرید مرادی از سوی انتشارات قدیانی منتشر شده است.

آوازه نام ایران و ایرانی، افتخارات، نوآوری‌ها و درخشش ایرانیان در زمینه‌های گوناگون علم، ادب، فرهنگ، پزشکی، مهندسی، ورزش، هنر و … همواره در عرصه‌های بین‌المللی طنین‌انداز و تأثیرگذار بوده است. «نام‌آوران ایران» مجموعه‌ای است که تلاش کرده با اطلاعات مستند و جامعی که در یک ساعت به خواننده می‌دهد، نسل جوان و جویای دانش ایران را با افرادی آشنا کند که رشد، تداوم و پیوستگی فرهنگ ایران با نام آن‌ها گره خرده است. نمونه‌هایی که تلاش‌ها، پشتکار، باورها، قاعده‌ها، شکست‌ها، ترس‌ها، نگرانی‌ها، اراده و مداومت‌هایشان می‌تواند الگو و سرمشق باشد تا تاریکی را از حرکت در جاده زندگی کنار زند و زیبایی و رشد را به بار نشاند.

تشریح و تحلیل آنچه قهرمانان و نام‌آوران از سرمی‌گذارند، به زندگی تکراری روزمره خاتمه می‌دهد و انگیزه و اشتیاق برای حرکت و بالندگی را جان می‌بخشد. قهرمانان و نام‌آوران، جهت حرکت و چگونگی تغییر و شکوفایی را به نمایش می‌گذارند و راه‌ها و شیوه‌های پایداری و مقاومت را برای دستیابی به هدف آشکار می‌کنند و به الگویی برای رهروان جدید عرصه‌های گوناگون علمی، ادبی، فرهنگی و… تبدیل می‌شوند.

مجموعه «نام‌آوران ایران» در چهار جلد، قطع رقعی، ۵۶ صفحه و بهای ۶۵ هزار تومان از سوی انتشارات قدیانی منتشر و در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top