تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/12/15 - 21:02
کد خبر: 531632

اجرای طرح «خانه‌تکانی سبز» در تهران

اجرای طرح «خانه‌تکانی سبز» در تهران

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای طرح "خانه‌تکانی سبز" در اسفندماه خبر داد و گفت: این طرح با هدف مدیریت پسماند، تفکیک از مبدأ، بازچرخانی اقلام مازاد در خانه‌ها و حمایت از نیازمندان در آستانه سال نو و ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ در آستانه سال نو و با توجه به افزایش تولید پسماندهای خانگی در جریان خانه‌تکانی‌های پایان سال، طرح "خانه‌تکانی سبز" با همکاری معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری و سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور اجرا می‌شود.

محسن قضاتلو با اشاره به اهمیت مدیریت بهینه پسماندها در روزهای پایانی سال گفت: طرح خانه‌تکانی سبز شامل سه محور اساسی مدیریت پسماند و تفکیک از مبدأ، حمایت از نیازمندان با جمع‌آوری اقلام سالم و ضروری، و کاهش مصرف آب و شوینده‌های شیمیایی است. این طرح از 16 تا 26 اسفند 1403 در مناطق مختلف تهران برگزار خواهد شد و شامل کارگاه‌های آموزشی، ایستگاه‌های دریافت و تبادل کالا و برنامه‌های تشویقی برای شهروندان است. هدف این برنامه، ارتقای آگاهی عمومی در خصوص مدیریت پسماند و ترویج فرهنگ مصرف بهینه است.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند افزود: شهروندان تهرانی با شرکت در این طرح، علاوه بر نظافت خانه‌های خود، می‌توانند در حفاظت از محیط‌زیست و حمایت از خانواده‌های کم‌بضاعت نقشی مؤثر ایفا کنند.

جمعه‌های سبز تهران؛ ویژه جمع‌آوری پسماندهای غیرقابل استفاده 

علاوه بر طرح "خانه‌تکانی سبز"، سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران برنامه‌ای ویژه برای جمع‌آوری پسماندهای حجیم غیرقابل‌مصرف شهروندان نیز در نظر گرفته است. در این طرح که در روزهای جمعه باقی‌مانده تا پایان سال اجرا می‌شود، شهروندان می‌توانند از طریق اپلیکیشن "شهرزاد" و بخش "نوماند" یا با تماس با سامانه 137 درخواست خود را ثبت کنند. پس از ثبت درخواست، سفیران نوماند به درب منازل مراجعه کرده و این دسته از پسماندهای غیرقابل‌مصرف را جمع‌آوری خواهند کرد.

قضاتلو در این خصوص اظهار داشت: به طور معمول شهروندان پسماندهای حجیم غیرقابل‌مصرف را در کنار مخازن عمومی قرار می‌دهند که این امر علاوه بر ایجاد چهره‌ای ناخوشایند در پایتخت، مشکلاتی در روند مدیریت پسماند ایجاد می‌کند. بر همین اساس، برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا در روزهای جمعه منتهی به سال نو، این اقلام به‌صورت هدفمند و با درخواست شهروندان از طریق سامانه‌های ارتباطی، از منازل جمع‌آوری شوند. شهروندان می2توانند پسماند های حجیم و غیرقابل استفاده خود را در سه جمعه پیش‌رو تا پایان سال از طریق سامانه‌ها یا قراردادن کنار مخازن به نیروهای خدمات شهری بسپارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اجرای این دو طرح در کنار یکدیگر می‌تواند به کاهش آلودگی بصری، افزایش تفکیک پسماند از مبدأ و ارتقای سطح بهداشت شهری کمک کند. امیدواریم با همراهی شهروندان، تهران را در آستانه سال نو به شهری پاک‌تر، زیباتر و پایدارتر تبدیل کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۱۷ نفر/ شهادت ۲۱ هزار کودک فلسطینی
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
کره جنوبی: کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
نگرانی امارات نسبت به تبعات اقدام علیه ایران
نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است
واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
 طرح مقابله با نفوذ؛ بسترساز امنیت ارتباطات خارجی + نسخه نهایی
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
فیلم | تخریب برج ۱۰ طبقه ۲ هزار میلیاردی در اراضی ملی میگون
فیلم | نقطه شروع تحریم‌های کمرشکن کجا بود؟
موضع گیری برای سازش / اگر زدند نزنید!
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
بازار انرژی دنیا متلاطم‌ترین روزهای تاریخ خود را می‌گذراند
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top