تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/12/20 - 17:11
کد خبر: 532039

آئین گل‌افشانی مزار شهدای دفاع مقدس در قطعه ۲۵ بهشت زهرا(س) +عکس

آئین گل‌افشانی مزار شهدای دفاع مقدس در قطعه ۲۵ بهشت زهرا(س) +عکس

به مناسبت روز شهید، پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در قطعه ۲۵ بهشت زهرا (س) به اهتزاز درآمد و مزار شهدای دفاع مقدس با حضور مسئولان و مردم، غبارروبی و گل‌افشانی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، آئین اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران و غبارروبی و گل‌افشانی مزار شهدا در قطعه 25 بهشت زهرا (س) برگزار شد. این مراسم با حضور حجت‌الاسلام سید رمضان موسوی مقدم، نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، جمعی از خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و مسئولان برگزار شد.

در این آیین، گروه موزیک دژبان ارتش به اجرای سرودهای حماسی پرداخت و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران به نشان پاسداشت مقام والای شهیدان و تأکید بر استمرار راه آنان به اهتزاز درآمد.

همچنین، گل‌افشانی و غبارروبی مزار شهدای دفاع مقدس در قطعه 25 انجام شد تا بار دیگر عهد و پیمان با آرمان‌های شهیدان انقلاب و دفاع مقدس تجدید شود.

ایران، سرزمین شهیدان است

حجت‌الاسلام سید رمضان موسوی مقدم، نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، در حاشیه مراسم گل‌افشانی مزار شهدا در قطعه 25 بهشت زهرا (س) که به مناسبت آغاز هفته بزرگداشت مقام شهید برگزار شد، بر ضرورت خدمت‌رسانی به مردم به‌عنوان ادامه راه شهیدان تأکید کرد.

وی در این مراسم که با حضور جمعی از خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و مسئولان برگزار شد، با اشاره به جایگاه والای شهدا در فرهنگ اسلامی و ملی کشور اظهار داشت: این مراسم، در واقع یک آیین نمادین است که اعلام می‌کند امروز روز شهید است، اما حقیقت این است که در ایران، هر روز روز شهید است. چراکه ایران، سرزمین شهیدان است و در هر کوی و برزن، نشانی از ایثار و ازخودگذشتگی شهدا و خانواده‌های آنان به چشم می‌خورد.

شهدا راه را برای ما باز کردند، ما باید مسیر آنان را ادامه دهیم

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید، با تأکید بر اینکه شهدا با فداکاری خود مسیر خدمت را برای ما هموار کرده‌اند، افزود: شهدا رفتند تا ما بمانیم و خدمت کنیم. رسالت ما این است که راه آنان را ادامه دهیم و آرمان‌هایشان را زنده نگه داریم. راه شهیدان عزیز خلاصه می‌شود در تعالی و ترقی ایران اسلامی، توجه به ارزش‌های دینی و قرآنی، و پاسداشت اصولی که آنان جان خود را برای آن‌ها فدا کردند.

خدمت به مردم، مهم‌ترین وظیفه مسئولان و آحاد جامعه

وی ضمن اشاره به اهمیت مسئولیت‌پذیری در قبال خون شهدا تصریح کرد: پیام اصلی این مراسم‌ها و نشست‌ها در کنار مزار شهدا این است که همه ما باید در مسیر خدمتگزاری صادقانه به مردم گام برداریم و در این راه کوتاهی نکنیم. باید با شهدا عهدی دوباره ببندیم و با تجدید میثاق با آنان، برای رفع مشکلات کشور و مقابله با دشمنان قسم‌خورده این سرزمین تلاش کنیم.

دشمنان اجازه توقف ندارند، ما نیز نباید متوقف شویم

حجت‌الاسلام موسوی مقدم با اشاره به توطئه‌های دشمنان علیه کشور، تأکید کرد: دشمنانی که شهیدان ما را به شهادت رساندند و برای کشورمان آشوب ایجاد کردند، حتی یک لحظه از دشمنی خود دست برنداشته‌اند. بنابراین ما نیز نباید در مسیر مبارزه با آن‌ها توقف کنیم. باید با گام‌های استوار، راه شهدا را ادامه دهیم و با پیروی از مقام معظم رهبری، از آرمان‌های انقلاب دفاع کنیم.

عذرخواهی از خانواده‌های شهدا؛ ما خود را مدیون شما می‌دانیم

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید، در پایان ضمن ابراز احترام به مقام والای خانواده‌های معظم شهدا، خطاب به آنان اظهار داشت: ما همچنان خود را مدیون شما عزیزان می‌دانیم و اگر در خدمتگزاری به شما و در انجام امور فرهنگی و معنوی، قصور یا کوتاهی داشته‌ایم، صمیمانه از شما عذرخواهی می‌کنیم. از شما التماس دعا داریم که بتوانیم در مسیر خدمتگزاری به مردم و پاسداری از خون شهیدان، به‌درستی عمل کنیم.

گفتنی است در پایان مراسم، به مناسبت روز درختکاری و هفته منابع طبیعی، حجت‌الاسلام موسوی‌مقدم و سایر مسؤولان اقدام به کاشت نهال در محوطه گلزار شهدا کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
تازه‌ترین واکنش عمان به تحولات تنگه هرمز
دفتر نتانیاهو: نوار غزه قبل از خلع سلاح حماس بازسازی نخواهد شد
مرشایمر: محاصره دریایی ایران باعث تضعیف آمریکا در شرق آسیا شده است
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۱۷ نفر/ شهادت ۲۱ هزار کودک فلسطینی
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
کره جنوبی: کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
نگرانی امارات نسبت به تبعات اقدام علیه ایران
نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است
واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
 طرح مقابله با نفوذ؛ بسترساز امنیت ارتباطات خارجی + نسخه نهایی
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top