تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/12/20 - 23:31
کد خبر: 532072

فوتبال ایران بدون نماینده شد

فوتبال ایران بدون نماینده شد

دیدار تیم های فوتبال استقلال و النصر عربستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا با برتری النصر به پایان رسید تا پرونده فوتبال ایران در لیگ نخبگان با حذف هر دونماینده بسته شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، تیم فوتبال استقلال تهران، شامگاه دوشنبه ۲۰ اسفند از ساعت ۲۱:۳۰ در دیدار برگشت از مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا در کشور عربستان و با قضاوت آندره ساپینکو میهمان النصر بود که این مسابقه با نتیجه ۳ بر صفر به سود النصر به پایان رسید. گل‌های بازی را جان دوران (۹، ۸۵) و کریستیانو رونالدو (۲۷) به ثمر رساندند.

ترکیب استقلال 

حسین حسینی، روزبه چشمی، رامین رضائیان، جوئل کوجو (۶۵- محمدرضا آزادی)، زبیر نیک نفس (۸۹- ابوالفضل زمانی)، علیرضا کوشکی (۴۶- جلال الدین ماشاریپوف)، دیدیه اندونگ، صالح حردانی (۸۹- ایمان سلیمی)، آرمین سهرابیان (۴۶- سیدابوالفضل جلالی)، رافائل سیلوا، مهران احمدی

ترکیب النصر

بنتو، محمد سیماکان (۶۹- علی لاجامی)، محمد ال‌فتیل، سالم النجدی، نواف بوشل، علی الحسن (۷۷- عبدالماجد السلیهیم)، مارسلو بروزوویچ، ایمن یحیی، سادیو مانه (۸۷- وسلی)، کریستیانو رونالدو و جان دوران (۸۷- محمد ماران)

دو اشتباه مهلک و یک اخراج/ کابوس استقلال برابر النصر در نیمه اول

نیمه اول 

این دو تیم در حالی در این دیدار حساس به مصاف هم رفتند که در دیدار رفت در ورزشگاه آزادی به تساوی بدون گل رسیده بودند.

نخستین موقعیت این دیدار را آبی‌های ایرانی خلق کردند و در دقیقه دوم، رامین رضائیان و مهران احمدی از سمت راست حرکت هماهنگی را آغاز کردند اما مهران احمدی که وارد محوطه جریمه حریف شده بود ضربه کم رمقی را به سمت دروازه حریف شلیک کرد و پس از برخورد با مدافع حریف، توپ در دستان دروازه بان آرام گرفت.

در حالی که این مسابقه به صورت متوازن پیش می‌رفت اما اشتباه بازیکنان استقلال همچون آب سردی بر پیکر این تیم بود. در دقیقه ۱۰ حسینی با یک ضربه اشتباه باعث شد توپ در شرایط نامتعادل به سیلوا برسد اما جان دوران با هشیاری توانست توپ را از او برباید و با توجه به اینکه سیدحسین حسینی هم از دروازه فاصله داشت با یک ضربه قوس دار، توانست توپ را از بالای سر حسینی وارد دروازه استقلال کند تا زردپوشان النصر یک بر صفر پیش بیفتند.

فوتبال ایران بدون نماینده شد

در دقیقه ۲۵ یک اشتباه مهلک دیگر باعث شد استقلالی‌ها یک بار دیگر دروزاه خود را باز شده ببینند. پاس در عرض اشتباه سیلوا در بین راه به رونالدو رسید و او هم با یک پاس با پشت پا، سادیو مانه را در محوطه جریمه صاحب توپ کرد و این بازیکن هم با تکل زبیر نیک نفس متوقف شد تا داور ازبکستانی ضربه پنالتی اعلام کند. کریستیانو رونالدو پشت این توپ قرار گرفت و با یک ضربه چیپ، گل دوم النصر را به ثمر رساند.

کابوس استقلالی‌ها در نیمه اول ادامه داشت و در دقیقه ۲+۴۵ مهران احمدی پس از بازبینی ویدئویی، کارت زرد دوم را دریافت کرد و از بازی اخراج شد.

در ادامه هم تغییری در نتیجه بازی حاصل نشد و نیمه اول مسابقه با برتری ۲ بر صفر به سود النصر به پایان رسید تا استقلال نیمه دوم را با ۲ گل خورده و یک اخراجی آغاز کند.

پایان کار استقلال در لیگ نخبگان آسیا/ خیز رونالدو برای قهرمانی

نیمه دوم 

النصر نیمه دوم را طوفانی شروع کرد و در همان ابتدای کار فرصت داشت دروازه استقلال را باز کند اما مدافعان با کمک تیر دروازه مانع از ورود توپ به دروازه شدند.

در دقیقه ۵۰ جان دوران در پشت محوطه جریمه به توپ رسید و با یک ضربه تماشایی دروازه استقلال را تهدید کرد که تیر دروازه مانع از ورود توپ به دروازه شد.

در دقیقه ۶۰ نوبت کریستیانو رونالدو بود که دروازه استقلال را تهدید کند. این بازیکن پرتغالی در حالی که در داخل محوطه جریمه به توپ رسیده بود شوت قدرتمندی را به سمت دروازه شلیک کرد که واکنش تماشایی حسینی مانع از ورود توپ به دروازه شد.

در دقیقه ۶۱ رامین رضائیان در داخل محوطه جریمه النصر در برخورد با مدافع حریف سرنگون شد و اعتقاد به پنالتی داشت اما داور بازی این صحنه را خطا اعلام نکرد و داوران حاضر در اتاق VAR هم با رضائیان هم عقیده نبودند.

در دقیقه ۶۴ حسینی دوباره دروازه استقلال را نجات داد و ضربه سر خطرناک ایمن یحیی را به زیبایی مهار کرد.

فوتبال ایران بدون نماینده شد

در ادامه، النصری ها که صعودشان را به مرحله بعد قطعی می‌دیدند از فشار حملات خود کاستند و تلاش کردند بازی را مدیریت کنند و فرصت چندانی روی دروازه‌ها خلق نشد تا اینکه در دقیقه ۸۴ و در حالی که بازیکنان استقلال جلو کشیده بودند محمد رضا آزادی توپ را از دست داد و از روی یک ضد حمله، دوران در درون محوطه جریمه به توپ رسید و با یک ضربه روی زمین، توپ را به گوشه دروازه استقلال شلیک کرد و بازی ۳ بر صفر شد.

به این ترتیب، این مسابقه با شکست ۳ بر صفر استقلالی‌ها به پایان رسید و تنها نماینده ایران در لیگ نخبگان آسیا در مرحله یک هشتم نهایی با این مسابقات وداع کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام مقام معظم رهبری نشان دهنده باور ایشان به مردم سالاری دینی بود
 تأملی بر پیام رهبر معظم انقلاب و ضرورت ثبت دقیق آن در تاریخ
بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی در مورد تفاهم‌نامه و تبعات آن 
نحوه از بین بردن چربی روی فرش
خنک‌سازی هوشمند خانه در تابستان؛ راهنمای کامل از کولر گازی تا روش‌های طبیعی
مرجع تخصصی عیب‌یابی و ترمیم عمل‌کرد یخچال و فریزرهای تکنوسان در کلان‌شهر تهران.
نمایندگی تعمیرات یخچال هیتاچی در تهران: بازگرداندن آرامش به آشپزخانه شما.
کناف چیست؛ بررسی مزایا و معایب کناف + موارد استفاده
ما هم علی‌الاصول مخالفیم
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
تفاوتِ علی‌الاصولی: گذر از نظر ولایی به نظر شورایی
رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top