تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/12/27 - 04:02
کد خبر: 532503

مشاور امنیت ملی آمریکا: همه گزینه ها علیه ایران روی میز است!

مشاور امنیت ملی آمریکا: همه گزینه ها علیه ایران روی میز است!

مشاور امنیت ملی کاخ سفید در اظهاراتی، مجددا ایران را تهدید کرد و از «گزینه‌های روی میز» صحبت کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق؛ شامگاه شنبه «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا دستور حمله هوایی به یمن را داد.

به گفته منابع آمریکایی، هدف از این حمله، مقابله با نیروهای مسلح یمن و دفاع از رژیم صهیونیستی بوده است. حملات آمریکا ده‌ها شهید، از جمله چندین کودک برجای گذاشته است.

اما، ترامپ در بیانیه رسمی خود، مدعی شد که این حملات برای دفاع از «نیروهای آمریکایی، خطوط کشتیرانی جهانی و مقابله با حوثی‌ها(انصار الله)» صورت گرفته است.

او در بیانیه منتشر شده خود در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» با طرح این ادعا که ایران از نیروهای مسلح یمن حمایت می‌کند، تهدید کرد: «خطاب به ایران: حمایت از تروریست‌های حوثی باید فوراً پایان یابد! مردم آمریکا، رئیس جمهور آن‌ها را که یکی از بزرگترین مأموریت‌های تاریخ ریاست جمهوری را دریافت کرده یا خطوط کشتیرانی جهانی را تهدید نکنید. اگر چنین کردید، مراقب باشید، زیرا آمریکا شما را کاملاً مسئول خواهد دانست و ما در این مورد مهربان نخواهیم بود!»

تهدیدات رئیس جمهور آمریکا علیه ایران مسئله تازه‌ای نیست، مقامات ایران همواره تأکید کرده‌اند هرگونه اقدام علیه تمامیت ارضی و ملت ایران با پاسخی قطعی روبرو خواهد شد.

اما پس از تهدیدات ترامپ، «مایک والتز» مشاور امنیت ملی کاخ سفید، روز یکشنبه و در گفت‌وگو با شبکه «ای بی سی» آمریکا، به تکرار اظهارات ترامپ و تهدیدات او علیه ایران پرداخت.

در این گفت‌وگو، والتز در پاسخ به سوالی درباره تهدیدات نظامی آمریکا علیه ایران و احتمال اقدام نظامی مستقیم علیه ایران، در اظهاراتی خصمانه مدعی شد: «همه گزینه‌ها روی میز است. اما ایران باید سخنان رئیس‌جمهور را کامل بشنود. میزان حمایت ایران از حوثی‌ها، حزب‌الله و دیگر گروه‌های ستیزه‌جو غیرقابل قبول است.»

او افزود: «تفاوت اینجاست که حوثی‌ها پدافندهای هوایی پیشرفته و موشک‌ها، پهپادها و موشک‌های بالستیک ضدکشتی دارند. آن‌ها چندین مرتبه به کشتی‌های آمریکایی، ناوشکن‌ها و کشتی‌های تجاری حمله کرده و چندین کشتی را غرق کرده‌اند.»

با وجود خشم و اعتراض مردم آمریکا از اقدام نظامی این کشور علیه یمن و هراس آن‌ها به «کشانده شدن آمریکا به جنگی دیگر در خاورمیانه» والتز مدعی شد: «مردم آمریکا باید متوجه شوند که دولت قبلی پاسخ‌های ضعیفی داده است اما ترامپ قدرتمند ظاهر شده است. ما حوثی‌ها و حامیان آن‌ها، یعنی ایران را پاسخگو خواهیم ساخت.»

والتز در پاسخ به سوالی درباره شکست آمریکا در برابر یمن مدعی شد: «این حملات، حملاتی گسترده بود که چندین رهبر انصارالله یمن را هدف قرار داد. هدف از این حملات، هدف قرار دادن رهبران حوثی‌ها و پاسخگوسازی ایران بود. این ایران است که منابع نیروهای حوثی‌ها را تأمین می‌کند.»

او ادعا کرد: «ایران به حوثی‌ها کمک کرده تا ۲ مورد از مهم‌ترین خطوط تجاری دریایی را متوقف کند. ۷۰ درصد کشتیرانی جهانی در حال دوری از جنوب آفریقاست. این مسئله درحال تخریب اقتصاد جهانی است. این مسئله برای ترامپ غیرقابل قبول است. این یک تلاش پایدار برای آزادسازی تجارت جهانی خواهد بود.»

پس از حملات تجاوزگرانه آمریکا و انگلیس به یمن، نیروهای مسلح یمن تصریح کردند که این اقدام بی پاسخ نخواهد ماند.

یک منبع یمنی عالیرتبه گفت: تجاوز علیه یمن بدون پاسخ نمی‌ماند و یمن احتمالا به عنوان یک واکنش مستقیم به تجاوزات آمریکا و انگلیس به مراحل جدیدی در حمایت از غزه منتقل خواهد شد. به کشتی‌های اسرائیلی اجازه عبور از دامنه دریایی که نیروهای مسلح یمن تعیین کرده است، داده نمی‌شود. یک محاصره واقعی علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی وجود دارد.

این منبع در مصاحبه با المیادین تأکید کرد: هدف از تجاوز آمریکا و انگلیس به یمن حمایت از رژیم صهیونیستی است. یمن مصمم به ادامه پایداری و عدم تسلیم در برابر حملات است. حملات آمریکا علیه یمن پیام واضحی از سوی دولت دونالد ترامپ به لابی صهیونیستی است مبنی بر اینکه آماده است تا با تمام ابزارهای ممکن از آن حمایت کند.

این منبع درباره اظهارات ترامپ علیه یمن و انصارالله گفت: این اظهارات پوچ و توخالی است. این اظهارات چه تأثیری می‌تواند بر اراده یمنی داشته باشد که وجود چهار ناو هواپیمابر آمریکایی با ده‌ها ناوشکن و هواپیما آن را نترسانده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» +عکس
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهیدان لاریجانی +عکس
مجید مظفری از بیکاری هنرمندان گلایه کرد
اصغر فرهادی: فیلم بعدی‌ام فارسی زبان است اما در ایران ساخته نخواهد شد
دیدار سرلشکر رضایی با خانواده شهید لاریجانی
آئین اهدای گواهینامه درجه یک هنری به مجید مظفری +عکس
واکنش حماس به حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه ابوظهور سوریه
ایران چگونه به ناو هواپیمابر هسته‌ای «آبراهام لینکلن» آسیب زد؟
توضیحاتی مطهری در مورد قرارداد رامین رضائیان
ذوالنوری: پروازها تا یک سال و نیم دیگر در فرودگاه قم محقق می‌شود
واکنش نماینده مجلس به ادعای ترامپ در تصاحب تنگه هرمز
پنتاگون: همکاری‌های دانشگاهی آمریکا با ایران، روسیه و چین بازبینی شوند
نکونام: برد ما را کمرنگ نکنید
آمریکا رئیس دیوان کیفری بین‌المللی را تحریم کرد
نویدکیا: فکر نمی‌کردم تراکتور محتاط بازی کند
حادثه دریایی نزدیک بندر المخا در یمن
مهدی تارتار: بازیکنان پرسپولیس کار را سخت کرده‌اند
رضایی: به نظم پسا آمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید!
قالیباف: با تشدید فشار نمی‌توانید از ایران امتیاز بگیرید
نکونام در اصفهان نوید دبل داد
مراسم ختم زنده‌یاد «ایرج خواجه امیری» +عکس
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top