تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/12/30 - 09:23
کد خبر: 532716

سکوت قانون در برابر بلاتکلیفی مدیریتی در دانشگاه‌ها

سکوت قانون در برابر بلاتکلیفی مدیریتی در دانشگاه‌ها

مدت ۶ ماهه سرپرستی در چند دانشگاه مهم کشور به پایان رسیده و ادامه فعالیت سرپرست‌های کنونی در کرسی عالی دانشگاه مطابق قانون نیست اما عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی محمدحسین ساعی می‌گوید که قانون در این باره ساکت است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «در دوره های قبلی دانشگاه‌هایی داشتیم که چند سال با سرپرست اداره شدند در حالیکه براساس قانون مدت اداره دانشگاه با سرپرست 6 ماه است.»؛ این را عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی محمدحسین ساعی می‌گوید.براساس قانون ‌مصوب یکصد و شصت و یکمین جلسه مورخ 15 شهریورماه سال 1367 شورای عالی انقلاب فرهنگی وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پس از تعیین سرپرست موقت دانشگاه موظفند که حداکثر تا سه ماه شخصی را برای‌ ریاست آن دانشگاه به شورا معرفی کنند، هر گاه وزیر به دلایل موجه نتوانست نامزدی را برای ریاست دانشگاه مورد نظر معرفی کند این مهلت تا سه ماه دیگر‌ می‌تواند تمدید شود.‌در حال حاضر مهلت 6 ماه سرپرستی سرپرست دانشگاه خوارزمی بیژن عبداللهی، سرپرست دانشگاه تهران سیدحسین حسینی و سرپرست دانشگاه تربیت مدرس یوسف حجت به پایان رسیده است و براساس قانون وزیر علوم باید افرادی را برای ریاست دانشگاه به کمیته منتخب شورایعالی انقلاب فرهنگی معرفی می‌کرد.درباره نحوه برخورد قانون با این بلاتکلیفی مدیریتی در دانشگاه‌ها عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی محمدحسین ساعی با بیان اینکه این مصوبه نیاز به اصلاح دارد، می‌گوید که براساس قانون باید رئیس دانشگاه پس از 6 ماه مشخص باشد اما قانون در این باره ساکت است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
ثبت رکورد بی‌سابقه مصرف آب در تهران
رویترز:تحریم‌های آمریکامانع صادرات نفت ایران به چین نمی‌‌شود
گران فروشی عجیب برنج در فروشگاه‌های اینترنتی +عکس
ماجرای فروش بنزین ۳۰ هزار تومانی در جاده‌های شمال چه بود؟
سد کرج جان گرفت +عکس
جاسوس اسرائیل اعدام شد
آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای شمالی کشور
آیت الله بهجت کدام شب را شب قدر می دانست؟
یونیسف خواستار لغو فوری ممنوعیت تحصیل دختران در افغانستان شد
حماس: مقاومت گزینه استراتژیک برای آزادی فلسطین است
نروژ سفارت افغانستان در اسلو را به طالبان تحویل داد
ویتکاف: آمریکا اطمینان دارد روسیه قصد حمله به اروپا را ندارد
جنایات وحشیانه در نوار غزه به روایت نظامی اسرائیلی
نتانیاهو برای فرار از مسئولیت همه را قربانی می‌کند
واکنش نخست وزیر لبنان به حملات موشکی به شمال فلسطین اشغالی
رخسایی: دست‌های پشت پرده در حال فراهم کردن مذاکره با ترامپ هستند
آغاز برداشت گندم در استان‌های جنوبی کشور
آغاز فاز اول حسابرسی سیستمی تراکنش‌های بانکی
برنامه خرید ۳۰۰ واگن مسافری با جذب سرمایه بخش خصوصی
ارتش یمن: فرودگاه بن‌گورین را با موشک بالستیک هدف قرار دادیم
نامه ایران به شورای امنیت در پی اتهامات اخیر آمریکا
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top