تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/01/04 - 17:42
کد خبر: 532868

نیکزاد: بزرگ‌ترین خطای امروز دامن‌زدن به دوقطبی‌هاست

نیکزاد: بزرگ‌ترین خطای امروز دامن‌زدن به دوقطبی‌هاست

نایب‌رئیس مجلس با تأکید بر اینکه بزرگ‌ترین خطای امروز در کشور دامن‌زدن به دوقطبی‌هاست، اظهار کرد: باید هشیار بود و اجازه نداد دشمن از شکاف اجتماعی و سیاسی در جهت تضعیف نظام بهره ببرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی نیکزاد نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گویی درباره مسائل کشور تأکید کرد: بزرگ‌ترین خطای امروز در کشور دامن‌زدن به دوقطبی هاست و باید هشیار بود و اجازه نداد دشمن از شکاف اجتماعی و سیاسی در جهت تضعیف نظام بهره ببرد.

نیکزاد افزود: قوانین و اجرای آن در کنار توجه به مصلحت موجب استحکام کشور و نظام می‌شود درعین‌حال باید مسائل را برای مردم تبیین کنیم تا دچار دوقطبی در جامعه نشویم و بدانیم اقتصاد و معیشت، امروز دغدغه اول مردم است و سرگرم‌شدن به حاشیه‌ها مشکلی را حل نمی‌کند.

نایب‌رئیس مجلس تأکید کرد: دولت و مجلس برای حل مشکلات کنار هم هستند و وظیفه داریم از دولت و رئیس‌جمهور محترم جهت حل مشکلات اقتصادی و معیشتی حمایت کنیم.

علی نیکزاد با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در دیدار رمضانی با مسئولان نظام گفت: سخنان ایشان بارها از رسانه‌ها تکرار می‌شود اما مهم عمل به این نکات است که باید به یکدیگر یادآور شویم. بیانات ایشان ثابت کرد بسیاری از تحلیل‌های احساسی اشتباه بوده و افراد باید با عمق بیشتری به مناسبات و رخدادها بنگرند.

وی با تمجید از عملکرد نمایندگان به‌خصوص قالیباف در جایگاه ریاست مجلس تأکید کرد: ایشان امروز دراوج تجربه و توانمندی در کنار همه نمایندگان به فکر حل مشکلات است.نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: امیدوارم بتوانیم تأکیدات رهبر انقلاب در سال جدید مبنی بر سرمایه‌گذاری در تولید را با رفع موانع و خلاءهای قانونی محقق کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
به صعود تیم ملی فوتبال قانع نیستیم
ترافیک سنگین دوباره جاده چالوس را یک طرفه کرد
بهار تهران در نوروز ۱۴۰۴
دعوت سازمان بسیج اساتید کشور از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس
خبر خوش رئیس شورای شهر تهران برای تهرانی‌ها در سال جدید
شهادت سخنگوی حماس در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه
یادگیری هوش مصنوعی از صفر تا تخصص با بهزاد حسین عباسی
۴۳۰ مکان را در غزه بمباران کردیم
سقف متحرک استخر راهی نوین برای استفاده بهینه از استخرها
اسرائیل به توافق آتش‌بس پشت پا زد
فشارها بر ایران و یمن تشدید خواهد شد
رازهای موفقیت در دنیای پیچیده پایان نامه نویسی
ساخت سوله با مناسب ترین قیمت در کمترین زمان
نامه به پزشکیان درباره تأثیر معدل پایه یازدهم در کنکور
بازداشت یک دانشجوی ایرانی در آمریکا
مردم در راهپیمایی روز قدس حضور باشکوه داشته باشند
این هوش مصنوعی لهجه کاربر را در لحظه به انگلیسی آمریکایی تغییر می‌دهد
تکذیب خبر هک اطلاعات بانک سپه
احداث پلاژ بانوان در قشم فرصت مناسبی برای توسعه اقتصادی
گزارش‌های تکان‌دهنده سازمان‌ملل از نسل‌کشی در نوار غزه
ارونوف زیر نظر پزشک پرسپولیس
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top