تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/01/04 - 19:08
کد خبر: 532878

ترکیب احتمالی ایران برابر ازبکستان؛ بازگشت طارمی برای صعود به جام‌جهانی

ترکیب احتمالی ایران برابر ازبکستان؛ بازگشت طارمی برای صعود به جام‌جهانی

تیم ملی فوتبال ایران در هفته هشتم رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل تیم ملی ازبکستان قرار می‌گیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و ازبکستان در چارچوب هفته هشتم رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ فردا از ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

ایران در گروه A این رقابت‌ها با قطر، ازبکستان، امارات، کره‌شمالی و قرقیزستان هم‌گروه است. تیم ملی فوتبال ایران در اولین دیدار خود در ورزشگاه فولادشهر اصفهان مقابل تیم ملی قرقیزستان قرار گرفت و با چاشنی شانس موفق شد به لطف تک گل مهدی طارمی با ۳ امتیاز کامل این رقابت‌ها را آغاز کند.

در هفته دوم تک گل مهدی قایدی برتری را مقابل امارات رقم زد، در ادامه یوزها با تساوی بدون گل در خانه ازبکستان متوقف شدند. با دبل سردار آزمون و محمد محبی توانستند ۴ بر یک قطر را شکست دهند و با نتیجه ۳ بر ۲ و به سختی کره‌شمالی را از پیش‌رو برداشتند که باز هم محبی در آن دیدار دبل کرد و قایدی نیز دیگر گل ایران را به ثمر رساند.

در آخرین دیدار فیفا دی قبلی نیز بازهم به سختی با نتیجه ۳ بر ۲ قرقیزستان را مغلوب کردیم. طارمی، حردانی و آزمون گلزنان ایران در این دیدار بودند. یوزها اما در هفته قبل موفق شدند با گل‌های سردار آزمون و محمد محبی، امارات را در ورزشگاه آزادی مغلوب کنند.

ازبکستان نیز کارش را در این مرحله از رقابت‌ها با برتری یک بر صفر خانگی مقابل کره‌شمالی آغاز کرد و در دیدار دوم به سختی قرقیزستان را با نتیجه ۳ بر ۲ از پیش‌رو برداشت. در دیدار رفت مقابل ایران به تساوی بدون گل دست پیدا کرد و سپس موفق شد با برتری یک برصفر مقابل امارات و ۳ بر صفر مقابل قرقیزستان گام بلندی برای صعود به جام جهانی بردارد.

ازبک‌ها روند خوبی که داشتند را ادامه دادند و با یک گل موفق شدند کره‌شمالی را از پیش‌رو بردارند. در نهایت ازبکستان هفته قبل نیز با یک گل قرقیزستان را مغلوب کردند تا همانند ایران با برتری پا به این دیدار بگذارند. این تیم تا به اینجا کار همانند ایران تنها ۵ گل دریافت کرده و بهترین خط دفاعی این گروه را در اختیار دارد.

در حال حاضر تیم ملی فوتبال کشورمان با ۱۹ امتیاز در صدر جدول این گروه قرار دارد و برای کسب جواز حضور به جام‌جهانی ۲۰۲۶ تنها یک امتیاز احتیاج دارد. ازبکستان نیز با ۱۶ امتیاز در رتبه دوم قرار گرفته است. ازبک‌ها نیز در صورت کسب برتری در این دیدار گام بلندی برای صعود به جام جهانی برمی‌دارند.

بازگشت طارمی و عزت‌اللهی به ترکیب

امیر قلعه‌نویی برای این دیدار محمد محبی را به دلیل ۲ اخطاره بودن در اختیار ندارد. اما خبر خوب برای سرمربی تیم ملی فوتبال بازگشت مهدی طارمی و سعید عزت‌اللهی بعد از پشت‌سر گذاشتن دوران مصدومیت است. با این تفاسیر به نظر می‌رسد قلعه‌نویی قصد دارد یوزها را با آرایش ۱-۳-۲-۴ روانه میدان کند.

علیرضا بیرانوند که در دیدار قبلی موفق شد دروازه تیم ملی را مقابل امارات بسته نگه دارد در این دیدار مسئولیت حفاظت از قفس توری تیم ملی را بر عهده دارد. یک‌بار دیگر با توجه به نمایش بدون نقص شجاع خلیل‌زاده و محمدحسین کنعانی‌زادگان، باید شاهد حضور این زوج در قلب خط دفاعی ایران باشیم.

خط دفاعی ایران در دیدار قبلی هم در دفاع و هم در حمله نمایش خوبی داشت. به این ترتیب بعدی به نظر می‌رسد که تغییری در خط دفاعی داشته باشیم، با این تفاسیر صالح حردانی از جناح راست و میلاد محمدی از جناح چپ خط دفاعی ایران را تکمیل می‌کنند.

اولین تغییر نسبت به بازی قبل در خط هافبک ایجاد می‌شود، جایی که به نظر می‌رسد روزبه چشمی علی‌رغم نمایش خوبی که در دیدار مقابل امارات داشت جای خود را به سعید عزت‌اللهی در این دیدار می‌دهد و سعید در کنار سامان قدوس زوج خط میانی ایران را تشکیل می‌دهند.

جلوتر از آن‌ها مهدی قایدی به عنوان وینگر در جناح چپ و علیرضا جهانبخش کاپیتان تیم ملی به عنوان وینگر در جناح راست به میدان می‌رود. در نهایت با توجه به محرومیت محمد محبی در این دیدار و بازگشت مهدی طارمی از مصدومیت، او پشت‌سر سردار آزمون در خط حمله ۱۱ بازیکن منتخب ایران را برای تقابل با ازبکستان تکمیل می‌کند.

ترکیب احتمالی تیم ملی فوتبال ایران:

علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، محمدحسین کنعانی‌زادگان، صالح حردانی، میلاد محمدی، سعید عزت‌اللهی، سامان قدوس، مهدی قایدی، علیرضا جهانبخش، مهدی طارمی و سردار آزمون.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
عرضه بلیت قطارهای رجا برای نیمه دوم فروردین از امروز
مسیر حضور مقتدر و عزتمند تیم ملی در جام جهانی فراهم شود
افزایش شمار قربانیان «وخیم‌ترین» آتش‌سوزی جنگلی کره جنوبی به ۱۸ نفر
جزئیات پذیرش مستقیم در رشته‌های کودکان، بیهوشی، عفونی و طب اورژانس
یکطرفه شدن جاده چالوس از ساعت ۱۲ امروز
صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت
رضایی: نگاه‌های غرب‌زده مانع ارتقا روابط ایران و روسیه است/ تجربیات مشترک تحریمی تهران- مسکو می‌تواند راهگشا باشد
اولین واکنش ترامپ به گاف امنیتی کابینه: چی؟ اطلاعی ندارم! +فیلم
زبان مشترک و هویت ملی
خواهر داشتن، نسخه‌ای برای کاهش تنهایی و تقویت نوع‌دوستی در فرزندان
اعتراض تماشاگران به دروازه‌بان تیم ملی ایران؛ طارمی محبوب تر از همیشه
قلعه نویی: باید با چهار گل ازبکستان را می‌بردیم؛ از فردا شروع می کنیم
طارمی: خوشحالم به جام جهانی صعود کردیم؛ در مورد اینتر صحبت نمی کنم
جهانبخش: برای مردم خوشحالم؛ امیدوارم در جام جهانی موفق باشیم
پزشکیان صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی را تبریک گفت
خیالات تازه روشنفکری سکولار
آیا واقعاً مغز مرد و زن با هم تفاوت دارد؟
مدافع ازبکستان: با جو ورزشگاه آزادی بیگانه نیستیم
قضاوت داوران عمانی در جدال ایران با امارات
قیمت سکه امروز ۵ فروردین؛ کاهش قیمت اونس به داد سکه رسید
سومین شماره نشریه دانشجویی «رویش» منتشر شد +دانلود
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top