تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/01/07 - 23:19
کد خبر: 533018

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درخصوص راهپیمایی روز جهانی قدس فرمودند:

راهپیمایی امسال یکی از بهترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

راهپیمایی امسال یکی از بهترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درخصوص راهپیمایی روز جهانی قدس، فرمودند: راهپیمایی امسال یکی از بهترین، پرشکوه‌ترین و باعزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی، امشب در پیامی تلویزیونی اهمیت راهپیمایی امسال روز قدس را بیشتر از سال‌های قبل ارزیابی و تأکید کردند: إن‌شاءالله راهپیمایی امسال، یکی از بهترین، پرشکوه‌ترین و باعزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود.

رهبر انقلاب در پیام خود با اشاره به اینکه راهپیمایی روز قدس همواره نشانه اتحاد و اقتدار ملت ایران است، گفتند: این راهپیمایی همچنین نشانه این است که ملت ایران بر سر اهداف مهم و سیاسی و اساسی خود پایدار و با استقامت است و شعار حمایت از فلسطین را رها نخواهد کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای راهپیمایی روز قدس را از افتخارات ملت ایران برشمردند و خاطرنشان کردند: ملت ایران در چهل و شش سال گذشته با دهان روزه و در شرایط مختلف آب و هوایی در راهپیمایی روز قدس شرکت کرده است و این حضور نه تنها در شهرهای بزرگ بلکه در شهرهای کوچک و روستاها نیز بوده است.

ایشان اهمیت راهپیمایی روز قدس امسال را بیشتر از سال‌های گذشته دانستند و افزودند: ملت‌های دنیا و آنهایی که با نظام اسلامی آشنایی دارند، طرفدار ملت ایران هستند ولی برخی از سیاستها و دولتها که مخالف جمهوری اسلامی هستند، با تبلیغات علیه ملت ایران اینگونه وانمود می‌کنند که میان ملت ایران اختلاف و ضعف وجود دارد اما راهپیمایی روز قدس همه این ترفندها و سخنان باطل را ابطال خواهد کرد.

رهبر انقلاب اسلامی در پایان اظهار امیدواری کردند با کمک و لطف خداوند متعال راهپیمایی روز قدس امسال یکی از بهترین و پرشکوه‌ترین و با عزت‌ترین راهپیمایی‌های سال‌های اخیر باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top