تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/01/13 - 09:33
کد خبر: 533201

نسخه جدید کنتیننتال GT، شاهکار جدید تیونر بزرگ ایرانی، منصوری +تصویر

نسخه جدید کنتیننتال GT، شاهکار جدید تیونر بزرگ ایرانی، منصوری +تصویر

کمپانی منصوری، تیونر بزرگ مستقر در آلمان از پروژه جدید خود که شامل تغییراتی روی نسخه جدید کنتیننتال GT است، رونمایی کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پس از عرضه فیس‌لیفت کنتیننتال GT، منصوری تصمیم گرفت تا دستی بر سر و روی این خودروی بکشد. در حالی که تغییرات اعمال شده به اندازه برخی از پروژه‌های اخیر منصوری آن چنان عجیب و غریب نیست، اما باز هم قابل توجه است.

شرکت منصوری در سال ۱۹۸۹ توسط یک ایرانی‌تبار، بنام کوروش منصوری تأسیس شد. این شرکت که در سال‌های نخست در زمینه ارائه خدمات مهندسی و تأمین قطعات مختلف خودرو، برای شرکت‌های مطرح تیونیگ فعالیت می‌کرد، در اواسط دهه ۱۹۹۰ با هدف توسعه فعالیت‌هایش، به شهر مونیخ آلمان نقل مکان کرد و تمرکز خود را بر تیونینگ و توسعه مدل‌های خاصی از خودروهای شرکت‌های رولزرویس، بنتلی، استون مارتین و فراری معطوف نمود.


شرکت منصوری در سال ۲۰۰۱، نخستین کارخانه تولیدی خود را راه‌اندازی کرد که در پی آن به‌طور مستقل، اقدام به تولید قطعات و تجهیزات مورد نیاز تیونینگ خودروهای سفارشی خود نمود. این شرکت هم‌اکنون دارای ۲ کارخانه تولیدی در کشورهای آلمان و سوئیس می‌باشد و دفاتر بین‌المللی آن، در شهرهای اوساکا، سئول، لس آنجلس، ابوظبی و سنگاپور مستقر می‌باشند.

براساس گزارش carscoops، این تیونر آلمانی در سال‌های اخیر علاقه زیادی به قطعات فیبر کربنی داشته است و طبیعتا کنتیننتال GT را از این علاقه محروم نکرده است. برجسته‌ترین قسمت خودرو مربوط به کاپوت و سپر جلوی آن بوده که شامل یک جلوپنجره، اسپلیتر و ورودی‌های هوا از جنس فیبر کربن است. فیبر کربن در نمای جانبی خودرو آینه‌ها و رکاب‌های جانبی و همچنین روی درها دیده می‌شود.

در قسمت عقب، یک اسپویلر لبه‌ای ظریف در بالای شیشه، یک اسپویلر روی در صندوق، یک دیفیوزر و لوله‌های اگزوز جدید نصب شده‌اند. منصوری همچنین رینگ‌های ۲۲ اینچی مشکی براق را برای کنتیننتال GT در نظر گرفته که زیبایی این خودرو را بیش از پیش کرده‌اند.

همانطور که از منصوری انتظار می‌رفت، تغییرات زیادی در فضای داخلی بنتلی ایجاد شده است. با این حال، این بار همه چیز بسیار محدود است. صندلی‌ها و پنل‌های درها با چرم قهوه‌ای روشن پوشانده شده‌ و ادوات فیبر کربن در سراسر کابین دیده می‌شوند. منصوری همچنین کمربندها و کفپوش‌های جدید خود را به کنتیننتال GT اضافه کرده و شکل فرمان را تغییر داده است.

به‌طور استاندارد، کانتیننتال جی‌تی جدید از طریق پیشرانه پلاگین هیبریدی V۸ خود حدود ۷۷۱ اسب بخار قدرت و ۱۰۰۰ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند، اما منصوری می‌تواند این رقم اسب بخار را به ۸۰۰ یا ۹۰۰ برساند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
امیر قلعه‌نویی: از مردم می خواهم فرصت بدهند تا تیم را بسازم
واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بن‌زاید پس از حادثه پرواز فلای‌دبی
ثبت ۵۱ حمله هوایی و موشکی در ۲۴ ساعت گذشته
چند کشته و زخمی درحمله تروریستی به مینی بوس در سوریه
صدایی که باید دیده شود
فیلم «سرزمین فرشته‌ها» نماینده ایران در اسکار شد
بازگشت تیم‌ملی فوتبال ایران بدون پاسخگویی
واکنش بازیکنان روسیه به برد مقابل ایران/ فقط یک بازیکن را می‌شناختیم!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top