تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/01/19 - 13:19
کد خبر: 533530

غربالگری بیماری‌های چشمی ویژه کارگران خدمات شهری تهران

غربالگری بیماری‌های چشمی ویژه کارگران خدمات شهری تهران

به مناسبت روز جهانی بهداشت، غربالگری بیماری‌های چشمی ویژه کارگران خدمات شهری شهرداری تهران در راستای ارتقای سلامت در گروه‌های شغلی پر ریسک برگزار می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حمید احمدیه، فلوشیپ بیماری‌های شبکیه و مدیرعامل مؤسسه مردم نهاد مپینا، با اشاره به شعار امسال روز جهانی بهداشت «شروعی سالم، آینده‌ای امیدبخش» اظهار داشت: سلامت، نقطه آغاز هر آینده‌ای روشن و پایدار است؛ و بینایی، از پایه‌ای‌ترین عناصر سلامت فردی و اجتماعی به شمار می‌آید.

وی تاکید کرد: در مشاغل حساس مانند فعالیت‌های مربوط به خدمات شهری که افراد در معرض آلودگی هوا، تماس با گرد و غبار، نور شدید خورشید و آسیب‌های محیطی هستند، رسیدگی به سلامت چشم یک ضرورت انکارناپذیر است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: این طرح با هدف تشخیص زودهنگام بیماری‌های چشمی، پیشگیری از نابینایی و ارتقای کیفیت زندگی کارگران اجرا می‌شود. ما در مؤسسه مپینا باور داریم که عدالت در سلامت فقط با فراهم کردن خدمات تخصصی برای همه اقشار – به‌ویژه اقشار کمتر برخوردار – محقق می‌شود و در مسیر ساخت آینده‌ای امیدبخش، لازم است سلامت را از نقطه‌های کوچک و به‌ظاهر ساده‌ای مثل یک معاینه چشم شروع کنیم.

احمد همتی معاون فرهنگی اجتماعی سازمان بهشت زهرا (س) نیز با بیان این مطلب گفت: در این طرح که نخستین مرحله آن چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه برگزار می‌شود، کارگران خدمات شهری سازمان بهشت زهرا به‌صورت رایگان و با بهره‌گیری از پیشرفته‌ترین تجهیزات چشم‌پزشکی روز، تحت معاینات تخصصی قرار خواهند گرفت.

وی افزود: این معاینات در محل بیمارستان دکتر مسعود جوادی انجام می‌شود و در صورت نیاز، خدمات تکمیلی درمانی نیز برای افراد در نظر گرفته خواهد شد.

همتی تاکید کرد: بنا داریم در سال جدید با دعوت از گروه‌های جهادی به بهشت زهرا این طرح را تداوم دهیم. گفتنی است این غربالگری در فاز نخست ویژه کارگران سازمان بهشت زهرا است و تا پایان سال جاری برای سایر کارگران خدمات شهری شهرداری تهران، محوریت معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، مؤسسه پیشگیری از نابینایی مپینا و همچنین همکاری بیمارستان فوق‌تخصصی چشم دکتر مسعود جوادی و مؤسسه خیریه ابتکار و توسعه نوید اجرا می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top