تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/01/26 - 19:04
کد خبر: 533856

شمارش معکوس برای آغاز نبرد زمینی در یمن با پوشش هوایی آمریکا

شمارش معکوس برای آغاز نبرد زمینی در یمن با پوشش هوایی آمریکا

شبه نظامیان جدایی‌طلب جنوب یمن با حمایت امارات در حال آماده شدن برای حمله به تعز و اشغال بندر الحدیده هستند. این شبه نظامیان در حقیقت نقش نیروی زمینی آمریکا در حملات اخیر یمن را برعهده خواهند گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  امروز روزنامه «وال‌استریت» گزارش داد شبه‌نظامیان مورد حمایت امارات در حال آماده سازی برای حمله زمینی به بندر الحدیده یمن همزمان با حملات هوایی آمریکا هستند.

این روزنامه آمریکایی با اشاره به اینکه نظامیان بازنشسته آمریکایی به شبه‌نظامیان یمنی در زمینه جنگ علیه انصارالله و عملیات نظامی مشورت خواهند داد، مدعی شد که عربستان هنوز با طرح شبه نظامیان مورد حمایت امارات موافقت نکرده است.

«علی الحوثی» از رهبران انصارالله نیز در توئیتی با اشاره به حملات روزهای اخیر آمریکا به استان‌های مأرب و الجوف تاکید کرد که ماموریت جنگنده‌های آمریکایی بمباران خطوط دفاعی نیروهای یمنی است.

شب گذشته رسانه‌های یمنی گزارش دادند که جنگنده‌های  آمریکایی در ادامه تجاوزات خود به خاک یمن سه بار منطقه الجحف و القدیر در اطراف شهرستان الحزم در استان جوف واقع در شمال شرق صنعاء را بمباران کردند.

جنگنده‌های آمریکایی همچنین در حمله به خاک یمن دو بار شهرستان العبدیه در مأرب، واقع در شمال شرق این کشور را هدف حملات خود قرار دادند.

این مقام دولت صنعا در ادامه با اشاره به استقرار ناو «کارل وینسون» در جنوب شرق یمن تصریح کرد که این آرایش نظامی برای پشتیبانی از شبه‌نظامیان در عملیات زمینی است.

در همین چهارچوب بنابر گزارش سایت «نشنال»، «عبدالعزیز صقر»، تحلیلگر مرکز مطالعات خلیج فارس مدعی شده که حدود 80 هزار شبه‌نظامی در جنوب یمن در نزدیک استان تعز آماده حمله به این منطقه هستند.

این درحالی است که جنگ داخلی در یمن میان شبه نظامیان مورد حمایت سعودی و امارات بعد از چندین دور مذاکره سرانجام در مارس 2022 در استکهلم با توافق میان دو طرف به آتش بس منتهی شد. با این حال شبه نظامیان وابسته به دولت در تبعید مقیم ریاض، با تحریک آمریکا قصد بهره‌برداری از حملات آمریکا به یمن را دارند و به دنبال تکرار تجربه سوریه در یمن هستند.

آنطور که وال استریت ژورنال گزارش داده است، عربستان که یکی از حامیان اصلی گروه‌های مخالف دولت صنعا محسوب می‌شود از عملیات زمینی در یمن استقبال نکرده است.

با وجود حمایت آمریکا از عملیات زمینی احتمالی در یمن بسیاری از کارشناسان با اشاره به شرایط سیاسی یمن و روابط عشایر یمنی با دولت صنعا و همچنین عدم همراهی عربستان با این عملیات نسبت به موفقیت آن ابراز تردید کرده‌اند.

با این حال انصارالله یمن اعلام کرده که هرگونه تلاش برای حمله زمینی به یمن را به سخت‌ترین شکل ممکن پاسخ خواهند داد. رهبران این گروه مقاومت تاکید دارند که اقدامات مزدوران آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی است و عملیات زمینی می‌تواند منجر به سرایت جنگ به کشورهای حامی مخالفان مسلح شود. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
اولین همایش هوش مصنوعی در صنایع دریایی در دانشگاه شریف برگزار می‌شود
نرخ رشد جمعیت کشور ۰.۶ درصد است
آغاز پویش ملی «دخترم، افتخار ایران است»
ثبت‌نام وام شهریه شروع شد
روزی که «شهید ابراهیم هادی» قید تیم ملی کشتی را زد
آئین‌نامه هیأت‌های مذهبی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد
جزئیات جدید درباره ماجرای زورگیری از دانشجوی دانشگاه شهیدبهشتی
آغاز آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانش‌آموز ایرانی
توضیح ایران درباره لغو سخنرانی عراقچی در کنفرانس واشنگتن
مسافرت خارجی، دلیل اصلی حذف یارانه ۴۳۰هزار نفر
به صدا درآمدن ناقوس کلیسای جامع سنت‌پیتر به مناسبت درگذشت پاپ فرانسیس
پیشنهاد افزایش قیمت برق ؛ چند درصد گران می‌شود؟
زمان مسکوت ماندن مصوبه عفاف و حجاب مجددا تمدید شد
فیلم| انتقاد المیرا شریفی مقدم از گرانی بدون مجوز نان در پخش زنده تلویزیونی
درگذشت پاپ فرانسیس؛ فوتبال در یک کشور تعطیل شد
۱۱۰ کشور متقاضی حضور در اکسپو ۲۰۲۵ تهران/ نقش ایران اکسپو در افزایش صادرات کشور
ورود مجلس به قیمت‌گذاری بلیت هواپیما/ درحال بازنگری قانون نظارت بر تعیین نرخ‌ بلیت هستیم
فوری| بخشنامه جدید تامین اجتماعی درباره شرط سنی در قوانین بازنشستگی
خلیفه: حسینی امسال بهترین گلر ایران بود
آغاز پوشش بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری از امروز
گرد و خاک و گرما در راه تهران
اولین همایش هوش مصنوعی در صنایع دریایی در دانشگاه شریف برگزار می‌شود
ثبت‌نام وام شهریه شروع شد
آئین‌نامه هیأت‌های مذهبی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد
جزئیات جدید درباره ماجرای زورگیری از دانشجوی دانشگاه شهیدبهشتی
تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی هرمزگان در حمایت از مردم فلسطین
راهنمای انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ منتشر شد
جزئیات جدید سوابق تحصیلی و ترمیم نمرات کنکور
آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی از فردا
قطع بودجه هاروارد به دلیل عدم برخورد با دانشجویان معترض به صهیونیسم
تجمع ضد صهیونیستی دانشگاه معارف اسلامی در حمایت از مردم مظلوم غزه برگزار شد
بررسی اختصاص شماره نظام پزشکی به کارشناسان آزمایشگاه
بازنگری ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی در دستور کار
آمار خودآسیبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی را به صفر می‌رسانیم
تجمع ضدصهیونیستی در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره)
دستگیری دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌ آلمانی
زمان برگزاری آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس اعلام شد
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top