تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/01/26 - 20:15
کد خبر: 533876

۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای دانشجویان تحت حمایت کمیته امداد

۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای دانشجویان تحت حمایت کمیته امداد

معاون امور فرهنگی کمیته امداد گفت: امسال اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه برای دانشجویان و نخبگان تحت حمایت، اختصاص یافته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی متقی‌فر، معاون امور فرهنگی کمیته امداد در نشست صمیمی با نخبگان فرهنگی، ورزشی و علمی تحت حمایت کمیته امداد استان هرمزگان، گفت: نخبگان، افتخار کمیته امداد هستند و وظیفه ما این است که خدمتگزار ویژه این فرزندان کشور باشیم و بر همین اساس یکی از اولویت‌های مهم کمیته امداد در چند سال اخیر، اختصاص ردیف ویژه برای امور مربوط نخبگان بوده است.

وی ادامه داد: در راستای اجرای برنامه‌های حمایت از دانشجویان و نخبگان، در سال ۱۴۰۴ با همت ستاد مرکزی کمیته امداد و با همکاری صندوق قرض‌ الحسنه امداد ولایت، ۵۰۰ میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه برای دانشجویان و نخبگان تحت حمایت اختصاص یافته است.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد با اشاره به تشکیل کارگروه ویژه نخبگان در ستاد مرکزی کمیته امداد در راستای حمایت‌های اصولی و منسجم از این جامعه هدف، بیان کرد: کمیته امداد سال گذشته اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان در قالب وام‌های قرض‌الحسنه دانشجویی و نخبگان تحت پرداخت کرد که این رقم در سال ۱۴۰۴ به ۵۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

متقی‌فر با بیان اینکه استان هرمزگان جز استان‌های فرهیخته کشور است، تصریح کرد: هیچ یک از دانشجویان و نخبگان تحت حمایت در حال تحصیل در سراسر کشور نباید به دلیل کمبودها و یا مشکلات اقتصادی و مالی از تحصیل بازبمانند یا در این مسیر ضعیف شوند.

شایان ذکر است در پایان این نشست با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین متقی‌فر از نخبگان منتخب کمیته امداد استان هرمزگان با اهدا لوح سپاس و هدایایی تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نقش دانشگاه در نخبه‌پروری ملی: عوامل مؤثر و راهکارها
کرملین: امیدواریم در آینده‌ای نزدیک مذاکرات مستقیم بین روسیه و اوکراین انجام شود
تعرفه ۸۷ درصد تجارت ایران و اورآسیا صفر شد
ریزش طلای جهانی با تقویت دلار
ایران و سه کشور اروپایی مصمم به حفظ و استفاده بهینه از دیپلماسی هستند
ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم
دولت و حذف ارز ترجیحی گوشت قرمز؛ نگاه بودجه محور یا امنیت غذایی؟
محدودیت‌های قطعی برق واحدهای صنعتی کاهش خواهد یافت
وزارت خارجه ایران درگذشت «فقیرترین رئیس جمهور جهان» را تسلیت گفت
وزارت خارجه ایران درگذشت «فقیرترین رئیس جمهور جهان» را تسلیت گفت
درگیری قاچاقچیان با یگان حفاظت در حریم تخت جمشید
برگزاری نشست‌های جداگانه ترکیه با آمریکا، روسیه و اوکراین در استانبول
آن‌گونه که شایسته بوده از زبان فارسی و جایگاه فردوسی پاسداری نکردیم
رئیس جمهور از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد
ایران ظرفیت پذیرش اتباع غیرمجاز را ندارد
ایران ظرفیت پذیرش اتباع غیرمجاز را ندارد
جام قهرمانی لیگ برتر به تراکتور اهدا شد
از همان روز اول خوب بودیم
قدرت موشکی برگ برنده ما در مذاکرات است
هیچ طرح مکتوب توافق از سوی آمریکا ارائه نشده است
دنبال مقصر مشکلات نگردیم
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top