تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/01/27 - 19:14
کد خبر: 533933

واکنش دانشگاه آزاد به دستگیری یکی از اساتید در ترکیه

واکنش دانشگاه آزاد به دستگیری یکی از اساتید در ترکیه

دفتر ریاست دانشگاه آزاد به دستگیری یکی از اساتید این دانشگاه در ترکیه واکنش نشان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  دفتر ریاست هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بیانیه‌ای، نسبت به بازداشت دکتر احمدرضا بیضایی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحد تبریز در کشور ترکیه، ابراز نگرانی کرد و خواستار پیگیری جدی این موضوع از سوی وزارت امور خارجه شد.

در این بیانیه آمده است:

«روز گذشته، در جلسه هیأت مرکزی جذب دانشگاه آزاد اسلامی که به ریاست دکتر علی‌اکبر ولایتی برگزار شد و در این جلسه موضوع بازداشت دکتر بیضایی به اطلاع دکتر ولایتی رسانده شد. رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنا نیز بلافاصله با یکی از مقامات بلندپایه وزارت امور خارجه تماس گرفته و خواستار پیگیری فوری این موضوع و انجام اقدامات لازم برای آزادی این استاد دانشگاه شد. دکتر احمدرضا بیضایی از اساتید انقلابی و متدین دانشگاه آزاد است که از خانواده‌ای ایثارگر می‌آید و برادر وی نیز از شهدای مدافع حرم بوده است.دفتر هیأت مؤسس و هیأت امنا در ادامه، با اشاره به روابط عمیق و راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه تأکید کرده است که چنین برخوردهایی با شهروندان ایرانی، به‌ویژه اساتید دانشگاه، در شأن روابط تاریخی، فرهنگی و سیاسی دو کشور نیست و انتظار می‌رود مسئولان ترکیه‌ای در این‌گونه موارد با درایت بیشتری برخورد کنند.»

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: «با گذشت بیش از دو ماه از بازداشت این استاد دانشگاه، تاکنون هیچ توضیح شفافی از سوی طرف ترکیه‌ای در مورد دلایل و شرایط بازداشت ارائه نشده و این موضوع موجب نگرانی‌های جدی در محافل علمی و دانشگاهی کشور شده است.»

در پایان، ضمن تأکید بر لزوم پیگیری مستمر این پرونده از سوی وزارت امور خارجه، آمده است:

«دکتر علی‌اکبر ولایتی به عنوان رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، خود را موظف به صیانت از حقوق، شأن و کرامت اساتید و دانشجویان این دانشگاه می‌دانند و این موضوع را تا بازگشت هرچه سریع‌تر دکتر بیضایی به کشور با جدیت دنبال خواهند کرد.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاکید عراقچی بر اهتمام ایران برای اجرای تفاهمات بین ایران و بلاروس
امضای ۳ سند همکاری بین ایران و بلاروس
ورزشگاه اختصاصی بانوان در قم احداث شود
عراقچی: با بلاروس برای نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
رد ادعا درباره جزایر ایرانی در بیانیه پایان سفر وزیر خارجه چین به امارات
رونمایی از دستاوردهای پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای +عکس
اضطراب امتحان؛ بحران خاموش نظام آموزشی
مفتح: هیچ متفکری مخالف پیوند حوزه و دانشگاه نیست
۶۰ درصد تهرانی‌ها دچار کم‌تحرکی‌اند
دیدار عراقچی با همتای بلاروسی
روایت مدیر تیم آلومینیوم از ماجرای درگیری با سروش رفیعی
دیدار غریب آبادی با سرپرست وزارت خارجه بنگلادش
اسلامی: ۵۶ کشور متقاضی محصولات هسته‌ای ایران هستند
دیدار عراقچی با لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس
وزیر کشور: قیمت ‌کالاهای اساسی را تثبیت می‌کنیم
انتقاد صریح وزیر آموزش‌و‌پرورش؛ کنکور، انحراف راهبردی نظام تربیتی
عارف: دستاوردهای ارزشمندی در انرژی هسته‌ای ‌کسب کرده‌ایم
چگونه دانشگاه‌ها با روش‌های نوین ارتباطی، وفاداری دانشجویان را افزایش می‌دهند؟
تفحص از عملکرد مدیریت دانشگاه فرهنگیان کلید خورد
بزرگداشت جعفر دهقان برگزار می‌شود
سانا ارتباط؛ مرجعی برای تأمین تخصصی تجهیزات شبکه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top