تاریخ انتشار: جمعه 1404/01/29 - 14:43
کد خبر: 534019

عرفان طهماسبی و اعلام آمادگی برای اجرای چندهزار نفره در خوزستان

عرفان طهماسبی و اعلام آمادگی برای اجرای چندهزار نفره در خوزستان

عرفان طهماسبی، خواننده خوزستانی، اعلام کرده برای برگزاری یک اجرای چند هزاره نفره به صورت رایگان در خوزستان آماده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عرفان طهماسبی که طرفداران و تحسین کنندگان بسیاری دارد، گفته آماده است تا یک کنسرت چند هزار نفره و رایگان در زادگاهش اجرا کند؛ کنسرتی استاندارد و در خور مخاطب. او که مدت هاست که برای این کار تلاش می کند، اما در این مدت نتوانسته به آنچه می خواهد، دست پیدا کند.

او در صفحه اینستاگرامش نوشته: «خون دل خوردیم و هنوز موفق نشده ایم اجرای در خور شأنی برای مردم نجیب و عزیز خوزستان رقم بزنیم. مدت هاست برای تحقق یک اجرای بزرگ و چند هزار نفره در خوزستان تلاش می کنیم؛ با وعده های بسیار، اما نیتجه ای حاصل نشده است. ما معتقدیم مردم خوزستان شایسته بهترین ها هستند؛ شایسته اجرای با شکوه، نه در سالن هایی محدود و کم ظرفیت. تلاش ها برای محدود نگه داشتن اجرا در سالن های حداکثر هفتصد نفری بیهوده است. 

ما اهل صبر و امیدیم. اگر ساله ها طول بکشد، پای خواسته مان می مانیم: یک اجرای شایسته و مردمی برای خوزستان. مخلص کلام این که ما برای برگزای یک اجرای چند هزار نفره رایگان و دقیقا برنامه ریزی شده در خوزستان کاملا آماده ایم. علاقه ای به نامه های سرگشاده ندارم، اما متاسفانه این بی مهری ها ناچارم کرده. همکاری کنید تا دل مردم شاد شود.»

عرفان طهماسبی سال ۱۳۹۹ و باحضور در فصل دوم برنامه عصر جدید و اجرای آهنگ گلم گلم به مخاطب عام معرفی شد. او در این مسابقه استعدادیابی توانست نفر دوم باشد و بعد هم کنستری در هتل اسپیناس داشت. اما پیش تر از آن او با شاهنامه خوانی توانست نظر استادان موسیقی را جلب کند. 

طهماسبی سال ۱۳۹۵ شیوه تازه‌ای در شاهنامه خوانی را ابداع و اجرا کرد؛ خواندن اشعار فردوسی با لحن موسیقی پاپ و همزمان توضیح درباره داستان (نقالی) که باعث شد دکتر ضیاالدین هاجری محقق، نویسنده و رئیس انجمن پالایش زبان فارسی، اولین بار برای خطاب قراردادن او از واژه خنیاهنگامه خوان استفاده کند. چراکه معتقد بود "عرفان هم خنیاگر است و هم هنگامه خوان. "

او از سال ۹۹ با تک آهنگ های بسیارش توانسته جایگاه خوبی بین مخاطبانش پیدا کند. این تک آهنگ ها با گویش های تهرانی-فارسی و فارسی-بوشهری اجرا شده اند و به خصوص قطعات بوشهری اش طرفدران زیادی دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top