تاریخ انتشار: جمعه 1404/01/29 - 14:45
کد خبر: 534020

وزیر اطلاعات :

نباید داستان مذاکره را هیجانی کنیم و یا کشور را شرطی کنیم

نباید داستان مذاکره را هیجانی کنیم و یا کشور را شرطی کنیم

وزیر اطلاعات تصریح کرد: ما نباید داستان مذاکره را هیجانی کنیم و یا کشورمان را شرطی کنیم ، باید از خوش‌بینی‌ها و بدبینی‌های افراطی پرهیز کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت الاسلام والمسلمین خطیب که به استان خراسان شمالی سفر کرده در جلسه شورای تامین استان طی سخنانی با اشاره به تهدیدات آمریکا و رژیم صهیونیستی و قدرت نمایی آنان در منطقه گفت: ملت ایران سال هاست ثابت کرده که پیرو رهبری فرزانه، رهبری قاطع، عادل، مستحکم و شجاع است و همچنان تهدید در برابر تهدید را به عنوان راهبرد خود قرار می دهد.


وزیر اطلاعات با اشاره به ناامیدی آمریکا از تهدیدات و فشارهای حداکثری که باعث روی آوردن به مذاکرات غیرمستقیم شد، افزود: همانطور که رهبر عزیز اشاره فرمودند ما نباید داستان مذاکره را هیجانی کنیم و یا کشورمان را شرطی کنیم، باید از خوش‌بینی‌ها و بدبینی‌های افراطی پرهیز کنیم و مسیری را که نظام و حاکمیت به وزیر محترم خارجه کشور اعتماد کرده همراهی و حمایت کنیم. به توانمندی و قدرت و توانایی خودمان اعتقاد و اعتماد و باور داشته و داریم .

خطیب گفت: دشمن تلاش برای بی‌ثبات سازی کشور را در برنامه‌های خود قرار داده که به لطف الهی با همکاری جامعه اطلاعاتی نیروهای مسلح و دستگاه قضایی شاهد آرامش و امنیت در کشور هستیم.

وی با تاکید بر همراهی و همکاری دستگاه‌های حاکمیتی با دولت گفت: تلاش دولت این است که بتواند خدمتگذار خوبی برای مردم باشد و این اعتمادی که مردم به رئیس جمهور محترم آقای دکتر پزشکیان کردند را در عمل محقق کند و با توجه به شعار سال و تاکید بر سرمایه‌گذاری برای تولید، باید اولویت همه دستگاه‌های اجرایی کشور این امر باشد.

وزیر اطلاعات همچنین در بزرگداشت روز ارتش گفت: افتخار ارتش این است که توانسته قدرت و اقتداری فراهم کند که این قدرت و اقتدار در دنیا همواره در تمام تصمیمات کشورها و قدرت ما اثر گذار باشد.

حجت الاسلام خطیب همچنین در ابتدای سخنان خود با اشاره به اینکه استان شهید پرور خراسان شمالی بیش از ۳۰۰۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است گفت: استانی که مردمانش با آرامششان با وحدتشان با وفاقشان و همراهی‌شان در کشور مثال زدنی شدند و امنیتی که ما اینجا شاهد آن هستیم خود یک نمونه بارزی از خصلت‌ها، ویژگی‌ها و رفتار و منش بزرگوارانه مردم این خطه است

وی افزود: با نزدیک شدن به سالروز شهادت آیت الله رئیسی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آن شهید عزیز می‌بایست قدردان خدمات ارزنده این شهید خدمت بود.

وزیر اطلاعات همچنین در دیدار با نماینده ولی فقیه استان خراسان شمالی با اشاره به اینکه مردم خراسان شمالی که از اقوام مختلف با گویش‌های متفاوت هستند گفت: مردم این استان، همواره مشارکت بسیار خوبی در انتخابات و حمایت از انقلاب اسلامی در همه شرایط کشور داشتند.

وی گفت: این استان در مسائل امنیتی نیز جزو استان‌هایی با عملکرد خوب و بالایی است که این برخاسته از فرهنگ، اعتقادات و ایمان مردم در جهت حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی است.

حجت الاسلام والمسلمین خطیب با اشاره به نزدیک بودن پنجمین سالگرد آیت الله مهمان نواز گفت: این عالم ربانی، نیم قرن خدمتگزار مردم بود و رواج دهنده فقه و اعتقادات اسلامی و شیعی مردم بود.

استاندار خراسان شمالی هم در نشست استانداری با اشاره به اینکه خراسان شمالی رتبه اول ذخایر معدنی را در دست دارد گفت: این استان به لحاظ ساخت مسکن رتبه پنجم کشوری و به لحاظ تولید محصولات باغی و زراعی نیز ۵۵ گونه متفاوت را داراست.

نماینده ولی فقیه در استان هم در دیدار با وزیر اطلاعات گفت: خراسان شمالی دارای اقوام مختلفی است که همه آنان در کنار هم با وحدت و یکپارچگی، زندگی مسالمت آمیزی در کنار هم دارند.


وزیر اطلاعات طی این سفر با حضور در گلزار شهدا به مقام شامخ شهدای شهرستان بجنورد، ادای احترام کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رکوردشکنی‌های جدید بورس/ شاخص وارد کانال ۵.۵ میلیون واحد شد، ورود ۹ همت پول حقیقی
سکه در آستانه بازگشت به کانال ۱۸۸ میلیون تومان
معاون ترامپ: روی طرحی برای عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز کار می‌کنیم
گزارش رسانه آمریکایی از اقدام ایران برای پایان حضور آمریکا درخلیج فارس
قرارداد مربی خارجی استقلال تمدید شد
شهرقدس میزبان بازی های استقلال و پرسپولیس شد
وزیر آلمانی خواستار کنار رفتن اینفانتینو از فیفا شد
پیام تبریک امیر دریادار ایرانی به مناسبت روز خبرنگار
سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است
رژیم صهیونیستی در قتل مداح جوان به دنبال ایجاد وحشت در جامعه است
ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد
عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ تکذیب سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر
شورای امنیت سه‌شنبه میزبان نشستی درباره کرانه باختری
آغاز فروش بلیت اتوبوس به مقصد مشهد/ قیمت‌ها اعلام شد
عمان: مذاکرات درباره ترتیبات دریانوردی در تنگه هرمز در فضای مثبت جریان دارد
پزشکیان‌: بهترین زمان برای دستیابی به توافق شرایط کنونی است
رونمایی از یک ربات انسان‌نما برای زندگی فراتر از کارخانه
بهبود باروری زنان بالای ۳۵ سال به کمک «مکمل‌های باکتریایی»
ارائه طرحی برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌های مسکونی
خبرنگاری در عصر هوش مصنوعی؛ تهدیدی برای شغل یا فرصتی برای تحول؟
«گزارش آخرین گزارش»؛ روایتی ماندگار از شهید محمود صارمی در روز خبرنگار
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top