تاریخ انتشار: شنبه 1404/01/30 - 17:44
کد خبر: 534056

هشدار وزش باد شدید و گردوخاک در جنوب کشور

هشدار وزش باد شدید و گردوخاک در جنوب کشور

کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی، از وقوع پدیده گرد و خاک و کاهش دید افقی در برخی مناطق جنوب شرق کشور خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ محمد اصغری کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی، از وقوع پدیده گرد و خاک و کاهش دید افقی در برخی مناطق جنوب شرق کشور خبر داد.

وی با بیان اینکه امروز (شنبه، ۳۰ فروردین‌) در مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی کشور، به‌ویژه خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان، در برخی ساعات وزش باد شدید همراه با گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود، افزود: این شرایط جوی می‌تواند موجب کاهش کیفیت هوا و دید افقی در محورهای مواصلاتی این مناطق شود؛ بنابراین رانندگان و ساکنان محلی باید احتیاط لازم را در ترددها مد نظر قرار دهند.

اصغری همچنین به روند دمایی کشور اشاره کرد و گفت: با وجود آغاز روند افزایشی دما، بازگشت به شرایط نرمال بین ۲۴ تا ۷۲ ساعت زمان خواهد برد. از اوایل هفته آینده، به‌ویژه دوشنبه به بعد، دمای هوا به سطح نرمال بازمی‌گردد و سپس روند تدریجی افزایش دما ادامه خواهد داشت.

وی تأکید کرد: بر اساس پیش‌بینی‌ها، روز جمعه (۵ اردیبهشت) گرم‌ترین روز هفته جاری خواهد بود و افزایش دما در مناطق مختلف کشور محسوس خواهد بود.

کارشناس سازمان هواشناسی در ادامه با اشاره به افزایش رطوبت نسبی در بخش‌هایی از کشور گفت: طی دو تا سه روز آینده، در ارتفاعات البرز واقع در استان‌های تهران، البرز، سمنان و قزوین، وقوع رگبار، رعد و برق و وزش باد موقت در ساعات بعد از ظهر پیش‌بینی می‌شود.

اصغری افزود: مناطق شمالی آذربایجان غربی و ناحیه ارسباران در آذربایجان شرقی نیز طی همین بازه زمانی شاهد ناپایداری‌های همرفتی به‌ویژه در ساعات عصرگاهی خواهند بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نبشی ۴؛ مقطعی کوچک با کاربردهای گسترده در ساختمان و سازه های صنعتی
ارزان‌ترین دانشگاه‌های ترکیه برای دانشجویان ایرانی در سال ۲۰۲۷
فیلم | خضریان: دلیل اصلی استیضاح میدری، ناکارآمدی مدیریتی و انتصابات سفارشی است
اشتباه برای علی کریمی؛ تاوان برای همه
احتمال فعالیت مجازی مدارس در برخی مناطق جنوبی کشور
برداشت بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی منجر به فرونشست تخت جمشید شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ایران؛ دلار ۱۶۸ هزار تومان شد
خانوارهای دارای ۵ معلول طی ۳ ماه صاحب خانه ویلایی می‌شوند
کمک بیش از هزار میلیارد تومانی خیرین به دانشگاه تهران طی ۱۱ سال
واکنش چین به تحریم‌های غیرقانونی آمریکا علیه ایران
۲۵۰۰ دانشجو در سراسر کشور وام شرافتی دریافت می‌کنند
روایت هجرت بانویی از خاندان عصمت که قم را به جهان شهر تمدنی تبدیل کرد
ابهام در اجرای سقف ۲۵ درصدی اجاره‌بها
جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان
حرم مطهر رضوی در سوگ «اُخت‌الرضا» غرق در ماتم است
نشانه‌ای از اقامت ۱۷ روزه حضرت معصومه(س) در طراحی گنبد حرم
حمله دشمن به بیش از ۲ هزار نقطه زیرساختی
نشست سازمان ملل فرصتی است برای بیان مظلومیت و اقتدار ایران
تست موفق سلاح جدید سپاه برای هدف قرار دادن ناو هواپیمابر آمریکا
محضر اِفاده و استفاده / رفتار متواضعانه و پدرانه
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top