تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/02/03 - 20:44
کد خبر: 534328

برگزاری کنکور سالم به دانشگاه بالنده و جامعه پیشرو منجر می‌شود

برگزاری کنکور سالم به دانشگاه بالنده و جامعه پیشرو منجر می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: کنکور سالم به دانشگاه بالنده و جامعه پیشرو منجر می‌شود و این پویش به معنی نه به هرگونه تخلف و تلاش برای تقلب و کلاه‌برداری در شبکه‌های مجازی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، دکتر رضا محمدی روز چهارشنبه 3 اردیبهشت ماه در نشست هماهنگی نمایندگان تام الاختیار، مسئولان اجرایی و حفاظتی نوبت اول آزمون سراسری سال 1404، که به صورت مجازی برگزار شد بر تحقق شعار محوری «کنکور سالم، دانشگاه بالنده و جامعه پیشرو» تأکید کرد.

محمدی ضمن تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) با اشاره به جزئیات برگزاری نوبت اول آزمون سراسری، گفت: نوبت اول آزمون سراسری سال 1404 روزهای پنجشنبه 11 و جمعه 12 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می‌شود و در این آزمون 63 درصد متقاضیان خانم‌ها و 37 درصد آقایان هستند که این آمار نشان می‌دهد لازم است در ترکیب و چینش شبکه ملی اجرا و حفاظت آزمون سراسری جایگاه خاصی را برای خانم‌ها قائل شد.

وی افزود: مشارکت بیشتر سازمان سنجش آموزش کشور در پیشرفت کشور با بهسازی نظام سنجش و ارزشیابی میسر می‌شود بنابر این سلامت آزمون سراسری سر لوحه برنامه‌ها و اقدامات سازمان است و شبکه ملی حفاظت و اجرای آزمون سراسری برای تحقق این هدف مهم تلاش می‌کند.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت مشارکت خانواده‌ها در سلامت برگزاری آزمون سراسری گفت: کنکور سالم به دانشگاه بالنده و جامعه پیشرو منجر می‌شود و این پویش به معنی نه به هرگونه تخلف و تلاش برای تقلب و کلاه‌برداری در شبکه‌های مجازی است که خوشبختانه خانواده متقاضیان همکاری خوبی در این زمینه دارند و توجه دارند که آزمون سراسری یک رقابت علمی در قالب جشنواره ملی است که همه با هم باید در اجرای صحیح آن سهیم باشیم.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: کشورهایی همچون چین، نیجریه، ژاپن، کره جنوبی، ترکیه و ... با توجه به گستردگی جمعیت کشورشان آزمون سراسری برگزار می‌کنند و ایران در کنار کشور های چین، نیجریه و ترکیه از لحاظ تعداد متقاضی جایگاه خاصی را از لحاظ وسعت آزمون به خود اختصاص داده است.

وی در ادامه افزود: در سال 1348 اولین آزمون سراسری در ایران برگزار شد و سازمان سنجش آموزش کشور با برگزاری بیش از 50 سال آزمون سراسری با کوله باری از تجربه درصدد ارتقای کیفی آزمون سراسری است.

محمدی تأکید کرد: مبدأ اصلی ورودی آموزش عالی، آزمون سراسری است بنابراین اعضای شبکه ملی برگزاری آزمون سراسری برای کمک به برگزاری هر چه بهتر آزمون می‌توانند راهکار و پیشنهادات قابل اجرا ارائه دهند که البته با ایجاد سکوی مناسب ارائه نظرات و پیشنهادات و اشتراک‌گذاری تجربیات در طول سال و به صورت مستمر می توان آزمون را به بهترین نحو ممکن برگزار کرد.

وی با اشاره به اقدامات عوامل اجرایی، قضایی، امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی برای برگزاری نوبت اول آزمون سراسری سال 1404، گفت: متقاضیان آزمون سراسری مطالبه گر هستند و مسئولان اجرایی نیز بدون منت وظیفه خدمتگزاری به عهده دارند و با تمهیدات اندیشیده شده با آمادگی کامل به استقبال برگزاری آزمون سراسری خواهند رفت. بنابراین متقاضیان و خانواده های عزیز آنها با آرامش خاطر تمام تمرکز خود را بر بعد علمی آزمون متمرکز کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top