تاریخ انتشار: شنبه 1404/02/06 - 17:21
کد خبر: 534491

هوش مصنوعی جستجوی گوگل به یوتیوب می رود

هوش مصنوعی جستجوی گوگل به یوتیوب می رود

گوگل یک قابلیت مبتنی بر هوش مصنوعی را برای یوتیوب ارائه می کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، کاربرانی که اخیرا از جستجوی گوگل استفاده کرده اند بدون شک با «AI Overview » در نتایج خود روبرو شده اند. این ابزار که با جمینای ( هوش مصنوعی گوگل) فعال می شود با جمع آوری اطلاعات از لینک هایی که در نتایج جستجوی کاربر وجود دارند و ارائه محتوایی که تصور می کند اطلاعات مورد نظر کاربر باشد، در وقت وی صرفه جویی می کند. البته صحت این بررسی های مبتنی بر این هوش مصنوعی چندان مطلوب نیست و ابزار از زمان عرضه تاکنون دچار توهم بوده است.

اکنون گوگل همین ابزار را در یوتیوب ارائه می کند و قصد دارد نسخه ویدئویی از AI Overview را برای تعداد اندکی از مشترکان سرویس یوتیوب پرمیوم در آمریکا و برای جستجوی محدود به زبان انگلیسی فراهم کند.

نتایج جستجوی گوگل نشان دهنده خلاصه متن هستند که با مدل های بزرگ زبانی تولید شده اند اما AI Overview در یوتیوب شبیه یک هایلایت از ویدئوهای خاص فراهم می کند.

گوگل در یک پست اعلام کرد این ویژگی جدید از هوش مصنوعی برای هایلایت کلیپ ها از ویدئوهایی استفاده می کند که برای جستجوی کاربر کارآمد باشند.

این قابلیت احتمالا زمانی نمایش داده می شود که کاربر اطلاعات بیشتری درباره محصولاتی که می خرد ( مانند بهترین هدفون های ضد صدا) را جستجو می کند یا زمانیکه خواستار اطلاعات بیشتر درباره امکان یا فعالیت هایی است که در این مکان ها انجام می شود (مانند موزه ها).

این امر سوالاتی را درباره مدل درآمدزایی برای خالقان محتوا در یوتیوب و تاثیر کلیپ های تولید شده با هوش مصنوعی بر درآمد آنها به وجود می آورد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قلعه‌نویی: بازیکنان انگیزه زیادی برای دیدار با بلژیک دارند
محبی: دیدار با بلژیک مهم‌ترین بازی ما در مرحله گروهی است
مهلت ثبت‌نام پذیرش کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ تمدید شد
ضرورت ترمیم تابلوهای سردرکوچه های مزین به نام شهدا
نتانیاهو و کاتز به آتش‌بس تن دادند
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید یکی از بزرگترین رویدادهای مشهد است
ظفرقندی: امکان بازنگری و اصلاح قیمت دارو وجود دارد
نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد
نبی: انتظار داریم پروتکل‌های فیفا در جام جهانی کامل اجرا شود
مخبر: توافق روی کاغذ بماند، جریان انرژی خاورمیانه هم متوقف می‌شود
شرفی: پلیس برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در آمادگی کامل است
آمار جدید شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به لبنان
محرم و همبستگی ملی؛ سرمایه اجتماعی در سایه خیمه‌های عزاداری و تجمعات شبانه
مقابل بلژیک اشتباه فردی ممنوع!
روایت‌های ماندگار عاشورا؛ معرفی ۱۰ کتاب برای شناخت عمیق‌تر واقعه کربلا
ثبت‌نام داوطلبان مراسم پیاده‌روی اربعین از ۹ تیرماه آغاز می‌شود
هیات مذاکره‌کننده ایران به ریاست قالیباف راهی سوئیس شد
پخش مستقیم دیدار ایران ـ بلژیک از شبکه سه
پاکستان: مذاکرات فنی فردا در «بورگن‌اشتوک» آغاز می‌شود
شرایط فروش ارز زیارتی اربعین حسینی ابلاغ شد
ونس: مطمئنم آتش‌بس با ایران حفظ می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top