تاریخ انتشار: شنبه 1404/02/06 - 20:58
کد خبر: 534510

جباری:

هواداران امروز سنگ تمام گذاشتند

 هواداران امروز سنگ تمام گذاشتند

سرمربی تیم فوتبال استقلال بعد از راهیابی تیمش به مرحله نیمه نهایی جام حذفی از هواداران این تیم تشکر و قدردانی کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مجتبی جباری پس از پیروزی یک بر صفر استقلال مقابل پیکان در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی در نشست خبری این بازی اظهار داشت: به بچه‌های خوب تیم‌مان تبریک می‌گویم، آنها امروز پرتلاش و باانگیزه ظاهر شدند. از هواداران‌مان هم ممنونم که سنگ تمام گذاشتند و کمک حال ما بودند و تا دقایقی که نیاز داشتیم تشویق کردند. خیلی خوشحالم که توانستیم آنها را شاد به خانه بفرستیم. می‌دانم که این فصل خیلی اذیت شدند و ما هم خیلی کار خاصی انجام ندادیم و وظیفه‌مان بود و امیدوارم در بازی‌های آینده نیز عملکرد خوبی داشته باشیم و بتوانیم قهرمان جام حذفی شویم.

وی در پاسخ به این سؤال که «چه کاری انجام دادید که شرایط استقلال عوض شد و توانستید در این بازی به پیروزی برسید؟»، گفت: من فکر می‌کنم کاری که توانستیم انجام دهیم این بود که یک اتحاد و همدلی در بین بچه‌ها به وجود بیاوریم. بحث روحی و روانی هم قسمتی از کار بود. ما نفراتی کنارمان آوردیم که توانستیم در بحث آنالیز و فنی عملکرد خوبی داشته باشیم. اصرار ما بر این بود که تمام درست شدن‌ تیم تنها به دلیل مسائل روحی و روانی نیست. برنامه ما این بود که بازیکنان اگر دستور تاکتیکی درستی داشته باشند نسبت به زمانی که داشتیم می‌توانند باعث شوند که پیکان را شکست دهیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال به همتای خود در تیم پیکان هم اشاره کرد و گفت: جا دارد به دین‌محمدی هم تبریک بگویم که یک تیم خوب و منسجم را تشکیل داده است. به نظر من پیکان یکی از تیم‌های خوب لیگ یک است. من با دوستانی که مقابل پیکان در لیگ یک بازی کردند صحبت کردم. آنها خیلی به ما کمک کردند و اطلاعات خوبی از این تیم گرفتیم. یک بخش مهمی که به بازیکنان ما در بازی با پیکان انگیزه داد، لطف هواداران‌مان بود که در ورزشگاه حضور پیدا و خیلی خوب از ما حمایت کردند. جا دارد از تمام نفرات تیم تشکر کنم، هم آنهایی که از اول بازی را شروع کردند و همینطور بازیکنانی که به‌عنوان بازیکن تعویضی به زمین آمدند. همه آنها بسیار مثبت و خوب برای تیم بازی کردند.

«استقلال باید همیشه اینطور باشد و انتظار برد از این تیم همیشه هست.»، جباری با بیان این جمله افزود: باید بگویم که اتفاق عجیب و غریبی برای تیم ما نیفتاده است. واقعاً قصد و هدف ما این است که بتوانیم قهرمان شویم و امیدوارم این اتفاق بیفتد. من خیلی خوشحالم و با این روحیه‌ای که از تیم می‌بینم، باید بگویم شرایط‌مان خیلی خوب است. من قبل از بازی گفتم که تیمم را دیدم و قبول کردم که این سمت را بپذیرم، چون کیفیت لازم را داریم. متأسفانه اتفاقاتی رقم خورد و باعث شد که بازیکنان به لحاظ روحی و روانی تحت فشار باشند و کار کردن برای آنها سخت شود. به آنها تبریک می‌گویم که توانستند تا حدودی از این فشار خلاص شوند.

وی در واکنش به این موضوع که دین‌محمدی بعد از بازی گفته بود استقلال تنها از روی پنالتی شانس گل‌زدن داشت و فرصت‌های گلزنی که مهاجمان تیمش از دست دادند، تصریح کرد: ما  بازی را خیلی پرفشار و با ضرب‌آهنگی بالا شروع کردیم و طبیعی بود که در دقایقی از بازی تحت فشار قرار بگیریم. همانطور که گفتم یاران تعویضی ما و روشی که در نیمه دوم در پیش گرفتیم باعث شد که شکل بازی‌مان بهتر شود. بچه‌های ما تلاش می‌کردند که کار را پیش ببرند، اما ما در این زمان کوتاه نمی‌توانستیم به تمام اهداف‌مان برسیم. فکر می‌کنم کم‌کم به یک حرف مشترک و وحدت تیمی می‌رسیم. اینکه توانستیم با پنالتی به پیروزی برسیم، اما باید بگویم که موقعیت‌های دیگری را هم کسب کردیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
مراسم سوگواری رهبر شهید امت و اساتید و دانشجویان شهید +عکس
مساجد، میزبان کلینیک‌های تخصصی سلامت می‌شود
دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است
نخست وزیر پیشین قطر: برای برقراری روابطی روشن با ایران تلاش می کنیم
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر واریز شد
تقویت اقتصاد به استفاده از ظرفیت پتروشیمی گره خورده است
چند کشتی در سواحل امارات پیام ترک محل را دریافت کردند
جلسه استماع برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع ۲۰ و ۲۲ مهر برگزار می‌شود
ادای احترام دوچرخه‌سواران ترکیه‌ای به شهدای میناب در تبریز +عکس
یمن: عربستان مسئول سلب امنیت و ثبات در باب‌ المندب است
هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض
پیگیری‌ها برای آغاز اعزام‌های عمره ادامه دارد
غربالگری سرطان پستان در کشور به ۲۳.۵ درصد رسید
رجب‌زاده سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شد
پنتاگون آمار نظامیان کشته شده آمریکایی در تجاوز به ایران را افزایش داد
۷ مصدوم در پی طوفان شن در جاده قم گرمسار
چرا ایران خود را برنده جنگ با آمریکا می‌داند؟
انفجاری مهیب در فرودگاه ملک خالد در ریاض
حمایت وزارت بهداشت از خانواده‌ نظام سلامت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top