تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/02/09 - 14:31
کد خبر: 534718

بازده مثبت صندوق های بخشی در هفته گذشته

 بازده مثبت صندوق های بخشی در هفته گذشته

صندوق‌های بخشی در آخرین هفته فروردین ۱۴۰۴، به‌طور میانگین با کسب ۶.۳ درصد بازده هفتگی، افزایش ۲ برابری نسبت به هفته گذشته داشته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ طبق داده‌های مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس، در هفته گذشته صندوق‌های بخشی با 13.113 میلیارد ریال صدور و 3.881 میلیارد ریال ابطال، خالص ورود و خروج مثبت 9.232 میلیارد ریال را تجربه کردند.

این آمار حاکی است: در هفته منتهی به 3 اردی‌بهشت 1404، میانگین وزنی بازده صندوق‌های بخشی مثبت 6.3 درصد ثبت شده که این روند نسبت به هفته گذشته دو برابر شده است.

در همین دوره، یک صندوق بخشی با مثبت 18.5 درصد و یک صندوق بخشی دیگر با مثبت 2.4 درصد بازده هفتگی عنوان بیش‌ترین و کم‌ترین بازده را از آن خود کرده است که هر دو نیز سودده بودند.

طبق این اطلاعات، عملکرد ماهانه این صندوق‌ها نیز مثبت بوده، به طوری‌که بخشی‌ها توانستند 13.2 درصد بازده ماهانه ثبت کنند.

به این ترتیب یک صندوق بخشی با مثبت 24.8 درصد و یک صندوق بخشی دیگر با مثبت 7.2 درصد بازده ماهانه، بیش‌ترین و کم‌ترین بازده را داشته که نسبت به روند هفته گذشته افزایش چند برابری را تجربه کرده است.

برخلاف هفته گذشته، بازده 3 ماهه این نوع از صندوق‌ها در این هفته مثبت و نزدیک به 5 درصد بوده‌ است. یکی از صندوق‌های بخشی در بازه 3 ماهه، 21.3 درصد بازده موزون داشته است.

بررسی اطلاعات 6 ماه و یک ساله از صندوق‌های تازه وارد بخشی نشان می‌دهد، صندوق‌های بخشی در بازه 6 ماهه، حدود 50 درصد و در یک سال نیز 26.4 درصد بازده داشته‌اند.

هم‌چنین یک صندوق بخشی در بازده 6 ماهه، مثبت 91.5 درصد و یک صندوق بخشی در بازه یک ساله، مثبت 87.1 درصد بازده به ثبت رسانده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top