تاریخ انتشار: چهارشنبه 1404/02/10 - 15:32
کد خبر: 534801

چین خواستار تحقیق درباره منشاء ویروس کرونا در آمریکا شد

 چین خواستار تحقیق درباره منشاء ویروس کرونا در آمریکا شد

دولت چین با انتشار یک سند رسمی اعلام کرد که شواهد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد شیوع ویروس کرونا در ایالات متحده زودتر از زمان اعلام‌شده از سوی آن کشور و حتی زودتر از شیوع در چین رخ داده است و خواستار آغاز تحقیقات درباره منشأ آن در آمریکا شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دفتر اطلاع‌رسانی شورای دولتی چین روز چهارشنبه (30 آوریل) سندی با عنوان «اقدامات و مواضع چین درباره کنترل کووید-19 و منشأیابی ویروس کرونا» منتشر کرد.

در این سند آمده است که یافته‌های حاصل از پروژه مشترک سازمان بهداشت جهانی و چین تحت عنوان «مطالعه جهانی منشأ SARS-CoV-2 – بخش چین» با استفاده از مطالعات اپیدمیولوژیک، بررسی منشأ مولکولی، بررسی میزبان‌های حیوانی و تحقیقات درباره انتقال از طریق زنجیره سرد، احتمال منشأ طبیعی ویروس از شهر ووهان را رد کرده و همچنین فرضیه «نشت ویروس از آزمایشگاه ووهان» را بسیار غیرمحتمل دانسته‌اند.

این سند رسمی چین می‌افزاید: ایالات متحده در مدیریت همه‌گیری ناکام بود. نه‌تنها مسئولیت خود را نپذیرفت، بلکه با فرافکنی و سیاسی‌سازی موضوع منشأیابی ویروس، تلاش کرد افکار عمومی را منحرف کند. این اقدامات، همبستگی جهانی در مبارزه با پاندمی را تضعیف کرده و حکمرانی سلامت جهانی را دچار اخلال کرده‌اند.

چین در این سند تأکید می‌کند: شواهد متعددی وجود دارد که نشان می‌دهد شیوع ویروس در آمریکا زودتر از اعلام رسمی آن کشور و زودتر از آغاز پاندمی در چین بوده است. لازم است تحقیقاتی جامع و دقیق درباره منشأ ویروس در آمریکا انجام شود. آمریکا باید به نگرانی‌های جهانی پاسخ دهد و مسئولانه با این مسئله برخورد کند.

این سند همچنین هشدار می‌دهد که سیاسی‌سازی بیماری‌های واگیردار و انتشار اطلاعات نادرست برای منافع سیاسی، در نهایت سلامت و رفاه کل بشریت را به خطر خواهد انداخت.

دفتر اطلاع‌رسانی شورای دولتی چین در پایان این سنداعلام کرد که همچنان به همکاری با دیگر کشورها ادامه خواهد داد تا با تقویت نظام سلامت جهانی و آمادگی برای بیماری‌های واگیردار آینده، نقش مؤثرتری در سلامت جهانی ایفا کند.

شایان ذکر است که کاخ سفید آمریکا در تاریخ 18 آوریل، نسخه جدیدی از وب‌سایت رسمی بیماری کووید-19 منتشر کرده که در آن نشت ویروس از آزمایشگاه چین به‌عنوان «منشأ واقعی» پاندمی معرفی شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شکل گیری سلامت معنوی کودک در سال‌های ابتدایی زندگی
آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی افراد دارای معلولیت بهزیستی
نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ فردا و نتایج نهایی ارشد اواخر مهر اعلام می‌شود
دختر بجنوردی رتبه اول کنکور ۱۴۰۵ در گروه علوم انسانی را کسب کرد
فراجا نماد پلیس مقتدر و متکی به پشتوانه مردمی است
واکنش سازمان غذا و دارو به کیفیت واکسن آنفلوانزا
دو یزدی در جمع رتبه‌های تک‌رقمی کنکور ۱۴۰۵
از وجود تبر تا حضور یک عمانی در پرواز اسرائیل
فضای مجازی چگونه پرخاشگری را عادی می‌کند؟
از سقوط سهام در اروپا تا رکود در اقتصاد آمریکا
طارمی و آزمون‌هایی که گل نمی‌زنند
جراحی زیبایی از منظر فقه و فرهنگ ایرانی
ثبت یک رکورد جدید در تعداد بازداشت‌ها
سیاوش جمشیدی، از اراذل و اوباش مسلح اعدام شد
دو ورزشکار ایرانی با رأی دادگاه عالی کره از اتهامات وارده تبرئه شدند
مترو تهران در شرایط اضطراری قابلیت پناهگاهی دارد
قوانین فرزندآوری به درستی اجرا نمی‌شود
دختران ایران در ناگویا رکورد تاریخی زدند
زنان ایران توان ایستادن بر قله‌های جهان را دارند
چالش خنداندن همزمان کودک و بزرگسال
ایران در مسیر خودکفایی ۲ واکسن حیاتی با ارزبری ۲۰ میلیون دلاری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top