تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/02/16 - 23:43
کد خبر: 535301

اسماعیلی: فصل جدیدی از همکاری بین دولت و قوا رقم می‌خورد

اسماعیلی: فصل جدیدی از همکاری بین دولت و قوا رقم می‌خورد

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: اظهار کرد: روان سازی روابط قوا و نهادهای حاکمیتی خصوصاً دو قوه مجریه و مقننه در راس ماموریت ها و اهداف ماست و به خواست خدا فصل جدیدی از همکاری موثر و هم‌افزا رقم خواهد خورد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ محسن اسماعیلی معاون جدید پارلمانی رئیس‌جمهور در آیین تکریم و‌ معارفه ضمن تشکر از حسن ظن و اعتماد  پزشکیان گفت: با تاکید رییس جمهور دو‌ مسئولیت سنگین بر عهده اینجانب گذاشته شده است ولی امیدوارم با همدلی و یاری همکاران بتوانم در جهت خدمت به مردم و کشور به نحو احسن آن را به انجام برسانم.

 اسماعیلی با قدردانی از استقبال و حمایت های بی دریغ روسای قوه قضاییه و مقننه، ابراز اعتماد مقامات و نهادهای مختلف را سرمایه باارزشی دانست که می تواند به ارتقای کارآمدی مدد رساند.

وی با تاکید بر اهمیت تعامل سازنده با مجلس شورای اسلامی، افزود: تلاش خواهیم کرد تا با همکاری و همدلی با نمایندگان محترم، زمینه تحقق هرچه بیشتر اهداف دولت و خدمتگزاری به ملت شریف ایران را فراهم آوریم.

وی همچنین با قدردانی از تمام معاونان پیشین بویژه آقایان ظریف و دبیری تصریح کرد: برنامه‌های ارزشمند گذشته با جدیت و توان بیشتری پیگیری و دنبال خواهد شد.

 اسماعیلی با اشاره به شعار محوری دولت مبنی بر وفاق، معاونت راهبردی و مرکز تحقیقات راهبردی را خانه نخبگان و محلی برای شنیدن آرای همه صاحبنظران نامید و اظهار داشت: با مدیریت، نظارت و کنترل دقیق، برنامه های کلان دولت در حوزه های راهبردی با قوت پیگیری خواهد شد.

 عصر امروز سه شنبه با حضور پزشکیان ، رئیس جمهور و جمعی از مسئولان، معاونان پارلمانی وزارتخانه ها و کارکنان نهاد ریاست جمهوری، مراسم تودیع و معارفه معاونین پارلمانی و راهبردی رئیس جمهور برگزار شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیدار و گفتگوی سرپرست وزارت نفت ایران و وزیر انرژی قطر
نخست‌ وزیر چین: آماده تقویت همکاری با ایران هستیم
عراقچی: روابط ایران و روسیه راهبردی است؛مسائل منطقه راه‌حل نظامی ندارد
العربی الجدید ادعا کرد؛ گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا
باشگاه تراکتور: شعار هوادارانمان قومیتی و تحریک‌آمیز نبود
مسکو: گسترش همکاری تجاری و اقتصادی با ایران را در اولویت قرار می‌دهیم
روایت وزارت خارجه روسیه از دیدار لاوروف با پزشکیان
سه مدال طلا و ۵ نقره و برنز برای روز نخست بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا
پزشکیان: هیچی کشوری نمی‌تواند به زور خواسته‌هایش را بر ما تحمیل کند
رئیس کمیته کنگره ملی چین: از پیشرفت روابط با ایران استقبال می‌کنیم
یحیی سریع: با ۶ موشک بالستیک تجمع مزدوران را هدف قرار دادیم
پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم
والیبال ایران در کنار ۳۲ تیم جام جهانی
لزوم بازآرایی و بازیابی توان دفاعی و تقویت بازدارندگی
یمن: ریاض ناامن است؛ تاسیسات نفتی در تیررس موشک‌های ما هستند
سیدمهدی رحمتی: نمی‌دانم چرا روی فیفادی‌ها اصرار دارند!
دیدار وزیر امور خارجه روسیه با رئیس جمهور
تشویق کنایه‌آمیز خداداد عزیزی زمان ورود بازیکن سابق پرسپولیس به زمین!
یحیی سریع: ۶ عملیات موفق موشکی و پهپادی در عمق عربستان انجام دادیم
اوزجان بیزاتی: می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم
معترضان فرانسوی باز هم توسط نخست وزیرشان تهدید شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top