تاریخ انتشار: یکشنبه 1404/02/21 - 23:43
کد خبر: 535550

نیمی از ایرانی‌ها کبدچرب دارند

نیمی از ایرانی‌ها کبدچرب دارند

دبیر علمی سی‌و‌پنجمین کنگره سالانه انجمن پزشکان متخصص داخلی ایران با بیان این که حدود ۶۰ درصد جامعه با درجات مختلف افزایش وزن و دیابت روبرو هستند، گفت: از هر دو نفر یک نفر به درجاتی از عارضه کبد چرب مبتلا هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ سید محمود اسحاق حسینی، دبیر علمی سی‌وپنجمین کنگره سالانه انجمن پزشکان متخصص داخلی ایران با بیان اینکه سمپوزیوم غدد در این کنگره با طرح موضوعات مرتبط با شایع‌ترین بیماری قرن یعنی "دیابت و چاقی" برگزار می‌شود، اظهار کرد: حدود 60 درصد افراد جامعه با درجات مختلف افزایش وزن و دیابت روبرو هستند.  

وی گفت: بیماری کبد چرب که ارتباط نزدیکی با چاقی و کم تحرکی دارد، متاسفانه درحال افزایش چشمگیر است و از هر دو نفر یک نفر به درجاتی از عارضه کبد چرب مبتلا هستند.

دبیر علمی سی‌وپنجمین کنگره سالانه انجمن پزشکان متخصص داخلی ایران افزود:  موضوع نقش واکسیناسیون در بیماری‌های شایع اخیر، بیماری‌های گوارشی و  اسهال که شیوع بیشتری پیدا کرده است، همچنین طب سالمندان علاوه بر سمپوزیوم های قلب، گوارش، مغز و اعصاب، ریه، عفونی و اورژانس ، هماتولوژی انکولوژی، بیماری های مزمن کلیه و فشار خون  سایر موضوعات مهم کنگره امسال خواهد بود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: سرطان بعد از بیماری‌های قلب و عروق و تصادفات رانندگی، شایع‌ترین عامل مرگ و میرها است و در آقایان بعد از سرطان پروستات، سرطان دستگاه گوارش معده، مری و کولون بیشترین آمار ابتلا را به خود اختصاص می‌دهد.

اسحاق حسینی افزود: در خانم‌ها بعد از سرطان سینه، سرطان‌های دستگاه گوارش شایع و مرگبار است.

وی افزود: سرطان راه‌های پیشگیری دارد، عامل سرطان معده تغذیه است و افرادی که علائم دارند از جمله ورم معده چنانچه درمان نشوند برایشان مشکل ساز خواهد شد. همچنین پولیپ‌های معده و روده  باید به موقع تشخیص داده و برداشته شوند.

این فوق تخصص گوارش و کبد، گفت: عامل مهم دیگر مصرف غذا های شور، فست فودها و دخانیات است؛ از سوی دیگر متاسفانه امروزه مصرف سیگار در بین برخی دختران جوان رواج پیدا کرده است! مسئله بعدی  کم تحرکی و زندگی ماشینی و غذاهای سرشار از چربی است که به گسترش انواع بیماری‌ها کمک می‌کند.

دبیر علمی سی‌وپنجمین کنگره سالانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با بیان اینکه با گسترش هوش مصنوعی در آینده، سرطان نیز مهار خواهد شد، گفت: امیدوارم با هوش مصنوعی و شناخت دقیق ژن‌ها و ژن تراپی، سرطان را ریشه کن کنیم؛ به عقیده من دهه آینده با ژن تراپی، حتی داروهای پادزیست و آنتی بیوتیک نیز  کنار می‌روند و کل طبابت متحول خواهد شد ولی تا آن موقع باید تحرک کافی و ورزش کنیم، غذای سالم بخوریم از سیگار و الکل دور شویم.

وی در پایان گفت: در کنگره سالانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران که در تاریخ 23تا26 اردیبهشت 1404 در مرکز همایش‌های رازی برگزار خواهد شد 200 نفر از همکاران هیئت علمی دانشگاه در تخصص‌های مختلف به ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی در طب داخلی و شاخه‌های وابسته می‌پردازند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | دقایقی بی‌پرده با آن‌هایی که از تغییر پارادایم سخن می‌گویند...
فیلم | ملت ها چگونه فریب می خورند؟
ترامپ می‌گوید زمان برایش مهم نیست اما رای دهندگان برایشان مهم است
روانبخش: حمایت از لبنان، نوشدارو پس از مرگ سهراب نشود
با هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا، ترامپ عقب‌نشینی کرد
دختر نخبه‌ای که آمریکا به شهادت رساند
تاثیر ورزش سنگین پس از جراحی سرطان سینه
نقش زنان ایران در جنگ تحمیلی
مراکز مشاوره ازدواج روی ریل تحول عملیاتی
تاثیر رژیم غذایی گیاهی در کاهش خطر چاقی زنان یائسه
نکاتی برای پاک کردن انواع لکه های فرش
ریدیزاین سایت چیست و چه زمان به آن نیاز داریم؟
راهنمای ۰ تا ۱۰۰ یدک خودرو در جاده‌های اصفهان
سلاح الله اکبر، رمز پیروزی بر مستکبران دوران
ادعای نهاد تروریستی سنتکام درباره پاسخ موشکی ایران
ذخایر بنزین آمریکا به کمترین میزان ۱۲ سال اخیر رسید
نخستین پرواز از جده به تهران انجام شد
اختتامیه جشنواره «قهرمان ایران» +عکس
خانواده محیط امنی برای رشد روح و فکر است
حسین سیب سرخی به سوگ مادر نشست
لفاظی وزیر نزدیک به نتانیاهو علیه ایران
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
احتمال تغییر در تقویم آموزشی دانشگاه‌ها برای مدیریت بحران انرژی
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top